Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | februari 15, 2020

Städat hem, Tuffa vagnbeslut, Designmöte, Rea-fynd och SPA-kvällar!

petra tungarden blogg

Nu kikar vi på lite snapsshots från senaste tiden. Måste säga att det varit ovanligt städat här hemma för en gångs skull. Nästa mål är att ta tag i högarna bakom soffan där det just nu råder misär. Som när man städade när man var liten och bara sulade in allt i en garderob eller vad säger jag så städar jag nu med.

petra tungarden blogg-2

Style by Lojs och Gamla Uppsalas Snickeri var här för att klirra vår hylla.

Har verkligen varit ett proffs på att unna mig ansiktsbehandlingar senaste tiden hos grymma Maria på Östermalms House of Beauty. Man kan ju inte direkt köra på hardcore när man är gravid, men Maria har städat bort porer med Arbalage och lagt massa soliga masker. Tror faktiskt aldrig min hy varit så tjusig.

petra tungarden blogg-7

En favoritview i livet. Pucken pendlar ofta mellan att ligga under och ovanpå täcket eller hjässan som ni vet.

Att pryda min skalp som en tjusigare hatt hör till vanligheterna. Är det någon annan som har en fyrbentvän som ligger på samma vis?

petra tungarden blogg-13

Åt en riktigt tidig pensionärsmiddag på italienska Trattoria Montanari med Forni och Maggan. Så längesedan jag träffade Mags, så det fanns en hel del att skvallra om. Nästa gång får de inte gå så där lång tid mellan.

petra tungarden blogg-14

Jag ropade in deras gnocchi med tomassås som var magi.

petra tungarden blogg-8

Något jag fått upp ögonen för senaste tiden är ju det här med barnvagn. Det är en djungel. Eftersom jag är en riktig baglady vill jag ha en vagn som rymmer hela mitt liv, haha. Har inte riktigt bestämt vilken vi ska slå till på än. Ska ut till Big Baby och spana i veckan.

petra tungarden blogg-15

Haft möte med Safiras designavdelning. Nästa torsdag kommer de första skisserna för nästa kollektion! Peppen!

petra tungarden blogg-21

Vår badrumsvägg kämpar på här hemma, haha. Snart kommer det inte finnas en ledig yta att måla på.

Markus snöade ju in på att vi skulle ha en beige kalkfärg. Men nu har jag lyckats få honom på rätt spår igen, en kvinnas list. Så nu kommer det bli grönt, haha. Nu ska vi bara hitta den perfekta gröna kulören.

petra tungarden blogg-25

Med mitt fadderbarn Lova.  Man gillar ju den gröna i mitten visst?

Jag fyndade en kostym på Nathalie Schuterman rean till Lorpan. Den var på 70 % och satt som en smäck. Den var lite mer robust, tror den kommer bli pangsnygg med en t-shirt under. På kvällen bar det av till Sturebadet med Limpan, Freddie och Mathilda. Haha, vi SPA-ade loss, la sheetmask och åt middag.

Jag älskar Sturebadet så mycket. Spenderar väldigt mycket tid där – både framför datorn, i SPA-delen och i gymmet. Eller främst på trappmaskinen. Älskar nämligen vyn.

Och vet ni vad – nu bär det faktiskt av ner dit, för lite träning och SPA. Perfekt aktivitet en regnig lördag. Ikväll kommer Lorpans föräldrar över på middag, en riktig myshelg står verkligen på schemat.


32 kommentarer32 kommentarer om “Städat hem, Tuffa vagnbeslut, Designmöte, Rea-fynd och SPA-kvällar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Den stora vasen på soffbordet med blommor i, vart är den ifrån?

  Svara
 • Den kommer från Poshliving!

  Svara
 • Mer sådana här inlägg, gärna med bild på den värsta röran bakom soffan också 🙂 bara för att stilla mitt egna dåliga samvete..

