window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | februari 1, 2020

Vilken mässa!

Hej mina bästa!

Den här veckan har helt ägnats åt Adoore. Trodde jag skulle ha tid i montern att uppdatera er, men vi har haft möten från morgon till kväll. Revolver Tradeshow har gett oss så mycket. Jag är så glad att vi bestämde oss för att åka. Vi har signat nya grymma butiker i Norge, Köpenhamn och några få runt om i Europa. Efter mässan har middagarna utlöst varandra. Jag bestämde mig för att inte stressa upp mig för att jag inte hann med bloggen och krama ur varje ledig sekund för jobb. Jag måste inse att jag inte kan göra allt hela tiden, då kommer jag köra slut på mig själv. Och det känns ju lite extra viktigt att ta hand om sig själv nu när Harry är 2/3 bakad. Fattar ni att det bara är 1/3 kvar i magen? Mindre än 100 dagar. Herregud, nu börjar det verkligen bli på riktigt och han gör sig dagligen påmind om att han existerar därinne.

Igår kväll anlände Markus och Oskar anlänt till Köpenhamn för en helg i världens grymmaste stad. Jag älskar verkligen Köpenhamn. De har ett så brett resturangutbud, snygga butiker, roligt folk och vackra pittoreska områden. Vi checkade in på Nobis och åt middag på The Italian Market. Nu har vi precis sänkt en stor hotellfrukost och ska bege oss ut på stan för lite strosande.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Vilken mässa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh va kul! Skulle du säga att Nobis är prisvärt? Jag vet att det är dyrt men får man mycket för pengarna så att säga? Kram!

    Svara