Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:08 | januari 8, 2020

Svullna fötter, Lunch på Misshumasshu och Modellkompis!

Sorry, för den sporadiska uppdateringen. