Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med LIBERO SVERIGE

17:15 | februari 6, 2020

På begäran: Gravidstil.

 

Jag tror ni kommer att tycka att detta program är lika kul oavsett om ni är i barnträsket eller inte.

Ah, men hörni! Idag bara frossar vi i preggouppdateringar. Lika bra att få en käftsmäll ba, så man blir golvad. Idag släpps premiäravsnittet från vårt 18 veckor långa samarbete med tillsammans med Libero. Så himla taggad på detta. Jag älskar att följa Ellen Bergström som också går parallellt samtidigt som mig på kanalen. I första avsnittet får ni en liten presentation av mig, Lorpan och Puck. Markus har festat, jag har shoppat Harrys första plagg som han kan bära när han är två år, haha. Riktigt bra köp. Vi kikar på vårt stökiga hem. Och jag berättar om när jag höll på att svimma av en illadoftande fis i en hiss under vår resa i Kina. Och min fiffi som börjar likna en uppblåst version av sig själv.

Häng med!

I nästa avsnitt flänger vi runt lite mer – ni får haka på till Köpenhamn, spana in vårt nya kontor och massa mer spännande saker.

Och i samma veva så tycker jag att vi toppar hela gravidhärligheten med en stilguide som jag satt ihop till er!

gravidstil

GRAVIDSTIL – DAGTID

Under mina dagliga aktiviteter och fläng på stan är det helt klart det tre plagg som har varit nycklar till min gravidstil. Midiklänningen i stretch, valfri kjol och den oversizeade kavajen – dessa tre plagg sätter grunden för min stil alla dagar i veckan. För att förhöja och rama in kulan på ett snyggt sätt brukar jag slänga in ett raffigt skärp när jag bär klänning. Och när det gäller kjolar har jag valt att använda lite kortare toppar och tröjor upptill för att slippa den fyrkantiga silhuetten.

Som ni ser är Pernille Teisbaek en stor inspiration när det kommer till gravidstil. Hon lyckas trolla med sin befintliga garderob och är ett grymt exempel på att man faktiskt kan behålla samma stil som man hade innan, bara man gravidanpassar plaggen närmast magen.

gravidstil

GRAVIDSTIL – NIGHT OUT

På kvällar och lite festligare tillställningar har jag två go-to looks. Den ena är den supertighta fodralklänningar och slipklänningar som får lägga sig kring magen som en varm kram. Jag älskar att ha magen i vädret, verkligen låta den ta plats och sno allt strålkastarljus den förtjänar. Här är återigen den oversizeade kavajen din bästa vän om man inte vill känna sig för naken. Sedan har jag en motsatt festlook med volumniösa axlar och en mer A-linjeformad kjol som istället balanserar upp proportionerna. Båda är riktiga winners på galej!

 

gravidstil

1. Fodralklänning 2. Läderklänning 3. Brun kjol 4. Grön kjol 5. Smockad set 6. Zebraklänning 7. Dubbelknäppt kavaj 8. Silkesklänning 9. Kort jacka 10. Bälte 11. Rutig kjol 12. Läderkavaj 13. Rutig klänning 14. Stickad klänning 15. Plisserad klänning

 

 

gravidstil

1. Leoklänning 2. Bälte 3. Kofta med bälte 4. Blå klänning 5. Stickad tröja 6. Silkesklänning 7. Zebrakjol 8. Klänning med knappar 9. Mintgrön kavaj 10. Brun clutch 11. Stickad tröja 12. Läderklänning


9 kommentarer9 kommentarer om “På begäran: Gravidstil.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När kommer Adoores vårkollektion? Längtar!!

  Svara
 • I mitten på april <3

  Svara
 • Åh, gravid vecka för vecka! Så himla kul!

  Svara
 • Superkul att se. Du är ett lyckopiller Petra. Harry kommer få världens härligaste mamma.
  Nu till en annan fråga också:) vad har du för kamera?

  Ha en trevlig helg
  KÄRLEK!!!

  Svara
 • Vilka värmande ord! Vad glad jag blir! Hoppas han också tycker det, haha.

  Jag filmar vloggen med Canin G7X som alla youtubers verkar ha. Och min andra kamera är en Caon 5d Mark 3.

  Kramar!

  Svara
 • Härligt inlägg! Du är alltid så fint klädd👌
  Jag behöver ett råd. Har ett gammalt bismarck halsband som är ganska ’ tjockt’ och det hänger ner på nyckelbenen typ. Jag vill gärna använda det men vet inte hur jag ska matcha det för att det ska bli 2020🤔
  Help please!!!

  Svara
 • Men tack snälla ; )

  Jag tycker det är superfint att bara ha i flera lager över i en tisha eller stickad tröja. Eller så bär du det i felra lager och typ adderar till mitt halsband från safira med medaljong som är perfekt duopartner till andra smycken.

  https://safira.com/collections/safira-x-petra-tungarden-vip/24k-gold-plated-womanhood-freshwater-necklace
  Kramar!

  Svara
 • Åh tack för att du tog dig tid att svara! Uppskattas 🤗
  Ha en fin dag!
  Kram

  Svara
 • Fina, härliga och goa Petra – tack för att du bidrar med så mycket glädje och energi i din vlogg och blogg! Var så himla kul att se mer av dig i rörligt format för den passionen och kärleken det har för det du gör som man känner i text är nu något som kommer fram ännu ännu mer på film. Så kul!! Fortsätt göra din grej, så inspirerande för mig att se dig sprida solsken!! Kramar och kärlek, Emma

  Svara