window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:32 | februari 4, 2020

Bootcamp, Kärlek till efterrätter, Nudeldieter, ”sno toalettpapper från jobbet” situationer. 

Nu jävlar frossar vi loss i en jädrans massa snapshats från senaste tiden. Vi har en hel del bilder att avverka så nu bara kör vi, här kommer första lassen. Andra leveransen kommer i eftermiddag. Det var dags att riva av plåstret efter veckor utan träning och bege sig till Kampis. Har mest lyft läskande drycker till min mun och legat blixtstilla i solen.

Jag har ju nämligen börjat på ett bootcamp på Kampsportslabbet med Fannie i täten tillsammans med den här soliga ligan. Så varje tisdag och söndag drabbar vi samman och svettas tillsammans. Jag kan ju såklart inte göra alla övningar som de andra musketörerna kan, men då hittar Fannie på andra alternativ. Börjar känna av att jag lagt på mig sju pannor. Stod på trappmaskinen igår och det kändes ruggit tungt, som att jag bar en viktväst. Kan också bero på det faktum att jag inte rört mig speciellt mycket senaste tiden, haha. Troligtvis en kombination.

Mina bröst är som två tunga hantlar i sig.

Startade en av mornarna på Ett hem som ligger granne med vår lya. Där Swedish Stockings hade bjudit in till en drömmig frukost. Blev kär i deras kommande satsning, möbler producerade av återvunna strumpbyxor.

Har levt i deras gravidstrumpbyxor senaste tiden, löjligt sköna.

En av mina mest efterfrågade plagg på instagram genom tiderna måste ändå vara det här reafyndet från Zimmerman. Stassen är lika fin med som utan kula, och lika gångbar till vardags som till fest. Stövlarna från Totême har jag traskat runt i varje dag sedan de kom i min ägo. Klacken är sådär perfekt låg, så du orkar gå hur långt som helst utan att få ont i fötterna.

Lunchade med mina fellow preggos på Arnolds. Vi blev placerade vi finbordet i fönstret som badar i ljus oavsett rådande tillstånd utanför glaset, man tackar.

Ni vet ju att jag älskar eklektiskt inredning, så Arnolds interiör faller mig helt i smaken.

Så gör även deras köttbullar med potatismos. Den här tallriken hade man inga problem att sleva i sig. Finns det något godare?

Något jag fått upp ögonen för (och minst sagt missbrukat) som gravid är helt klart efterrätter. Herregud, får inte nog. Har aldrig i hela mitt liv ätit så många förföriska desserter. Får man inte vin, kan man ju iallafall få mumsa i sig en crème brûlée eller två.

Ibland tror jag att Puck tror att hon är en människa. Hon sover nämligen ofta så här under täcket mellan oss med huvudet på kudden.

Vad vore livet utan Puck? Hoppas hon blir världens genom tiderna äldsta hund.

DUCIE

En annan fråga som fyller min DM är vart Carro fantastiska boots kommer ifrån. Och det ska jag tala om för er de kommer från Ducie.

Åt middag hos Carro som bjöd på en grym skaldjurspasta.

Skulle handla en babyshowerpresent till Joanna på Livly, men råkade traska ut med Harrys första inköp. Såklart jag lyckades traska rakt in samma dag som deras 50% rea startade. Kände återigen – ”DET MÅSTE VARA ÖDET”.

Markus undrade hur tusan jag tänkte när jag handlade en ryggsäck.

”När ska Harry bära runt på den tänkte du”.

Och ett par skor för en aningen större varelse än en bebis. Men tjejen i butiken sa att de nästan var slutsålda och jag ville inte försumma Harry ett par leopardskor. Då han tills han har egen vilja redan är en leopardhagga i själen.

Sparade ner den här bilden på Pinterest. Måste springa förbi Frida Selkirk någon dag och se om hon kan trolla fram dessa till mig.

The frankie shop

Fick hem en ny blus från The Frankie Shop som det stod mitt namn på. Har ni varit inne på deras webshop? Gah, de har så mycket fint – lyfter ett varningens finger, gå inte in där när du är ”hungrig” utan besök sajten med stillat begär och för säkerhets skull tömda konton för att undvika olyckor som kan resultera i framtida nudeldieter och ”sno toalettpapper från jobbet” situationer.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Bootcamp, Kärlek till efterrätter, Nudeldieter, ”sno toalettpapper från jobbet” situationer. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men Puck!!!! <3<3

    Svara
  • Hon är livet!

    Svara
  • Ha,ha och jag tänkte samma som Markus..🎒+👶=😂 Men leonaglarna! Ett konstverk ju, hur snygga och då är jag ändå vääldigt petig när det kommer till nagellack och får kraftiga rysningar av långa och läskiga naglar med tex.ngn form av pärlomorlack på☠️

    Svara
  • Ja, men hur fina är dem? Måste gå och fixa liknande pronto!

    Svara
  • Gillar allt med leopardfläckarna du har köpt, det är snyggt o naturligt mönster.
    Naglarna e helt klart bäst, ett konstverk, tog dom lång tid att fixa?

    Svara
  • Amen hurra vad kul att du älskar leo lika mycket som jag! Det är bild jag hittade på Pinterest, men hade så gärna velat att mina såg ut så. Ska försöka hinna förbi min nageltjej och be henne göra liknande.

    Svara