Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | januari 10, 2020

Touch Down Sydafrika!

Att vara gravid halvvägs in i graviditeten på en elva timmars flight innebär att resterande 278 passagerare tror att du är risig i kistan. Herregud, aldrig skjutit upp en dörr med grönlysande text som det står: ”Vacant” på så ofta. Har jag gjort något annat än att kissat? Jo, jag har ätit snacks. Vi flyger med Austrian ett Österrikiskt bolag som har passageraresäten för pygméer. Sitter med armarna lika slickade mot min kropp som en PT hade gormat om vid en tricepsövning. Men nu är vi äntligen framme. Det var nog längesedan jag längtade så mycket efter en resa eller framförallt efter ljuset, den här hösten har verkligen varit mörk.

Innan det bar av stod som sagt fotografering för Adoores vårkollektion på schemat. Vi var och lånade möbler på Nordiska Galleriet.

Kan den här kasslerliknande skapelsen bara teleportera sig själv hem till mig? Vet inte hur många gånger jag varit nära på att klicka hem en Togo fåtölj på auktion.

Jag får alltid så mycket inspiration därinne. Deras stylister är så duktiga på att få igång kreativiteten. Älskar den eklektiska italienska stilen.

En lampa jag trånat efter i flera års tid är pjäsen från Michael Anastassi. En riktig pokal som mer än gärna hade fått lysa upp i min bostad.

Jag lånade några riktiga pangklackar av Sania D’Mina. Hennes vårkollektion har marinerats i mitt sinne ett bra tag sedan jag såg bilderna från hennes event på modeveckan i Köpenhamn i augusti.

En sväng förbi Nathalie Schuterman för att låna några smycken och köpa ett par skor på rean som jag visste skulle göra sig alldeles utmärkt till klänningarna.


6 kommentarer6 kommentarer om “Touch Down Sydafrika!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Austrian Airlines är från Austria dvs Österike. Österrikes största och första nationella flygbolag.

  Svara
 • Ja precis! Konstigt att man inte har koll på vad man flyger med, men kanske beror på virrig gravidhjärna:)

  Svara
 • Sååå skönt med värme och sol!! Djupt avundsjuk då vi inte kom iväg på någon resa över nyår som brukligt.
  Tänk såna där slip-ins hade jag redan sommaren -00 och de åkte sen i sopen som så mycket annat som sen kommer igen. Typan.

  Svara
 • Hoppas ni får en härlig resa!

  Svara
 • Om ni inte redan spikat planer för förmiddagen i morgon borde ni kolla in The Neighbourgood Market som ligger vid Old Biscuit Mill i Woodstock. Sjukt najs lördagsmarknad med allt möjligt ätbart och drickbart. Plus att locals säljer en massa fina hantverk och kläder. Rekommenderar kaffe från Origin, köpa med choklad från Honest Chocolate och att testa glass från The Creamery. Samt seared tuna salad, om det finns kvar, haha! Tror att det öppnar kl 9 och håller öppet till kl 14! Ta en Uber dit, det kostar typ 40 spänn från city 🙂
  Fan vad avis jag är på att du är i världens finaste stad!

  PS, du kanske har koll på detta men ett råd är att inte flasha för mycket med pengar och dyra accessoarer. Då blir man lätt ett hett byte för rånare 🙂 Och låt ingen ”hjälpa till” vid bankomaten.

  Svara
 • Åh, det måste ha varit jobbigt att flyga så länge som gravid. Svullnade fötterna något?

  Svara