window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Tanrevel

16:30 | februari 5, 2020

Den bästa brun utan solen till ansiktet!

tanrevel fore efter-6Nu ska vi prata om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som jag faktiskt anser vara en av min topp 3 skönhetsprodukter. Jag pratar självklart om min gamle vän brun-utan-sol. Det är verkligen en skönhetsprodukt jag inte skulle kunna leva utan och jag älskar hur både formula och appliceringsmöjligheterna har utvecklats under åren och idag ger helt otroliga resultat. På vintern är det mest mitt ansikte och dekolletaget som får sig ett lyft så jag slipper se ut som ett spöke. Har jag på brun utan sol känner jag mig direkt piggare och kan skippa sminket. Det är även ett perfekt komplement om man har lite ojämn hudton och vill jämna ut den – eller varför inte köra en contouring som sitter i ett par dagar? Och lätta på brunpudret så det blir en mer naturlig look.

FÖRST OCH FRÄMST:

Koden Petra20 ger 20% i en vecka framåt, om ni är intresserade av att testa. 

Gå till Tanrevels hemsida här!

Nu under vår resa i Kapstaden använde jag 50SPF i ansiktet och körde istället Tanrevel var tredje kväll. Tycker faktiskt färgen blir finare med deras bus än min egna bränna, haha. Blir mer rödbrun, medan tanrevel ger en mer sandfärgad ton.

Tanrevel Fore

FÖRE TANREVEL. 

Tanrevel Efter

EFTER TANREVEL. 

Nej, men jag är besatt. Brännan blir så naturlig och man behöver knappt något smink efter. Älskar också att man kan stiga upp lite tidigare på morgonen om man inte orkar göra det på kvällen. För efter en timme så sitter ju färgen.

Med långsamma rörelser sprayar jag på produkten med 10-15 cm avstånd från ansiktet.

Glöm inte dekolletaget.

tanrevel fore efter-5 tanrevel fore efter-3

Tanrevel är en relativt ny bekantskap som fullkomligt har tagit mig med storm under senaste halvåret. Bäst av allt? Det går typ inte att misslyckas eller få det ojämnt. Resultatet blir en solskysst jämn brun ton som anpassar sig galant efter den egna hudfärgen. Jag älskar att man sprayar på den, precis som på salong och att man direkt får ett jämnt resultat utan att behöva kleta med händerna. Tanrevel doftar dessutom som en härlig utlandsresa med inslag av vanilj och kokos. Dessutom kladdar den inte vilket även Markus uppskattar, det har kanske inte varit det mysigaste genom åren när jag krupit ner i sängen stinkandes och lämnat diverse bruna fläckar efter mig.

tanrevel fore efter-8

Tanrevel är alltså en liten maskin som du laddar upp med en USB-kabel, fyll på med vätskan på baksidan och sedan är det bara att sätta igång. Med långsamma rörelser sprayar jag på produkten med 10-15 cm avstånd från ansiktet. Jag brukar ofta bränna av två hela varv i ansiktet. Maskinen stängs av efter 45 sekunder för att man ska hinna ta lite luft mellan varven, men sedan kan du med fördel dra ett varv till. Sedan upprepar jag samma procedur och kör finalracet på dekolletaget.

Därefter är det bara att vänta i ca en timme för produkten att sjunka in och voilá – glowigaste hyn i stan!

Haha, sprayade den här en kväll i Köpenhamn och Carro som jag bodde med ångrade sig bittert på morgonen när vi stod bredvid varandra i badrummet. Den är verkligen en räddare i nöden. Så förbannat härligt att börja med att känna sig toppfräsch det första man gör man kikar sig i spegeln på morgonkvisten.

tanrevel fore efter-13

Du laddar alltså upp den lilla dosan med en mini-usb som du får med i ditt startpaket. Det enda du behöver göra sedan är att fylla på med färg.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Den bästa brun utan solen till ansiktet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fin du är Petra😊 Jag tycker du har helt fantastiskt hud utan spraytan! Hade jag varit du hade jag kört utan🙂❤️

    Svara
  • Känner mig en triljard gånger fräschare med lite färg i nyllet och då bär jag automatiskt mindre smink. Annars badar jag gärna i brunpuder som inte blir lika naturligt och jämnt. Kramar!

    Svara
  • I hear you! Fin hy har du oavsett! Du verkligen strålar😊

    Svara
  • Fint!! Vad har du för BUS på resten av kroppen? Eller kör man brun uppe och vit nere? 🙈 haha! Kram!

    Svara
  • Ville bara säga att jag är en av dom som köpte Tanrevel och det är seriöst en av de bästa skönhetsprodukterna jag köpt!! Älskar färgen och resultatet, inte för mycket och inte för lite utan perfekt, tack bästa Petra för tipset ❤️❤️

    Svara
  • Vaaaaar är denna bh ifrån? 😍😍Så fin! Kram

    Svara