window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

19:53 | januari 29, 2020

Nu är det dags för förvaring!

Det här med förvaring är som bekant inte en sport jag skulle titulera mig mästare i. Snarare tvärtom – mina skåp svämmar för det mesta över och halva garderoben får bittert ligga på golvet. Men med Harry på ingång känner jag att jag behöver ta ett rejält krafttag kring detta då jag med största säkerhet kommer att behöva effektivisera livet för att få det att gå ihop. Där känner jag att förvaring är A och O, allt ska ha sin utsedda plats.

Något som är perfekt att lägga vantarna på nu under Royal Designs förvaringskampanj med massa erbjudanden.

Som jag bloggat om tidigare är jag väldigt sugen på en liknande lösning som Stylebylojs har skapat i sitt hem för allt babyrelaterat. Men utöver det känner jag att mina egna saker behöver lite kärlek och nya förvaringslösningar.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Framförallt är det nog hallutrymmet som behöver optimeras då det i dagsläget inte finns någon skoförvaring överhuvudtaget. Jag tänker mig ett gäng större hyllor för detta ändamål som får gå i samma mörka färg som resten av hallen. Utöver det hade det varit soft med en lite mindre hylla där man kan förvara nycklar, plånbok och annat småkrafs som annars försvinner. Det är ju ett helvete att behöva riva upp och ner på hela lägenheten varje gång man ska rusa hemifrån och inte hittar nycklarna.

En annan möbel jag är riktigt sugen på är vitrinskåpet, det är så himla tjusigt att ha sitt finaste porslin exponerat i dessa skåp. Tyvärr har jag nog inte plats med ett sådant skåp för tillfället men kanske i en framtida lägenhet.

Har du också ett ”new year, new me”-löfte om att ta tag i hemmet så har jag just nu en rabattkod hos Royal Design med upp till 20% rabatt på hyllor, skåp och boxar. 


5 kommentarer5 kommentarer om “Nu är det dags för förvaring!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, förlåt men kan inte annat än skratta när jag ser dina inspirationsbilder med öppen förvaring. Har själv en knodd som precis börjar gå och absolut ingenting är säkert! Du har ju såklart ett tag kvar till det, men skulle satsa på lite extra ”dold” förvaring (också för att typ bebis-leksaker enbart kommer i grundfärger och är skitfula – kör in dem i ett skåp ba så får ögonen vila). Kan även meddela att vi har 4 golvlampor i sovrummet pga. Bebis gillar att välta dem så att glödlamporna e-x-p-l-o-d-e-r-a-r. Du hör ju, och kanske kan du förstå varför det drar i smilbanden när jag ser bilder på perfekt placerade fruktskålar i öppna hyllplan.

  Svara
 • Enig med dig. Dels för att barn river ner och ut allt som går men öppen förvaring kräver också sin ordning för att se snygg ut. Den orken finns inte alltid.
  Minns när dottern hamnade i riva fasen och jag pendlande mellan att rulla upp toarullen och vika in hennes kläder i skåpet varje dag.

  Svara
 • Vad mycket lite ljus kan göra! Vi kopplade precis in i våra vitrinskåp. Var trött på dem, men nu är det som att man har nya skåp igen!

  Svara
 • Hej Petra-
  Kanske märklig fråga.. men nu när bebismagen är i sin eleganta, vackra, och tjusiga form så undrar jag om du har några sommarklänningar du skulle behöva skicka på semester 1 vecka, som inte passar förtillfället?

  Svara
 • Så snyggt med öppen förvaring, men tyvärr inte så hållbart i längden även om det är såå snyggt!

  Svara