Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:56 | februari 16, 2020

Födelsedagsfirande, 30-års fest, Bloggtips och Min stora kärlek.

petra tungarden blogg-31

Förra lördagen hoppade jag ner i mitt rea-fynd från Solace London som var på gränsen till för tight. Det var sista gången den dragkedjan gick igen i ryggen så länge Harry vilar därinne det kan jag lova. Man glömmer ju bort att magen sväller när man äter, så i slutet av kvällen när klockan närmade sig tolvslaget satt den åt likt en strypsnara i midjan.

Tack för de här tillfällena stassen. Vi ses igen i höst!

Juste, den här kappan går varm på min DM från Tara by Raglady. Så fin, med en bra prislapp.

Det var ingen mindre än Miras 30-års fest som stod på schemat. Hon hade bjudit in till en riktig tjejfest på Nobis. Och var pangsnygg i vårt Adoore fodral kvällen till ära.

Mischa WIssen

När klockan slog 23.30 var jag tvungen att svida om till en annan stass för att få luft, haha. Förstår inte hur den kunde bli så tight på bara några timmar. Det var som att jag förvandlas till Alice i Underlandet fast fick motsatt effekt.

Mira hade bokat Noi, Nobis restaurang, chambre separee. Förträfflig lokal om det vankas fest, för du har ett stort rum helt för dig själv. Nästan som en källarvåning när man var yngre och ens föräldrar häckade på övervåningen. Den är helt ljudisolerad så du kan ha brakparty därnere.

petra tungarden blogg-35

Nu är det söndag och min födelsedag. Efter mitt bootcamppass blev jag bjuden på en brakfrukost här hemma, där semlan var höjdpunkten. På eftermiddagen kom pappsen och Annika förbi på fika.

petra tungarden blogg-36

Och på kvällen kom min brorsa och Graanen och Ida. En riktigt lugn och mysig födelsedag. Perfekt för ett preggo.

petra tungarden blogg-37

Veckan fortsatte med träning både Kampsportslabbet. Jag har inga problem med att träna eller stå på crosstrainern men börjar verkligen få återkommande knivhugg när jag går. Kommit fram till att Lululemon helt klart har de skönaste och bästa tightsen.

Bäst av allt? De är inte ens gravidtights så du kan lätt ha dem efter du ploppat ut ungen med, skulle kanske tagit en 36 i vanliga fall, men nu har jag 38. Känns ju lite trist att lägga tio hundralappar på ett par tights annars. De är så löjligt sköna.

Linnet från Casall är det enda träningslinnet jag kommer i. Ska gå och köpa några fler toppar i veckan. Insett att yogakläder är riktigt bra och rymliga gravidplagg.

Brösten verkar ta nya höjder, så någon ny sporttopp vore nog på sin plats med.

Just det här kittet från Casall finns på Afound till ett superpris! Tycker verkligen Afound har sjukt bra träningskläder till snälla prislappar, brukar alltid ha ett vakande öga på deras träningsavdelning.

Hur tjusig är den här stickade klänningen från House of Dagmar? Älskar revärerna på sidorna som ger en snygg siluett.

petra tungarden blogg-24

En annan favoritkombination som gravid är ju den höga kjolen till en kortare stickad tröja.

Sedan började stora födelsedagsveckan, haha. Jag åt en riktig lyxlunch med Steffi och Forni på Sturehof. Där vi hann avverka allt mellan himmel och jord. Tack bästis för lurren.

Äter alltid utan undantag Sturehofs silltallrik, men plötsligt händer det. Slog oväntat till på en rimmad lax med dillstuvad potatis istället. Efter att ha slickat i mig två stora portioner av Sturehofs kända kaviarsmör. Det är ta mig tusan det godaste jag vet.

Tänk att jag har känt båda de här tokstollarna i en triljard år.

Ni har väl inte missat att Steffi börjat blogga va? Hon skriver ofiltrerat härligt med ett målande språk och bjuder verkligen på sig själv. In och läs vet ja!

Fattar ni att vi egentligen är fem stycken på bilden? Jajamän, det ligger en dublett i Steffis mage. Man kan ju undra vem som bär på tvillingar när man ser den här bilden, haha. Vi har exakt samma BF, crazy eller hur? 7:e maj is the day! Dock kommer ju Stefan sättas igång tidigare – eftersom hon rullar runt med två små liv innanför västen.

Ska ta mig tusan ta och unna mig några fler färger av den här drömstassen från Wolford som jag fick av Carro. Perfekt att matcha till en stor kavaj.

Jag har verkligen fått upp gravid temperaturen i kroppsunan och är mest varm hela tiden. Redan innan jag blev på smällen var jag nog ovanligt varmblodigt, så nu vill jag helst strutta runt barbent hela dagarna. Folk kollar på mig på gatan som jag tappat det fullständigt. Ett annat ess i rockärmen som på smällen måste ju ändå vara ryggsäcken istället för stora tunga handväskor.  Jag släpar alltid runt på en stor macbook pro som väger bly. Och då är ryggan perfa.

Blev även bjuden på en födelsedagsmiddag av den här briljanta trion på Döden i Grytan. Måste säga att det var en av de roligaste middagarna på länge och pastan var helt fantastisk. Några göteborgskompisar till Linn och Carro bänkade sig vid oss efter middagen och tårarna sprutade.

Avslutar inlägget med en bild på mig och min stora kärlek Puck.


8 kommentarer8 kommentarer om “Födelsedagsfirande, 30-års fest, Bloggtips och Min stora kärlek.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har skrivit det förut men det tåls att repetera – vilken power mama (to be) du är!
  Starkt att kunna svida om till stassen och hålla igång flera timmar, samt att träna ett riktigt kämpigt träningspass.
  Jag hoppas att huggen när du går försvinner snart, det lät inget vidare kul <3

  Svara
 • Kram på dig <3

  Tror bara jag mått som vanligt under graviditeten (än så länge) peppar peppar ta i trä. Ja, jag håller tummarna - jobbigt att inte kunna gå dit man ska. Haha, man vill inte direkt swisha runt på en voi med kulan.

  Svara
 • omggg petra du strååååålar!!!!! hallå hur mår pucken? längesen man fick en update nu!

  Svara
 • Puss på dig! Du gjorde min morgon här framför skärmen. Puckisen mår bra finemang! Ja, men gud måste ta tag i den där filmen med Puckis ju!

  Svara
 • Tips! Sport-bh som är en amningsbh – perfekt sedan också om du ammar och ska ut på promenad eller träna med bebis (tycker jag) 🙂

  Svara
 • Tack för tipset ; ) Ska kolla upp det asap!

  Svara
 • Din morgonrock som man skymtar lite då och då är såå fin!
  Var är den ifrån? 🙂

  Svara
 • Väggfärgerna du provar i bakgrunden i badrummet?! Jag är ute efter en ljusare gröngrå nyans till ett sovrum! Vad har du målat med för färgprover?

  Svara