window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

11:41 | februari 16, 2020

Konsten att göra ingenting.

Stickad Polo Mara Hoffman & Stickad Kjol Mara Hoffman, Jacka Valentino, Väska Acne Studios, Smycken min kollektion för Safira.

Vilken härlig helg! Ibland är det så skönt att bara låta helgen vara, inte planera upp varje sekund, utan bara njuta av att vara hemma. Något jag sällan gör. Först fyller känslan av stress varenda del av min kropp och jag känner hur pulsen ökar över det faktum att jag bara ska vara hemma. Men när jag väl landat i det njuter jag till fullo. Så himla konstigt att ha prestationsångest över att man ”måste” göra saker inför sig själv, att man inte kan få unna sig att bara göra ingenting och må bra i det. Är det någon som känner igen sig? Eller är det bara jag som har sådana konstiga föreställningar för mig.

Jag har också insett att jag är störd. Igår skulle jag boka en resa – men det hela slutade med att jag satt och googlade olika destinationer, lusläste varenda reseguide i otaliga timmar utan att komma till skott. Tillslut fick jag ett psykbryt på mig själv och gav upp. Får ta nya tag idag. Är en riktig nörd när det kommer till reseplanerande, kan googla tills fingrarna blöder.

Nu sitter jag nytränad efter vårt bootcamppass på Kampsportslabbet med en smoothie på Sturebadet. Det är alltid kämpigt att ta sig iväg 08.30 på söndagar. Men när man är klar och hela söndagen vilar framför en – finns det ingen bättre känsla. Jag tänkte pilla ihop två blogginlägg till er innan jag ska SPA loss. Jag har nämligen bunkrat upp mitt skåp på Sturebadet med ansiktsmasker från Hongkong. Därefter tänkte jag dra och köpa lite förvaring, för i eftermiddag smäller det! Ska rensa ut lite hemma och organisera badrummet. Hyllorna är fullkomligt kaos och man kan nog lägga vantarna på lite vad som helst.

Hörni, ha en mysig söndag så hörs vi i eftermiddag med mer snapshots från senaste veckan!

  


3 kommentarer3 kommentarer om “Konsten att göra ingenting.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grönt är verkligen din färg!!👌🏼

    Svara
  • Älskar att göra ingenting på helgerna, framförallt söndagen. Men som bosatt i storstad o dagens samhälle är det som en svordom i andras öron, som att man inte har ngr mål i livet för att man inte gör ngt vettigt eller är supersocial i ett par dgr.. haha, tycker det skenat iväg lite med att man ska göra så himla mkt hela tiden, som att man på ngt sätt visar upp sig o sitt liv för andra o inte njuter av nuet o det lilla

    Svara
  • Är precis som du! Älskar söndagar med noll saker inbokat – bästa <3

    Svara