Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:33 | januari 12, 2020

The Dress!

Solace London Sale

Klänning Solace London, Skor Topshop, Söt baby Dante.

Jag har aldrig varit en rutinerad reashoppare, utan har under början på mitt 20:tal lätt fallit för dragningskraften med röda prislappar. Men senaste åren har jag blivit riktigt rutinerad. Eller okej, handlar sällan på rean, men det här året hade jag dreglat efter två klänningar. En från Solace London och en från Nanuskha. Men med en för hög prislapp ursprungligen. Den på bild blev min för halva priset och den från Nanuskha lyckades jag med is i magen få för 70 % rabatt. Den här stassen kommer få hänga med en jädrans massa år. Kände mig så fin i den igår.

Nu ska vi rulla ner mot havet och äta lunch på stranden. Herregud, vad jag trivs som fisken i vattnet här. Värmen, klimat, vyerna – älskar Kapstaden.

   

Har ni sett en gulligare unge? Dante har sköt sig exemplariskt hela resan och skrattar mest. Tänk att jag får vara gudmor till den här lilla godsaken det är inte fy skam. Hoppas han och Harpan kommer bra överens och blir BFF’s.


4 kommentarer4 kommentarer om “The Dress!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra!
  Kommer det fler poddavsnitt?

  Svara
 • Undrar också! Man hann ju precis vänja sig vid era härliga avsnitt och så tog de slut 🙁

  Svara
 • Hej Petra, kommer resten av din smyckeskollektion komma in igen?

  Kram

  Svara
 • Hola Snyggo!

  Jag tror det ; ) Ska dubbelkolla med Safira!

  Svara