Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | januari 19, 2020

Back to reality…

Klänning Mishacollection, Väska Nelly (149 kr på 50 %), Smycken Safira. 

Först och främst: tack för alla tips i förra inlägget. Läst igenom allt och tar med mig massa smarta råd.

Nu sitter vi utanför gaten på flygplatsen i Kapstaden och väntar på att få boarda vårt första plan. För nu rullar jag och Lorpan hemåt medan resterande herrskap marinerar sig vidare i magiska Kapstaden. Efter en magisk resa fylld av skratt, långa luncher och middagar och bländade solnedgångar. Är lite orolig för mitt kissande denna resan. Harry spakar något djävulskt mot min blåsa och vill uppenbarligen att jag ska få en tuff flygresa hem. Åker väl på magsjuka utstirrandet igen, efter att ha besökt planets mitt för behov 35:e gången. Hoppas vi har en egen rad, tycker synd om stackaren på kanten som kommer få resa sig 153673749 gånger.

Känner mig helt perfekt semestrad, fulltankad med d-vitamin och redo att sätta tänderna i 2020. Det här året är det fullt fokus på Harry och Adoore. Redan nästa vecka bär det av till Köpenhamn under fyra dagar på inköpsmöten. Känner mig nästan lite nervös, ska bli spännande att se vad responsen blir. Längtar så otroligt mycket tills vi släpper kollektionen. Som ett barn som trånar efter första dagen i skolan.

På planet ska jag försöka fixa till alla bilder från resan som jag tänker att vi kan grotta oss i nu kommande dagar.

Hoppas ni har en magisk söndag så hörs vi på svensk mark igen! Då är jag tillbaka med fullkraft!


6 kommentarer6 kommentarer om “Back to reality…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken snygg handväska, var är den ifrån?

  Svara
 • Nelly ; ) Kan kanske finnas kvar på rean! Älskar den, perfekt storlek!

  Svara
 • Så himla fina!!! Vart kommer klänningen ifrån? SÅ HIMLA FIN och du strålar i den!!

  Svara
 • Länkat den nu ; )

  Svara
 • Random men din killes byxor, var är de ifrån hahah

  Svara
 • Precis det jag också vill veta! Så snygga!!

  Svara