Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | januari 26, 2020

Allt jag inspireras av just nu.

Zebramönstret har som bekant blivit en storfavorit i min garderob under senaste tiden och till våren är jag riktigt sugen på att klä mig i mönstret från topp till tå. Hur snyggt var inte det här modejobbet?

Jag vet inte hur ofta jag sparar ner bilder på olika färgglada ögonsminkningar för att sedan safea med mina vanliga neutrala sminkning. Jag tycker dock att en färgglad eyeliner känns väldigt stilren och enkel att få till så det kanske är en sådan jag får införskaffa till nästa festtillfälle. Eller kanske nu under modecirkusen i Köpenhamn, då man ofta vågar lite mer.

Efter Sydafrika har jag haft sånna vårkänslor att det tar över hela mig. Helst av alla skulle jag redan nu vilja dra på mig plisserade pastellplagg och riviga blomklänningar – men vet att det nog kommer vara ett och annat bakslag vädermässigt så de får snällt vänta i garderoben tills våren är här på riktigt.

Även när det kommer till inredning är färg och roliga former det jag snöat in mig mest på för tillfället. Jag tycker inredning ska vara kul och lekfullt -blir någon väggfärg fel är det bara att måla om tänker jag, det är inte hela världen! Jag har ju själv väldigt festliga väggfärger, men skulle verkligen vilja ta in färg när det kommer till möbler och dekor också.

Detta modejobb i svartvitt fångade mig verkligen – det är nånting med den varma sommarkänslan i storstan som tilltalade mig. Ska försöka efterlikna viben i någon plåtning framöver.

Mara Hoffman har skapat min drömsemestergarderob i form av maximalistiska klännigar med volym och färg. Jag hade mer än gärna strosat omkring bland vinrankor i Italien i denna stass i sommar.

 

Atticos pre-fall kollektion skapade buzz på sociala medier för plaggen som var mitt i prick. Men även för den oklanderliga stylingen. Dessa looks hade man ju velat hoppa i på en gång och vara redo för kvällens bravader.

 

Som vanligt är jag ute efter de perfekta accessoarerna som ska passa min resterande garderob. Just nu är jag sugen på bruna Bottega klackar, gula knähöga stövlar och ett välsittande skärp i storleken större.

Jacquemus hade som vanligt en visning som verkligen föll mig i smaken under Paris modevecka för några dagar sedan. Mycket ton i ton eller samma färg från topp till tå vilket alltid är ett säkert kort när det kommer till att klä sig.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här