Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

11:26 | januari 17, 2020

4 färgglada outfits jag vill bära just nu!

1. 2. 3. 4. 5.

 

Efter några underbara dagar av ren och skär solterapi här i Sydafrika har mörkret där hemma försvunnit långt bak i minnet för mig. Jag kommer att ta med mig denna soliga känsla även när jag kommer hem i form av en färgglad garderob. Redan nu kryllar butikerna av kläder som flirtar med våren i form av ljusa pasteller, intensiva färger och böljande kjolar. Mitt bästa tips för att bära kjol och klänning under dessa kalla månader vi har framför oss är ett par knähöga boots -det blir ett direkt lyft för hela looken! Här kommer mina favoritutstyrslar i butik just nu!

1. 2. 3. 4. 5.

1. 2. 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5.


2 kommentarer



2 kommentarer om “4 färgglada outfits jag vill bära just nu!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här