Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:50 | januari 27, 2020

Sneak Peak

God morgon favoriter!

Hoppas ni haft en bra helg. Vaknade vid halv sex pigg som en lärka, då jag somnade redan vid nio igår. Tror det var sconesen till middag som golvade mig totalt, som att äta en klump cement. Tror de förrädiska mjölkklumparna dränerade i smör, ost och jordgubbsmarmelad kloggade igen hela systemet och det blev en total shout down. Men helskotta vad gott det var. Under graviditeten har jag nästan bli maniskt sugen på saker – och då kan jag inte tänka på något annat. Ofta handlar det om nostalgisk barnmat (rätter jag åt under min uppväxt) klassiska husmansrätter och allt syrligt. Just nu har jag en dille på tunnbrödsrullemackor som det gärna får sippra smör i från hålen, lemonad och granny smith äpplen.

Hela morgonen har gått åt till att pilla med vår lookbook och boka det sista inför vår monter i Köpenhamn. Imorgon hoppar vi på tåget ner till grannlandet. Så taggad på en hel vecka i Köpenhamn. Mässan och modeveckan håller på till på fredag och sedan kommer även Oskar och Markus ner så stannar vi och Carro kvar över helgen. Älskar spontana bokningar, vi kom på den briljanta idéen för några dagar sedan.

Här kommer en liten sneak peak på vad som komma skall. Några av klänningarna: Asymmetric Dress, Shirtdress och BOHO-dress har förlängts i slutgiltiga produktionen. Redan idag har vi ett spännande inköpsmöte med en rolig aktör! Håller alla tummar och tår!

Idag ska vi frossa mer i semesterbilder – har ju hur mycket bilder som helst kvar att dela med mig av!


24 kommentarer24 kommentarer om “Sneak Peak”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina klänningar!!

  Svara
 • Wow så fina!! Kommer Boho-dress i blått också?

  Svara
 • Jajamän, det stämmer ; )

  Svara
 • superfina!! när börjar ni sälja klänningarna? 🙂

  Svara
 • I mitten på april kommer allt <3

  Svara
 • Åh kan inte Adoore börja tillverka smycken!!! 🙂

  Svara
 • Vi ska nog hålla oss till att göra klänningar finns så många andra som är bra på smycken och har riktigt bra fabriker för det ändamålet : )

  Svara
 • Wow!! Hoppas jag kan ha den orangegula eller den blåa retrodressen trots min albinovita hy.. Hur som tycker jag det är fantastiskt att du nishat dig lite mot klänningar eftersom din fingertoppskänsla för form och färg är top notch!! Älskar när människor är på rätt plats och gör sin grej! Kram

  Svara
 • Men gud vad glad jag blir! Det värmer! Puss på dig du gjorde min måndag!

  Tror du kommer vara döläcker i den stassen med din hy!

  Svara
 • Wow😍 Snälla sommar, skynda dej….🙏

  Svara
 • Så fina! Brukar inte gilla leopardmönstrat men satan vad snygga de sista 2 klänningarna var! Och Mykonos, to die ! Bra jobb Petra!

  Svara
 • Men åh gulle dig! Vilka peppiga ord!

  Svara
 • Vill ha ALLT !

  Svara
 • <3

  Svara
 • Jag bor i Köpenhamn och älskar staden! Säg till om ni vill ha några tips ☺️

  Svara
 • Men guuuuuuud så mycket fint! Kommer bli fattig 😂

  Svara
 • ALLT är så otroligt snyggt! Har ungefär tittat ut 8 klänningar som jag kommer beställa… Det blir en fattig vår haha… men så värt! Älskar dina klänningar, så otroligt genomtänkt alltihop. Tack för att ni får en att känna sig som snyggast varje sommar (och nu i år även under vintern). <3

  Svara
 • Kan man hoppas på att ursnygga cocktail dress är ’hel’ i ryggen? 🙏🤩

  Svara
 • Wow vilka underbara klänningar:)

  Svara
 • Kan ni snälla ta in Paris dress i rött igen😭😭 har tappat bort min

  Svara
 • Åh älskar, älskar, älskar BOHO dress, men, är den sådär kort ”i verkligheten” också? Är 175 lång, och 2/3 är inte legs for days utan har ganska lång rygg också, tror du att den skulle kunna funka, eller blir den muskort?

  I övrigt, vilken FANTASTISK kollektion, hoppas verkligen på svar ang. BOHO, men oavsett kommer jag beställa minst tre andra av dessa fabulous klänningar så kommer vara pangsnygg i sommar oavsett! :*

  TACK för att du tagit fram dessa till oss! <3

  Svara
 • Oops märkte nu att du skrivit att den var en av de som kommer förlängas! Hurra! Blev så ivrig förut att jag bara kollade bilderna utan att läsa texten! 🙈

  Svara
 • Men wow hur ska man kunna välja! Allt är så fint!! 😍

  Svara
 • Kommer förra årets boho dress komma in igen? Ångrade att jag inte köpte den!!

  Svara