Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:38 | januari 16, 2020

Önska innehåll – Gravid på Youtube!

Petra Tungarden Gravidstil Insta-5

Skjorta Nanushka, Skärp Nanushka, Klänning Intimissimi, Kappa 2Nd Day, Väska Nelly, Stövlar Toteme, Smycken Safira, Solglasögon Mango. 

Hello all you preggo mamas out there!

Så fort jag sätter foten på svensk mark är det dags för mig att rivstarta Youtube! Den här gången kommer jag inte undan, det är nästan ett tjog avsnitt signade och klara så nu äntligen händer det. Just dessa 18 avsnitt är kopplade till mitt liv med fokus på att vara på smällen och Harrys resa från simproffs i kistan till hans första andetag och livet utanför magen.

Så nu vill jag att ni önskar innehåll till program, för förhoppningsvis är det ni som kommer sitta bänkade med popcornskålen framför tuben.

Vad vill ni se för innehåll? 

– Gravidstil och klädtips (vet jag att ni önskat).

– Hälsar på min mamma på förlossningen? Praktisera på SÖS! Hur festligt? Min mamma är ju barnmorska. Pappa är gynekolog, kan bli hur kul som helst.

– Såklart pratar om hur det var att bli gravida, hur jag berättade för Markus etc.

– Hur det varit att vara gravid? Var det som jag tänkt mig?

– Gravidträning? Följ med till Kampsportslabbet och Becore? Kanske snackar loss med mina BFF’s om deras bästa tips efter förlossningen. Vad man kan göra i förebyggande syfte? Gravidträningskläder?

– Tjackar barnsaker till Harry och hans rum. Vagn? Vad alla mammor säger att man inte kan leva utan?

– Inreder Harrys hörna.

– Olika kurser/förberedelser inför förlossningen?

Petra Tungarden Gravidstil Insta Petra Tungarden Gravidstil Insta-2 Petra Tungarden Gravidstil Insta-3 Petra Tungarden Gravidstil Insta-4

Älskar verkligen alla smycken från min Safira kollektion! Hur lyxigt är det att få göra smycken som man själv vill ha? Guldringen knockout är en sådan favorit!

Foto: Angelica Picture.


15 kommentarer15 kommentarer om “Önska innehåll – Gravid på Youtube!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fasen va snygg du är Petra 🙂

  Svara
 • Gud vad roligt! Är det gravid vecka för vecka eller något annat? Är kanske sjuk som älskar att följa andras graviditeter/förlossningar/barn trots att jag inte har barn (eller ens en partner än haha) men jag tycker det är så kul. Idén med att praktisera hos din mamma låter ju super, kör på det!

  Svara
 • Tycker att du redan sammanfattat ett grymt upplägg… Och då är jag inte ens gravid 🤣❤️

  Svara
 • Dina största rädslor med graviditeten,
  Filma när ni kollar på nya lägenheter för familjen, vagn köpet, följa med till barnmorskan,

  Svara
 • Kanske med Markus prata om vilka ”föräldrar ni vill bli”, när kommer Harry få äta socker, om han vill hoppa av fotbollen mitt i säsongen, om Harry vill ha klänning eller nagellack eller liknande 😄
  Förövrigt, pangsnygg som alltid! 😍

  Svara
 • Wow va kul!!

  Svara
 • Vilket bra idé! Jag kommer att sitta bänkad med popcornskålen!
  För min del tycker jag att det pratas alldeles för lite om rehab snippan efter förlossningen, vad kan hända? Hur mår man? Hur får man hjälp? Det är ju en bedrift av snippan att klara av detta överhuvudtaget så rehab är ju inte konstigt att den behöver.

  Svara
 • Word!

  Svara
 • Älsk på den här outfiten!!

  Svara
 • JA va roligt!! Kollar aldrig på youtube annars men lovar att sitta bänkad!! Är själv gravid i v14 och tycker alla dina förlag låter magiskt bra och håller med en här nedan om att prata mer om snippan, och vad som händer efter osv!! Är så mycket snack om förlossningen och det är ju bra. Men sen då? Hur ska man återhämta kroppen?

  Svara
 • Hur känner du inför förlossningen?

  Svara
 • Ja ja ja på gravid outfits! Men även inköp du gör till killen, Baby-kläder kan jag inte få nog av att se i videos på youtube 😍

  Svara
 • Tycker allt du staplat upp som innehåll låter klockrent! 😍👌
  Ser fram emot att ta del av allt!!!!

  Svara
 • Tack för bästa bloggen!❤️
  Jag vill veta lite om hur ni tänkte med timingen när Harry blev till. Hade ni velat ha barn länge? Fanns det några saker ni ville göra ihop innan ni skaffade barn?
  Kram🤗

  Svara
 • Är podden slut? 🙁 Trodde det skulle komma en om era nyårsmål, vad ni ska lämna bakom er osv!! Det pratade ni ju aldrig om!

  Svara