window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:31 | februari 23, 2020

”Sulade gravtestet på honom”

God morgon mina små älsklingar!

Förlåt, gårdagen sprang förbi, ibland förstår jag inte vad tiden tar vägen. Sitter och försöker peppa igång mig själv med en kaffe framför Nyhetsmorgon för om några minuter måste jag börja bege mig till vårt bootcamppass. Jag vet att jag kommer vara nöjd efter, det är alltid skönt att röra sig men just nu är soffan väldigt mjuk och nespresson med havremjölk smakar ovanligt gott.

Medan jag tränar – så kan ni dra in och kika på nya Vecka för Vecka avsnittet. Den här veckan är det nämligen frågestund – och ni har ställt era funderingar och frågor på instagram. Efter passet är jag tillbaka med full fräs. Jag har inget krav att blogga dessa avsnitt, men tycker de är så mysiga – gillar verkligen det här konceptet, har börjat följa flera familjer sedan jag gick med. Tänk vad kul att ha sen i efterhand när Harry är ute.


4 kommentarer



4 kommentarer om “”Sulade gravtestet på honom””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här