Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

18:29 | februari 10, 2020

Hur jag stylar mintgrönt i tre olika looks!

Jag skulle som jag brukar slänga ihop ett inlägg med outfits som jag är lite extra förtjust i för tillfället – men ser nu att det snarare blev ett inlägg om hur man stylar mintgröna plagg. Helt omedvetet, men jag hatar ju inte direkt färgen mintgrön. Som ni vet är klänningar i alla dess former samt de knähöga stövlarna mina vapendragare i garderoben just nu. Om det är något ni ska införskaffa för det kommande månaderna är det dessa. Jag slängde även in ett par jeans som jag just nu bara kan drömma om att bära just nu med kulan.

1. 2. 3. 4. 5.

GAH, hur fin är skjortklänningen från H&M? Lika fin med kula som utan!

 

1. 2. 3. 4. 5.

1. 2. 3. 4. 5.


1 kommentarerEn kommentar om “Hur jag stylar mintgrönt i tre olika looks!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan man beställa bord eller underreden från din kompis Carro? Ert bord blev ju bara ännu snyggare med dom nya underredena 👏

    Svara