window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:46 | februari 11, 2020

Första dagarna i Köpenhamn!

Nu har vi tuffat fram med tåget och precis installerat oss i Köpenhamn lagom till att Fredrica som äger ArtnDeco anlände med sin lastbil fylld med vintageskatter. Så himla snällt att vi fick låna möbler av henne till vår monter. Jag är ju ett stort fan av Artndeco och köpte mitt soffbord från dem via instagram. Så jag drog en chansning och frågade om det fanns möjlighet att hyra möbler. Vilket jag fick!

Petra Tungarden Kopenhamn_-46

Amen hörni visst blev det tjusigt! Betydligt roligare än att ha möblerna som man kan hyra in via mässan. Alla prylar finns att köpa på Artndeco förutom piedestalerna som jag la beslag på, haha.

Hur bra köp? Är lite sugen på att lägga beslag på lampan också! Tänkte plocka med mig allt till vårt nya kontor nämligen.

När montern var på plats drog vi ner på stan för att fixa lite småärenden samt förtära en middag i närheten av Beau Marche. Inredningsbutiken som alltid är värt ett besök som ligger på Ny Østergade 32,. Ett av mina favoritområden i Köpenhamn. Där trängs massa små lifestylebutiker med mysiga restauranger.

Petra Tungarden Kopenhamn_-28

Älskar mixen av gammalt och nytt, hade gärna teleporterat hela butiken hem till mig. Jag gick därifrån med en ny lampa.

Sedan gick mässan av stapeln och det var fullt ös i montern från morgon till kväll. Vi hade ganska många möten inbokade med befintliga återförsäljare, men fick dessutom en hel del nya kunder som hade sett på instagram att vi skulle till Revolver och som bara råkade gå förbi montern och fick feeling.

Petra Tungarden Kopenhamn_-37

På kvällen efter mässan drog vi ut och åt med några kompisar som har Soda, en klädbutik i Halmstad. Lärde känna de här dårarna när jag jobbade på Bubbleroom. Jag och Mathilda har haft många stökiga kvällar med Kristoffer och Sofia. En annan rolig nyhet är att de köpte in Adoore, så bor ni i Halmstad kan ni hitta plaggen där i vår. Ska sammanställa alla butiker till er – så ni vet vart vi finns.

Petra Tungarden Kopenhamn_-38

Ny dag, ny klänning! En liten toaselfie mellan mötena.

Petra Tungarden Kopenhamn_-39

Hela det här drömgänget från Tara by Raglady svängde förbi och la order. Ni som frågat om den rutiga kappan jag haft på mig senaste dagarna på instagram hittar den hos dem! Så förbannat snygga, ni ser två andra kulörer på bilden.

Carro anlände på torsdagen, då hon hade lite inredningsmöten och skulle på några visningar. Så hon och jag smet iväg på Rotates visning som bjöd på en riktigt festligt show med beyonce och rnb som dundrade ut genom högtalarna till publikens jubel.

Gah, nu måste jag springa iväg på en födelsedagsmiddag för mig själv, haha. Men mer Köpenhamn kommer!!!!!


1 kommentarer1 kommentarer om “Första dagarna i Köpenhamn!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra.
    När släpper ni den nya kollektionen? Tyckte den gula klänningen med oranga blommor var så fin.
    Med vänlig hälsning, Ulrika

    Svara