Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | februari 13, 2020

EN första TOUR PÅ VÅRT NYA KONTOR!

Den här dagen flög förbi i vanlig ordning. Jag har fått erfara min första riktiga djävulska foglossning tror jag bestämt. Promenerade från Kungsholmen och efter ett tag kändes det som någon stack knivar vid sidan av nedre magen. Så vaggade långsamt sista biten. Och jag har fått skavsår mellan benen. Skojar inte. Måste typ pudra loss med sådant babypuder därnere så det inte blir sådan friktion, haha. Och med mellan benen, så menar jag precis som jag säger mellangärdet.

Anyway, nu ska jag snabbt gå förbi ett event som Sofi Fahrman håller i. Men tills dess kan ni hålla till godo med det senaste avsnittet av ”Vecka för Vecka”. I veckans avsnitt får ni följa med till Köpenhamn, där jag blir lite orolig för att Harry knappt rört sig och sedan får ni en FÖRSTA TOUR PÅ VÅRT NYA KONTOR!


7 kommentarer7 kommentarer om “EN första TOUR PÅ VÅRT NYA KONTOR!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bästa tipset mot lår som skaver är babyolja! Funkar varesig det är vinter eller sommar!

  Svara
 • Tips! Deo på låren är det bästa mot skavsår 😊

  Svara
 • Alltså har skavsår typ mellan benen, i fiffi, haha. Så vette fan om man kan gå loss med en deo där.

  Svara
 • JA precis som Anonym säger Deostick typ Dove funkar klockrent!

  Svara
 • Alltså har skavsår typ mellan benen, i fiffi, haha. Så vette fan om man kan gå loss med en deo där.

  Svara
 • Åh vad roligt att följa dig på youtube! Hoppas på fler filmer framöver! Var är bh-n i videon ifrån? 🙂

  Svara
 • Den kommer från Princesse Tam Tam, köpte den i St Tropez dessvärre.

  Svara