window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:34 | februari 3, 2020

Weekly Plans.

Petra Tungarden Pojkvan

Borta bra, men hemma bäst. Efter att ha varit borta en hel vecka så finns det finns det inget bättre än att tassa upp på morgonen, sätta på kaffemaskinen och placera ut favoritkoppen, tända lite ljus och slå på Nyhetsmorgon. Sitter i mitt låna svarta nattlinne och Markus svarta hoodie som är så stor att jag skulle kunna leva ett parallellt liv innanför ludden. Såklart bänkad framför min älskade skärm. Har saknat stunderna framför min dumburk med er, dagarna har gått i ett och det har inte funnits en sekund över. Det kommer bli en riktigt maxad bildvecka i bloggen, vi ska avverka ALLA bilder från Kapstaden och senaste veckan som varit. Har inget inplanerat på kvällarna i veckan, så ska försöka hinna träffa lite kompisar som jag saknat ihjäl mig efter.

Vad ska jag mer hitta på? Tänkte att vi kunde kika på en klassisk ”Weekly Plans”.  

– Idag kommer Gamla Uppsala Snickeri hit på morgonkvisten tillsammans med Style by Lojs för att kika på hyllan till vårt sovrum, elementskydden och skohyllan.

– I eftermiddag har jag bokat en tid hos Maria på House of Beauty för att bli bortskämd en timme med olika ansiktsbehandlingar.

– Min första vlogg i formatet ”Vecka för Vecka” släpps. Jag ska spela in två nya vloggar den här veckan. En till Libero och en till min egna kanal. Har signat en klippare nu som ska klippa en film i veckan utöver Libero. Så nu måste jag skicka in material, haha. Annars blir det dyrt.

– Designmöte/Workshop för en kommande kollektion med deras designteam (!).

– Spika färg och materialval för renoveringen till nya kontoret. Om två veckor sätter den igång.

– Lämna in all kvittoredovisning. Det absolut tråkigaste jag vet.

– Bootcamp på Kampsportslabbet och hinna med något pass till på Sturebadet.

– Planeringsmöte för Adoore med vår agent.

– Fira Miras 30-års dag med en tjejmiddag på Noi.

– Fota med Angelica.

– Gravidfotografering med Johanna Rosenlew som plåtade vårt bröllop. Hon hörde av sig och frågade om jag ville ta några fina gravidbilder – och såklart jag sa ja!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du inte blogga om dina bästa gravid kläder tips? 🙂 <3

    Svara
  • Du borde redovisa dina kvitton med Companyexpense eller Fortnox kvitto & resa. Speciellt nu när du kommer börja få digitala kvitton med Kivra, så kan du redovisa direkt.

    Svara