Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | januari 28, 2020

Två snabba morgontips!

Glossier Glow

Nu har jag precis bänkat mig på tåget mot Köpenhamn! Jag älskar att åka tåg, får så mycket jobb gjort – ser verkligen framemot fem timmar tuffandes fram genom Sverige. Men innan jag sätter tänderna i Kapstadens bildskörd som jag skulle börjat med igår tänkte jag dela med mig av två snabba morgontips som ni kan skölja ner till kaffet – maxad lyster och saftig kyckling.

1. Maximalt Glow!

Alltså wow! Glossiers, Futuredew som min frisör Emelie (följ henne om ni älskar skönhetstips) tipsade mig om ger dig nästintill omänskligt plastliknande glow. Applicera den bara där du vill ha lyster, för den blir nästan futuristiskt glansig, tänk barbieliknande hy. Jag skulle inte använda den som en primer, utan mer som en lysterprodukt – och inte som en hudvårdsprodukt utan smink. Det behövs bara ett litet pump, då den ger extremt glow. Applicera den efter din hudkräm i pannan, på kindbenen, näsbenet och och lite på hakan. I t-zonen där jag har grövre synliga porer applicerar jag istället en primer som mattar ner och slätar ut, dit vill jag inte dra uppmärksamheten, haha.

2. Saftig kyckling och magisk marinad. 

Nu till något helt annat, nämligen en vardagshjälte för köket. Hittade det här receptet på Zeinas Kitchen: Marinerad kyckling i ugn och har slängt ihop det nu några gånger när inspirationen tryter på vardasgkvällar. Men alltså wow, blir lika chockad varje gång över hur enkelt och gott det är.

Dessutom är marinaden gjord på saker du alltid har kylen – och kycklingen blir så där löjligt saftig och mör.

Tog några riktigt obloggiga bilder med mobilen igår. Kycklingen är dessutom lika god varm som kall och är perfekt att slänga ner i en sallad dagen efter.

Kastade in en plåt med vit- och grönkål samtidigt som kycklingen åkte in med saker som vi hade i kylen och drog på den överblivna marinaden och så kokade jag lit bulgur i grönsaksbuljong till. Sedan avslutade jag med att klicka på min nya besatthet Crème Fraiche Lätt Paprika/Chili. Alltså har ni provat den såsen? Så förbannat god och perfekt till typ allt.


12 kommentarer12 kommentarer om “Två snabba morgontips!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En sån vill-ha-produkt! Så synd att Glossier inte finns på hemmaplan så man kan klämma och känna innan.

  Svara
 • Lovar att du kommer bli nöjd, om du älskar glow ; ) Haha!

  Svara
 • Äääälskar allt som gör att jag ser fuktig ut, torr som ett fnöske i mig själv. Ska absolut testa Glossiers!

  Svara
 • Okej, måste testa marinaden, TACK för tips!!!

  Svara
 • Vart kommer den urfina tröjan ifrån?:)

  Svara
 • Tröjan är från Wakuku.

  Svara
 • Älskar futuredew! Den är dock inte pigmenterad? Den är ju ofärgad! Jag brukar blanda en pump i min dagkräm och det brukar bli ett jättefint lyster i hela ansiktet 🙂

  Svara
 • Nej, du har rätt ; ) Det var jag som skrev fel : )

  Svara
 • Vart kan man köpa det fina mobilskalet? 🙂

  Svara
 • Från The Case Factory <3 <3

  Svara
 • Den ser ju inte pigmenterad ut?

  Svara
 • Det var jag som formulerade mig fel ; ) Den är inte pigmenterad.

  Svara