window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:41 | februari 25, 2020

Världens bästa highlighter, Pucks makeover – shoppar populär kändisträning på instagram!

Hörni nu känner jag att jag är på g med vloggandet. I den här vloggen tipsar jag om världens bästa highlighter, om den magiska sprayen som får ditt smink att sitta genom stökiga nattliga äventyr. Haka på när Puck får en makeover. Jag snubblar över den perfekta bh:n I MIN EGNA GARDEROB. Slänger ihop ett av mina bästa vardagsrecept (GALET SAFTIG KYCKLING I EN FÖRFÖRISK MARINAD) och dessutom blir jag firad med pasta i stora lass på Döden i Grytan. Sist men inte minst så provar jag kändisarnas älsklingsträningsform som jag klickat hem från instagram – P.VOLVE.

Det blev en väldigt lång vlogg som ni kanske förstår, haha.

Har insett att jag måste börja artikulera mer. Pratar extremt otydligt, det blir inte bättre av det faktumet att jag åkt på någon solig gravidtäppa sedan jag blev på smällen. Är konstant helt igen kloggad i nosen.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Världens bästa highlighter, Pucks makeover – shoppar populär kändisträning på instagram!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här