window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:01 | februari 2, 2020

Ett litet hej!

Nu gör vi sista dagen i Köpenhamn. Herregud, det känns som jag varit borta i en evighet, det har hänt så mycket de senaste dagarna. Vi åker hem runt fem snåret, så nu bär det äntligen av ut i solen för en promenad och lunch på stan. Nästa vecka är det vår tid, äntligen är bloggen tillbaka med fullkraft. Inget mer resande och flängde på ett tag. Nu börjar det kännas lite i ryggen att man är gravid, lite som en nerv som är i kläm.

Medan jag går på stan får ni hålla till godo med ett soligt inredninsplock. Så hörs vi mer ikväll, när jag är tillbaka på svensk mark.

Som ni vet ska vi ju inreda vårt nya kontor som vi redan kommer att flytta in i de första mars. Det har gjort att både jag och min partner in crime Carro febrilt börjat leta efter inspiration, inredning och nya väggfärger. Medan jag sysslat med detta har jag även snubblat över mycket annat kul som jag skulle vilja lägga beslag på. En del är designerdrömmar som får förbli just drömmar för nu, men jag har även hittat en hel del auktionsfynd och budgetdekor som jag nog ska klicka hem.

Spegel med guldram / Svart pall / Röd fåtölj / Takkrona / Vas / Spegel / Rosa spegel / Champagneglas / Soffbord plast / Vägglampor / Vitt matbord / Soffbord med marmor / Brunt matbord / Beigea stolar / Svart fat / Bordslampor / Vit fåtöljLila fåtölj / Vikvägg


1 kommentarer



1 kommentarer om “Ett litet hej!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är så fin Petra! Du bär upp din graviditet med sånt glow. Din nya kollektion är helt fantastiskt🙏❤️

    Svara