window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:05 | januari 21, 2020

Weekly Plans

Klänning Dagmar, Stövlar Totême, Kappa Stand, Bälte Nanuskha, Örhängen Safira, Väska Nelly (149 kr på 50 %), Rutig jacka H&M Herr Gammal, Keps Beyond Retro.

Igår somnade jag tidigt som ett litet barn i soffan, var ganska slut efter den långa flighten hem. Men nu känner jag mig som en ny människa, nästan obehagligt taggad på det här året. Det känns som att det kommer att hända en hel del 2020. Nytt kontor (vi blir av med vårt om en månad), Harry (såklart), Adoore växer och det ska göras om lite hemma inför köttlimpans ankomst.

Ni vet ju att jag älskar när det händer nya spännande saker och redan nu spår jag att detta kommer vara 365 dagar helt i min smak.

Idag ska jag även börja röra på mig igen, längtar! För idag drar ett bootcamp med några kompisar igång på Kampsportslabbet. Två dagar i veckan i sex veckor framåt. Precis vad jag behöver. Annars har jag en ovanligt lugn vecka framför mig, vilket passar perfekt eftersom jag ligger efter med lite jobb och är borta hela nästa vecka i Köpenhamn. Så nu maxar vi bloggen hörni!

– Har uppstartsmöte med kund och ska börja filma för min kommande Youtubeserie.
– Filma klart det sista av förra youtubefilmen, så den stackars klipparen får göra klart videon någon gång.
– Förhoppningsvis signa nytt office.
– Designmöte för Adoores nya hemsida.
– Plåta med Angelica.
– En sväng till barnmorskan och hälsa på Harry.
– Ska förbi Emelie på Hairtalk och slänga in en toning efter semesterbarret.
– Pussa på massa kompisar efter semestern såklart!

  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här