Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:49 | februari 17, 2020

Nu finns jag på youtube!

Men god morgon i stugorna!

Hörni här kommer en av mina första filmer på tuben! Det blir en light version av min stylingsession för gravida. Jag ska göra en mer omfattande version till Libero, ni får följa med på ett bootcamp på Kampsportslabbet och kika in på NO18. Just den här rullen blev lite extra fokus på folk med mage – men nästa film blir mer en vlogg.

Något som alla youtubers säger i alla filmer: ”glöm inte prenumerera” om ni gillar min kanal KLICK KLICK KLICK KLICK gänget, haha. Kände mig så ung nu. Do it ba, så ni inte missar något.

Okej, åter till bloggen! Hoppas ni haft en bra helg. Jag känner mig galet utvilad och så redo för en ny vecka. Eller när man gravid är man ju konstant redo, eftersom det aldrig ligger en baksmälla eller sena nätter och skräpar i bakhuvudet. Idag sätter renoveringen ingång på nya kontoret – och om dryga två veckor ska det vara färdigt för inflyttning.

Den här veckan har jag ett relativt lugnt schema, en klassisk ”vanlig vecka”. Idag bär det av på ett event för Kenza x Kuling, det ska plåtas med Angelica, tränas, filmas till youtube, två designmöten, en sväng till barnmorskan och på fredag bär det äntligen av till Emelie för nytt barr från Hairtalk. Peppen på nytt hår är olidlig.


5 kommentarer5 kommentarer om “Nu finns jag på youtube!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskade denna video! Är gravid för andra gången och vet fortfarande inte hur jag ska klä mig så skitbra! 🥰

  Svara
 • Var kan man se vart allt kommer ifrån? Kram

  Svara
 • Jag skulle skriva ut det i texten, men glömde såklart det! Fixat det asap – så kolla igen igen om några timmar. Kramar!

  Svara
 • Hej! Hittar fortfarande inte vart allt kommer ifrån, så mycket fint, speciellt nyfiken på den svarta klänningen med lite krage och vidare ärmar, vart kommer den ifrån?

  Svara
 • Åh, jag som är döv kan inte följa den pga den är inte textad. Be dem att fixa det så jag kan följa din resa 🙂

  Svara