window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:00 | februari 24, 2020

Weekly Plans

petra tungarden blogg-36

Imorse när jag slog upp ögonen så flög jag upp. Jag älskar verkligen min nya morgonrutin, att gå upp klockan 06.00 är typ det bästa som hänt mig. Känner att jag har bättre koll på mitt liv. Jag hinner para ihop alla pusselbitar, förbereda min dag och få ordning på livet innan cirkusen runt omkring vaknar. Om ni som jag är rätt tankspridda och har många bollar i luften – lovar jag er att den lilla timmen kommer göra stor skillnad. Nu kanske jag drar fram stora saltkvarnen, men jag känner mig som en ny människa. Är inte lika stressad längre, utan känner typ för första gången att jag har stenkoll på läget. Haha, och det hör till ovanligheterna.

Just denna morgonen så har tankarna gått på högvarv, känner mig så peppad på våren – på Harrys ankomst, på jobbet, på livet – på allt. Vet inte om det var d-vitaminen från gårdagen som injicerade mig med ny energi – men känner mig nästan bubblande.

Just nu håller vi på att planera Adoores lansering i slutet på april, bygger om hemsidan och så håller jag på att förbereda för vår kontorsflytt. Renoveringen av nya kontoret är i full gång och på fredag är sista dagen på NO18. Innan dess ska lådor rensas ut, möbler emballeras och saker säljas. Jag är ju en person som älskar förändringar, så ser verkligen framemot något rykande färskt och spännande.

Hur ser veckan ut då? Har faktiskt flera oplanerade dagar som jag avsatt helt för Adoore. Ah, ska bli så skönt med hela inspirationsdagar.

– Har flera spännande möten, om kommande samarbeten och investeringar.
– Jag ska filma flera roliga saker till Youtube, har verkligen fått blodad tand. Tror det kommer ett nytt avsnitt idag (!).- Spika det sista inför Adoores höstkollektion.
– Fixa klart badrummet.
– Träna.
– Skriva 2020’s mål. Jag och Daniel har gått det till en tradtion. Så vi ska gå igenom förra årets mål som vi skrev tillsammans och bänka oss på Sturebadet för att skriva nya.

Ska boka in lite roliga kompishäng också ju!

OCH TÄNK VA – nu är det bara några ynka dagar kvar sen kliver vi in i mars, ett steg närmare våren!


3 kommentarer



3 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Pallar ej vilken snygg bild

    Svara
  • Kommer det som är på Adoore’s rea nu sänkas mer i pris?

    Svara
  • Jag som inte haft klänning eller kjol på mig sedan jag föddes i stort sätt är orimligt taggad på adoores nya lansering speciellt den röda toppen/kjolen som jag MÅSTE köpa. Bra jobbat!!

    Svara