window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:05 | januari 23, 2020

Bygga monter, Platsbyggda hyllor och Elementskydd.

Artndeco Antik online

Vill ha precis allt från Art n Deco. 

Godmorgon mina favoriter!

Tji, fick jag för jag trodde att jag skulle ha en oplanerad vecka. Helt plötsligt var den fullsmetad. Måste bli bättre på att planera, men ibland blir jag så exalterad över saker och måste ta möten direkt.

Igår satt jag med planeringen med vår monter på mässan i Köpenhamn. Jag har ju aldrig byggt en monter, så försökt bena ut om vi har väggar, vad man kan hänga upp, beställa en stor vepa och hur det går till när man fraktar in möbler i mässhallen. Jag är så glad för vi ska få låna möbler av mitt favoritgäng på bästa antiksidan Art’n Deco (som jag fullkomligt älskar). Det är därifrån jag köpte vårt vardagsrumsbord, som ni gillar. Jag köpte det via deras instagram, så smidigt. En annan inredningsbutik som jag handlat från via instagram är MO Interior som drivs av gullisen tillika superstylisten Marie Olsson Nylander som snart ska få ett eget tv-program på SVT om deras nyinköpta hus som de renoverar på Sicilien. Aldrig träffat henne, men hon verkar vara en riktigt härlig prick. Längtar tills det startar, ska sitta bänkad.

Juste, nu har jag äntligen bokat in ett möte med Lojsan. Så om två veckor ska hon svänga förbi och kolla på vad vi kan hitta på till Harry i sovrummet. Vi känner varandra från somrar i Marbella.

Det här var ju inte alls det jag skulle blogga om men ibland springer tankarna iväg och landar i något annat. Får helt enkelt blogga om det andra efter besöket hos barnmorskan som jag ska till strax. Idag ska jag även börja filma till min Youtubeserie. Därefter ska plåta några saker med Angelica.

Woop, woop! Nu kör vi!

Inredning Petra Tungarden

Visat detta förut, men här ska alltså Harrys lilla krypin vara eftersom hans föräldrar byggde om barnrummet till garderob, haha.

platsbyggd-hylla-stylebylojs

Så här såg det ut i Lojsans sovrum innan.

platsbyggd-hylla-snickeri

Tadaa efter! Vi kommer dock ha lite mer stängd förvaring i vårt.

platsbyggd-hylla-gor-det-sjalv

Tänkte även slänga ihop en enkel hylla som Frida Fahrmans i hallen som jag aldrig tar tag i.

Elementskydd lösning

Samt styra upp våra jäkla elementskydd.

Element skydd Elementskydd bygga själv

Hur snyggt? Hittade dessa inspobilder på Gamla Uppsala Snickeri som byggt Lojsan hylla.

Element

HEJ DÅ!!!! Velat bygga in elementen sedan vi satte dit dem, haha.

Lee-Broom-Hall-980x1470-980x1470

En sista grej. Skulle vilja bygga till mer skoförvaring i hallen. Nu ligger bara alla skor på golvet i en hög typ.

Har typ inga bilder på vår hall, så skumt. Men under själva hatthyllan får det ju plats en dubbeldäckare med skor.

Sedan byggde vi ut skåpet till höger för att få plats med tvättmaskin och torktumlare. På sidan av det skåpet tänker jag hyllan med spegeln.

Hur snyggt blev det när vi plockade ner dörren och öppnade upp helt.


3 kommentarer3 kommentarer om “Bygga monter, Platsbyggda hyllor och Elementskydd.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vill också ha elementskydd!! Satan vad fult det är utan. Skriver upp det på min önskelista en gång för alla nu.
  Platsbyggd förvaring är så snyggt. Synd bara att vi har en Hr och får inte göra som vi vill i den.

  Svara
 • Jag vet! En typsikt sådan grej som man aldirg får tumman ur röven och gör, haha!

  Svara
 • Dom där elementskydden är de finaste jag sett!!! Går det få tag på ritning av dem på något vis? 😍😍😍

  Svara