Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | februari 18, 2020

On my mind: Amy Schumer, Eklektisk inredning, Digitala buketter och brinnande vårkänslor.

Jag lyssnade på en så bra podd i söndags med Amy Schumer och Oprah – ”Your life in focus”. Jag är ju ett O-fan since way back. Och om ni missat hennes podd: ”Super Soul Conversations” så är det bara att avsätta tid framöver, för de avsnitten kommer gå varma i era lurar. Det är en riktig feel good podd som omfamnar livets alla stunder och funderingar, som går på djupet men alltid lämnar en med en varm gosig känsla.

Älskar nya Amy säger att hon och hennes kille brukar spela mycket rollspel hemma. Och hon alltid när det kommer till deras sexliv, spelar tjejen: ”som ligger i koma”, haha. Betydligt roligare när hon säger det.

Min eminenta bästis Carro har stylat en ny kampanj för Jotex tillsammans med Linn Eklund. Och jag älskar såklart bilderna. Ni vet ju att jag är ett fan av den eklektiska italienska stilen – så de här färgvalen föll mig helt i smaken. Står ju mitt namn på hela kampanjen!

Pasteller till de brända tonerna, mums.

Mintgrönt och ljusgult är ju helt klart två av vårens trendfärger. Mm, alla färger är som en värmande vårvind. Visst känns det nästan som man sitter på en uteservering i klänning när man kollar på bilderna. Längtar efter en aperol spritz i värmande strålar.

Blombuketter inspo

Digitala blombuketter.

Att mitt Iphoneminne hotas att utplånas kan bero på antal printscreens jag gör på fina blomsterarrangemang. Det är synd att en bukett nästan måste bekostas av ett sms-lån, annars skulle min lägenhet bada i stora arrangemang.

BLOMMOR INSPO

Älskar buketten som Lisa Olsson fick budad från Interflora som jag ogenerat fotade av för framtida köp. Hade gärna slagit till på buketten iförd den gröna stassen.

petra tungarden lagenhet vardagsrum-4

Imorse letade sig solen äntligen in i vardagsrummet och gav rummet nytt liv. Vår väggfärg varierar verkligen hela tiden beroende på ljus. Det är en riktig kameleont. Alcros blåstång gör sig verkligen så bra till de jordnära tonerna. Taket fick sig verkligen ett lyft när vi bytte från vitt.

petra tungarden lagenhet vardagsrum

Jag är besatt av Ester och Eriks ljus. Vet inte hur mycket cash jag tänder eld på i månaden. Helt klart de finaste ljusen på marknaden. Bäst utbud i Stockholm tycker jag Royal Design på Kungsgatan eller By Binett har. Nu har butikerna fått in massa soliga vårfärger. Fullkomligt älskar det konfärgade ljusgula ljuset.

petra tungarden lagenhet vardagsrum-2 petra tungarden lagenhet vardagsrum-3

De turkosa är också en riktig vinnare som gör sig så bra till silver.


10 kommentarer10 kommentarer om “On my mind: Amy Schumer, Eklektisk inredning, Digitala buketter och brinnande vårkänslor.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar den prickiga soffan 😍👍👌

  Svara
 • Visst är den härlig?? Blir glad när jag ser den!

  Svara
 • Gå in på brandstationen på Söder! Dem har vaxade långa ljus i många många nyanser. Tips!

  Svara
 • Åh, ska försöka hinna förbi där i helgen!!!

  Svara
 • Mintgrönt och ljusgult är verkligen mina absoluta favoritfärger!

  Svara
 • Håller med, så härliga kulörer ; )

  Svara
 • Skulle så gärna vilja veta varifrån dom svarta bootsen med resår kommer ifrån för märke (på bild 1 med soffan)?

  Svara
 • De är Linns privata så skriv till henne ; )

  Svara
 • var kommer de fina stora bruna ramar ifrån?

  Svara
 • eklektisk

  1. som (ofta utan originalitet eller självständighet) väljer bland, består av eller rör sig med existerande uppfattningar, motiv, idéer, förebilder och dylikt utan att ge dem personlig prägel

  🙂

  Svara