window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:36 | februari 26, 2020

Stockholms mysigaste italienare, Bebisar Overload, Semesterfavoriter och nyöppnade Pas D’Art!

petra tungarden blogg-35

Jajamän, lägg dig tillrätta i sängen eller luta dig tillbaka på tåget till jobbet för nu är det dags att frossa i mitt favoritinlägg. Soliga snaps från senaste veckan. Varför är det så kul att få en inblick i folks liv? Roliga små vardagsglimtar är helt klart mina favoritinlägg hos mina bloggkollegor. Håller ni med? Eller vilka är era?

Förra onsdagen kastade jag på mig lite make, drog på mig en sprillans ny cashmeretröja från Softgoat och min nya kappa från Aeryne Paris som jag fyndade på rean på Seezona.

Jag skulle nämligen spisa med Mathilda på ”Den gamle och havet”. Tror aldrig jag ätit så mycket pasta som jag gjort under den här graviditeten. Min mage brukar ju stryka med annars, men nu när Harry vakar i kistan verkar det gå toppen med all typ av pasta och bröd så jag passar på. Är egentligen inget fan av carbonara men Mathilda övertalade mig att ta den. Och dra mig baklänges vad glad jag är att jag sa ja, för helskotta det var den godaste och krämigaste carbonaran jag ätit. Fläsket gav den perfekta sältan. Den får 10 av 10.

Slickade rent tallriken.

Ska ni äta på en mysig italienare i Stockholm city rekommenderar jag: ”Den gamle och havet”, ”Döden i grytan” och ”Trattoria Montanari”.

En lurre bar det av mot St Eriksplan, närmare bestämt Portal där barnvagnarna hopade sig utanför. Jag var nämligen inbjuden att kika närmare på Kenzas designsamarbete med Babyshop och Kuling. Möttes av Nikola all dressed i den skönaste leon. Helt klart en bebis i min smak, haha.

petra tungarden blogg-29

Haffade Bonnie så fort jag klev in genom dörren.

KenzaxKuling_blogg_l-3-1

Så himla fin kollektion. Älskar alla färgval och material. Längtar tills lilla Harry kan glida runt i den där mössan och overallen.

Hamnade bredvid tre favoriter Dante, Forni och Vanessa. Tänk va nu har Vanessa poppat – så kul! Och så skönt att det verkade gå så bra! Heja dig! Längtar tills man får säga hej till korven som vilat där inne i kistan.

Förlåt, för babyspam men snälla – kan ni spana in dessa exemplariska köttlimpor? Dante och Bonnie! Tänk vad mycket soligare livet blev sedan ni gjorde entré.

ADOORE ELIN SKOGLUND

Vackra Elin var i Tulum och postade den här sagolika bilden i vår BOHO stass i solnedgången. Blir så glad när jag ser hur ni plockar fram era Adoore plagg säsong efter säsong. Får fortfarande så många DM om att en av våra första långa skjortklänningar som vi släppte för några år sedan fortfarande är guldkornet i packningen.

Den här klänningen är ju en riktig semestervinnare som kommer fungera resa efter resa. Det jag gillar med den är att den fungerar lika bra som strandstass, men även om mer uppstyrd middagsklänning. Precis som vår Parisklänning, som verkligen är en kameleont, som går att styla upp och ner beroende på vad du väljer att bära till.

Jag hade två spännande möten. Ett med Safira där vi gick igenom alla skisser för kommande kollektionen och ett som jag inte kan säga så mycket mer om nu. Där gullisen hade köpt med sig en present till Harry när hon var i London. Har ni sett en sötare cardigan?

Jag och min älskling Limpan hade världens mysigaste kväll. Åt indiskt och förtärde en hel del godis samtidigt som vi snackade ikapp om livet mellan tuggorna.

Tror det är Pucks fel att min Iphone minne håller på att utplånas. Vet inte hur många bilder jag har på den här lilla korven.

Jag har varit otaliga gånger på nyöppnade Pas D’Art på Biblioteksgatan. Helt klart en restaurang i min smak. Inredningen fick mig att smälta – ni måste gå dit och spana in mästerverket med egna ögon. Den eklektiska inredningen känns så  skönt osvenskt och är något jag spår att vi kommer ser mer av i Sverige framöver.

HUR FINT ÄR DET HÄR BADRUMMET FÅR INTE NOG!

Utöver den här delen så finns det även en matsal där tapeterna är handmålade. Restaurangens utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Vågar inte ens tänka på vad den här renoveringen kostat. Men som ägaren sa, den ska hålla i all evighet.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Stockholms mysigaste italienare, Bebisar Overload, Semesterfavoriter och nyöppnade Pas D’Art!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska till Pas D’Art i helgen, ser helt freakin amazing ut där!!

    Svara
  • Wihooooo! Hahahaha, jag ska dit på fredag igen så då kanske vi ses där ; ) Mitt nya hem! Kramar!

    Svara
  • Känns som hela detta inlägget är cuteness overload ^^ <3

    Svara
  • Du kan vara cuteness overload <3 <3

    Svara
  • Älskar din blogg också så sluta aldrig med den för gudsskull :))))

    Svara
  • Men vilken komplimang! Vad glad jag blir! Puss på dig!

    Svara
  • Petra!
    Älskar din blogg och din stil!! Jag undrar vilken storlek du har i din fina kappa från Aeyrene?
    Kram

    Svara
  • Och jag undrar vad det är för märke på din magiska vita väska?:)

    Svara
  • Ta in BOHO klänningen igen, måste ha den! Ångrar djupt jag inte köpte den!

    Svara