Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | januari 13, 2020

Behind the scenes.

Dagen D. Gick upp i ottan för att befinna mig i studion vid sju snåret. Sedan var det dags att steama, radda upp alla accessoarer och gå igenom alla 18 looks. Nathalie blev bänkad i sminket med Sarah Grundén som viftade med sin magiska penslar och borstar.

Det är alltid rysk roulett när man bokar modell. Men Nathalie kändes verkligen rätt för oss, inte för ung men framförallt sund. Det är skillnad när man plåtar till ett modejobb gentemot en kampanj för ett märke. Många modeller är som ni vet en bit ovanför marken med ståtliga centimetrar och milslånga ben. Men även det kan ju bli missvisande för plaggen, då klänningarna upplevs kortare än vad de är. Nathalie är 177 (som mig), så allt blir ju kortare än vad det blir på en person runt 168-170 som är snittet.

Godishyllan. En trend som vi kommer se mycket av i vår är färgglada smycken och de stora statement örhängena lever kvar.

Vår blåa stass får en verkligen att haja till. Den färgen lyfter alla, som en bättre wingman.

Kul att jag trodde att jag skulle kunna glassa runt i mina vanliga klänningar tills Harry nästan var färdigpackad. Kan säga redan nu utan facit i hand att allt utan strech kommer vara en omöjlighet om två veckor. Tur att jag beställde hem extra sampels från Adoore i strl M & L som jag kan ha under våren.

gravidstil klannningar petra tungarden-16

Hyser så mycket kärlek för den här godbiten med ett gul/orange retrotryck.

Sorry Nathalie ville bara visa den här modellen i ett ljuvligt bomullstyg. Dock kommer den förlängas med 3 centimeter i produktion.

Den perfekta studentklänningen eller dagen innan eller efter sitt bröllop. Eller bara en riktigt tjusig sommarstass.

Hur fina är de här skorna från Sania D’Mina? Skor som inte ”hugger” av benet är mina favoriter. Ett säkert kort för milslånga ben. Så fort du har ett band som omsluter vristen upplevs benet kortare.

När man plåtar står man ofta och kollar rakt in i den dator där bilderna ploppar upp i realtid.


29 kommentarer29 kommentarer om “Behind the scenes.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mycket snyggt!

  Svara
 • Wow så snyggt! Den ljusblå korta kommer jag definitivt klicka hem! Älskar det röda också 😍 Snyggt!

  Svara
 • Kan ni inte göra lite längre klänningar !! Så fina modeller och mönster men blir inget köp med så korta modeller ,knälängd är ju så mkt mer användbart ! Kram

  Svara
 • Tycker också klänningarna verkar vara väldigt korta för oss som är längre 177-180 cm. Känns som visar halva bakdelen vilket är synd för de är så grymt fina.

  Svara
 • Håller med, är inte heller så trendigt med kortkort längre käns det som

  Svara
 • Absolut, ska ta med mig den kritiken. Vissa modeller tycker jag gör sig finare i lite kortare modeller, framför allt med puffärm. Vi har ju några länger modeller som Paris etc. Men ska ha det i åtanke till nästa säsong! Kramar!

  Svara
 • Så fina klänningar!!

  Svara
 • Åh, vad kul att du gillar dem!

  Svara
 • Klänningarna skulle vara SÅ fina utan jättepuffärmarna, det är inte smickrande på någon någonsin 😩

  Svara
 • Jag älskar puffärmarna!

  Svara
 • Åh, jag är ett fan av puffärmar för du får sådan fin balans, mellan arm och höft där midjan får allt strålkastarljus. Nu har det varit några starka modeår där de stora ärmarna och axlarna stått i fokus : ) Men det kommer säkert lugna sig snart.

  Svara
 • <3 <3 <3

  Svara
 • Puss på dig!

  Svara
 • Första graviditeten trodde jag också att det skulle funka att gå upp en storlek. Jag växte ur gravidbyxorna på slutet och allt jag kunde ha var en superstretchig trikåkjol. Vissa saker kom jag fortfarande i men då blev de alldeles för korta istället. Sedan tog det ju ett tag innan magen försvann igen också. Kändes konstigt när bebisen var på utsidan men det såg ut som om jag var i sjätte månaden.

  Svara
 • Haha, så kommer det säkert bli att man lever i samma plagg de sista veckorna. Jag vet, det måste kännas så konstigt att stora delar av magen fortfarande är kvar. Hur länge var magen kvar för dig innan den började dra sig tillbaka?

  Svara
 • Jag kom i mina vanliga byxor efter en månad efter mitt första barn och lite längre tid efter mitt andra. Men jag tror den värsta magen försvann efter ett par veckor. Fast det där verkar kunna variera väldigt mycket. Jag körde mammamageappen för att komma igång med träningen igen. Magmusklerna var inte direkt i toppform om man säger så. Tyckte också det var svårt att klä sig vettigt när jag ammade och blev nerkräkt hela tiden.

  Svara
 • Hur avgör du om en modell är ”sund” eller ej?

  Och om du anpassar klänningarna längdmässigt för att passa kvinnlig medellängd, varför väljer du då inte en modell i den längden? Jag är själv 1,80 så för mig gör det ju inget men jag blev lite fundersam eftersom du tyckte det var problematiskt att klänningarna upplevs kortare än vad de blir på de flesta kundernas kroppar.

  Svara
 • Du har rätt ”sund” kanske var fel ordval. Men hon såg vältränad och välmående ut. Försökte faktiskt hitta en modell runt 172, men det var många som var bortresta efter jul så fick inte in ett förslag som passade oss : )

  Svara
 • Gud så fina, wow! Vill ha alla <3 nu längtar man till vår och sommar.

  Svara
 • Vad kul! Vad glad jag blir!
  Kramar!

  Svara
 • Fina klänningar! Men vet inte hur jag hade löst det om jag tappat något på marken utan å flasha hela bakdelen! 🙂

  Svara
 • Så underbara klänningar! Den blå skulle jag köpa direkt om den inte var så kort. Jobbar i affärsvärlden och känner mig bekvämare med mindre urringning och knälånga klänningar. Så synd att alla era klänningar är så korta. Dessutom kräver det snygga ben vilket inte alla begåvats med. Kanske göra klänningarna i olika varianter, variabel längd?

  Svara
 • tycker klänningarna är sååååå fina! Personligen hade jag önskat mindre polyester dels pga miljön dels pga att jag svettas så i det. Kram till dig

  Svara
 • Så fina klänningar! Wow, så duktiga ni är. Och jag som är 160 tycker de se ut att ha perfekt längd. hehe

  Svara
 • Varför är allt mini längd? Själv trivs jag mest i midi och tycker den är mer smickrande och användbart…

  Svara
 • Ser mycket kommentarer om att de skulle vara för korta och att inte folk gillar de.. Så kände att jag behövde säga att jag älskar de!!! Superfint, kommer klicka hem de olika modellerna 🙂 Kram

  Svara
 • Är dessa klänningar också kopior av andra märken? Du har fått kritik för att de tidigare Adoore-kollektionerna har varit rent av direkta kopior av andra märken, som Ganni, Réalisation, Wakauu, etc.

  Svara
 • Alla klänningar är så fina! Hade så gärna velat ha den blå klänningen på min examen, när ungefär släpps kollektionen? 😀

  Svara
 • Hjälp de blå pumpsen/klackarna vart är dessa ifrån? sjukt snygga <33

  Svara