window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:07 | februari 28, 2020

VECKA 31

petra tungarden blogg-20

Kappa Stand, Kjol Realisation Par, Topp Rodebjer, Stövlar Toteme, Väska Proenza Schouler.

Tiden joggar förbi i vanlig ordning. Herregud, idag gick jag in i vecka 31. Say what? Nästan 10 veckor kvar exakt, 69 dagar – om han nu väljer att kika ut i tid vill säga. Först tänkte jag: ”Det är ju ingeting, han kommer typ imorgon” men sedan tänkte jag på ett sommarlov och då kändes det plötsligt betydligt längre bort. Är så nyfiken på att träffa människan därinne som förhoppningsvis kommer att vara en del av hela mitt långa liv.

Nu är han snart 4 cola burkar hög, om varje burk är en tia. Och soliga 1,5 kg. Jag tror att han gillar att twerka, för ofta känns det som att han gnuggar sin lilla stjärt mot min hand när den vilar mot magen. Tror bestämt det är två små söta skinkor som duffar.

Hur mår morsan då? Jo, tackar som frågar. Mår finemang, men börjar känna mig lite tröttare, framför allt på kvällarna. Sedan har jag börjat få lite ont i ligamenten när jag går, som knivar som hugger in mot magen. Min fiffi däremot har gått tillbaka till någon form av normalt läge, hurra! Ingen hamburgare down under längre, haha. Vaknar av mig själv som ett skott klockan 06.00 varje morgon, sover inte alls lika bra som vanligt. Kan bero på antal turer till toaletten för att tömma blåsan, som Harry likförbannat väljer att sparka på så fort den fyllts på med några droppar. Som sagt han verkar vilja att jag ska komma upp i mina 10 000 steg om dagen. Vet inte hur många gånger om dagen jag slänger ur mig: ”Ska bara kissa först”.

Undra hur Harry kommer att vara. Vem han kommer att brås på? Kommer han vara en blandning av oss båda eller kanske helt sin egna karaktär. Jag och Markus är ju ganska olika på många sätt, så det ska bli spännande att se hur den här lilla knodden växer upp till att bli. Ärver han energin och spralligheten från mig eller det trygga, lugna, känsliga, mer reflekterande dragen från Markus. Eller kommer han förvandlas till en buffé med ihopkok av oss båda? Det återstår att se.

Jag hoppas han ärver Markus fina mjuka lockar. Bådas gröna ögon. Helt klart Markus kroppsbyggnad (haha, vore speciellt om han ärvde min) och breda axelparti. Markus babylena fötter, fy fasiken om han ärver mina sandpapper till sulor.

Nu tänkte jag att jag går in i den stora ”skämma bort mig själv” perioden. Ska behandla min kropp och mitt sinne som om de vore gästerna på ett fem stjärnigt lyxhotell.

Vad gjorde ni för lyxigt för er själva när ni var gravid? Nästa vecka börjar jag på min gravidyogakurs på Altromondo. Ser verkligen framemot den kursen.

petra tungarden blogg-18 petra tungarden blogg-19


6 kommentarer



6 kommentarer om “VECKA 31”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar att följa din graviditet! Du l y s e r!!!

    Svara
  • Vad glad jag blir! Vilken härlig kommentar att svälja till morgonkaffet ; )

    Svara
  • Hej Petra! Har bf 7 maj precis som du (visst var det så?), och även jag väntar första barnet. Dock en liten tjej här! Är lite nyfiken på hur dina tankar går inför förlossningen? Förbereder du dig på något särskilt sätt? Skulle tycka det var jätteintressant att läsa ett inlägg om det😊

    Svara
  • OMG! Vad kul! WOW, grattis! Åh, mysigt med en liten tjej! Jag kan absolut skriva ett inlägg om det <3 Kramar!

    Svara
  • En gång i veckan från v 36 hade jag en spa-dag hemma då jag typ la hårinpackning, färgade ögonbryn och ögonfransar, la ansiktsmask, rakade benen, fixade fötterna osv ☺️
    Och tur var väl det, för efter förlossningen vet man aldrig när man har tid, möjlighet och lust med sånt fix!

    Svara
  • Okej, riktigt bra tips! Ska börja med den lyxen nu! Nu jävlar, haha! Kramar!

    Svara