  Svara
 • Inga problem ; ) Alltid stökigt här hemma så det löser jag, haha.

  Svara
 • Jag hejar på Markus idé = kalkfärg

  Svara
 • Älskar dina videos på youtube, så härlig och bjussig! Har sett att du ofta har en jättefin rosa/aprikosskimrande ögonskugga, skulle du vilja dela med dig vilken det är? Sjukt fin!

  Svara
 • Men gud vad glad jag blir! Så peppad på att fortsätta!

  Absolut, tänkte att jag skulle göra ett helt avsnitt om hur jag sminkar mig : )

  Kramar!

  Svara
 • nejnej, den ljusblå längst ut på mittenraden! GULDFÄRG

  Svara
 • Lorpan har röstat toknej för den dessvärre : (

  Svara
 • Jag har också en cavalier som ligger som en liten hatt. Hon varierar dock det med att ligga som en liten boa runt halsen. 😍

  Svara
 • Den perfekta färgen för ert badrum är Farrow&Ball’s Pigeon.
  Skulle inte sätta kalkfärg i ett badrum. Måste sätta dramer över färgen för att den inte ska förstöras av fukten och det blir inte samma känsla.

  Svara
 • Okej, ska omedelbart springa och kolla efter den : ) Tack för tipset! Kramar!

  Svara
 • Oj, sealer ska det stå, inte dramen 🙂 Ha en finfin dag, kram!

  Svara
 • Markus har rätt om badrumsfärgen! 😂😂

  Svara
 • Åh, nej det hörde jag inte, hahahah!

  Svara
 • Åh vad kul med ny kollektion för safira. Älskar öronhängena från förra kollektionen och bär dem dagligen i olika kombinationer.

  Svara
 • Gud, vad glad jag blir! Jag bär mina varje dag med ; )

  Svara
 • Det där med barnvagnar är så svårt! Vi köpte en på måfå, men blev så nöjda! Körde på en Emmaljunga.

  Svara
 • De är verkligen superfina, gillar deras lite mer retrostil! De från Emmaljunga : )

  Svara
 • Nämen, vad är det för underbar tröja med lamm på?

  Svara
 • Den kommer från Nathlie Schuterman : ) Philip Lim : )

  Svara
 • Petra vilken himla söt tröja!! Är den ny eller gammal? Hittar den ej på ns nu 😢

  Svara
 • Kan den kanske vara från lanvin?

  Svara
 • Jag älskar min donkey (ska ha min 3:a nu 6/5), jag är också en som packar ner hela mitt liv när jag ska gå ut. 😂 Perfekt också med en potentiell syskonvagn inför framtiden 😉

  Svara
 • Okej, perfekt ska kolla upp den. Men är den ganska bred då? Eller normal? Kramar!

  Svara
 • Den är perfekt! Går in bussar och allt och inte bredare än andra vagnar vill jag minnas. Jag har även skidor till min när vi är till fjälls! Tips att köpa sommarsuflett på sommarhalvåret och sen använder jag tullsas regnskydd istället för deras egna då det går att vika ihop till ett väldigt litet paket. Mer plats för annat då 😂🤩👜👗

  Svara
 • Min lille hund Max sover också så, väldigt gosigt:)

  Svara
 • Tips på vagn som inte funnits i Sverige så länge: UppaBaby Vista for the winn, när det gäller rymlighet i korgen under och stilren cirtyvagn 😉 (våga vägra uttjatade Bugaboo haha)

  Svara
 • Min kompis Ida hetsar om den vagnen varje dag, haha. Så ska absolut prova den i butiken <3

  Svara
 • Åh, älskar färgen i mitten längst ner! Vad är det för färgkod på den ?

  Svara
 • Det är Jotun Ladys Exhale – vi valde den färgen till kontoret : )

  Kramar!

  Svara
 • Hej Petra! Den svarta vasen framför den med blommor i, vart är den ifrån?

  Svara