Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:41 | januari 29, 2020

ÄNTLIGEN NYTT KONTOR

VI HAR SIGNAT ETT NYTT KONTOR!

Det blev egentligen klart sent igår kväll, men vi var och kollade på ytan samma morgon som jag landade från Kapstaden. Efter mycket om och men blev det tillslut detta. Och nu känns det så bra i magen. Ni som läser bloggen vet ju att jag varit runt och kikat på pampiga sekelskiftsvåningar med svindlande takhöjd och kakelugnar. Och så blev det istället den här ateljéliknande lokalen med stora enorma fönster men som är lite mer spartansk, haha. Anledningen till att jag behövde flytta var för att jag behöver sitta under samma tak som Adoore och med lite färre människor, då jag haft lite koncentrationssvårigheter eftersom vi suttit ganska många kompisar i ett och samma rum. Jag har insett att det inte fungerar för mig och att jag var tvungen att sitta hemma mycket för att få saker gjort.

Det har helt enkelt varit lite för trevligt och underbart på NO18.

Lokalen har en stor källare och ett stort mötesrum som kommer bli Adoores lager. Sedan kommer vi sitta vid ett större bord i huvudrummet. Ni kommer såklart få hänga med på hela renoveringsresan.

Nu kommer jag sitta tillsammans med Adoore (Freddie + Frida), Carro och Mira. Tror det kommer bli super då alla har ganska mycket saker från och till. Så man kan röja runt och göra sin grej eftersom alla kommer ha samma behov. Både jag och Carro får ju barn nu, så vi kommer ju inte direkt vara där överdrivet mycket till en början heller. Så det känns skönt med en lokal med rimlig hyra.

 

 

Några dagar senare var vi tillbaka för att kolla färger, trots att vi inte hade signat än, haha. Men vi ville sätta igång med renovering så fort som möjligt om den nu skulle bli vår så vi kan lasta in hela Adoores lager lagom tills vi blir av med vårt andra kontor den första mars.


3 kommentarer3 kommentarer om “ÄNTLIGEN NYTT KONTOR”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad är det för färgföretag? Blev helt kär i färgen på bilden! 🙂

    Svara
  • Jotun Lady skulle jag tro, har valt Exhale till vårt sovrum och den ser väldigt lik ut 🙂

    Svara
  • Exakt den är från Jotun ; )

    Svara