window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:54 | februari 23, 2020

Ska du på bröllop i vår och sommar? De här klänningarna kan du bära om och om igen!

Brollopsgast kladsel

När jag promenerat till jobbet de senaste dagarna har en vårig våg sköljt över mig varje gång. Det är den här känslan vi svenskar längtar efter hela vintern, och antagligen är anledningen till att vi faktiskt väljer att bo kvar. Våren, pirret, kärleken i luften en bubblig vårsommar dag. Oslagbart. Och med det sagt så har säkert flera av er soliga vår -och sommarbröllop som väntar. Förra året hade jag ju en bröllopsmånad där jag betade av hela fyra bröllop på en månad och det var onekligen en pers att hitta en stass till alla dessa vackra tillställningar.Det är ju många klädkoder att förhålla sig till, samtidigt som man vill behålla sin egen stil och även piffa upp sig ordentlig för brudparets stora dag.

Ett hett tips är ju att djupdyka i generösa vänners garderober – och låna något flott. Då de plaggen helt klart används för sällan.

I Athen vart det glittertema och jag landade tillslut i denna pärlstass som jag haft i min ägo i över sex år, den passade perfekt i rivieraklimatet. Just denna stassen har fått medverka på en hel del giftemål.

Därefter var det Malins bröllop där jag svassade runt iklädd långklänning från Adoore då klädkoden var smoking.

tarnklanningar-

För er som kanske är ute i lite bättre tid inför sommarens bröllop än jag brukar vara så har jag plockat ihop en drös med snygga klänningar i lite olika prisklasser som skulle göra succé på vilket bröllop som helst!

snygga-klanningar-till-brollop

MAXI

Bärs traditionellt sett när inbjudan lyder smoking eller frack. Jag tycker långklänningen är otroligt snygg att stylea med en oversize kavaj och ett par nätta klackar för att skapa oväntade kontraster.klanningpetratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

MIDI

Midiklänningen är en klassisk klänning som passar alla kroppsformar. Det bästa av många av dessa klänningar är att de har fler användningsområden än bara just bröllopet. Det går lika bra att använda de till vardags!klanningpetratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

MINI

Miniklänningen ger dig automatiskt milslånga ben och matchas snyggast med ett par klackar utan rem vid ankeln ifall du vill skapa en ännu mer förlängande effekt. Detta är min personliga favoritsilhuett inför denna sommar då jag som bekant älskar att låta benen luftas.klanningpetratungarden

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

ACCESSOARERNA SOM KOMPLETTERAR LOOKEN 

1. 23. 4. 5.


3 kommentarer3 kommentarer om “Ska du på bröllop i vår och sommar? De här klänningarna kan du bära om och om igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar allt i detta reportaget! Så fint!! Måste också säga att du i den adoore klänningen är to die for!

    Svara
  • När släpps er vårkollektion på Adoore? Sett så många fina där så här till våren!

    Svara
  • Var kommer klänningen från, som du har på dig på bröllopet i Athen? Den är helt fantastisk!

    Svara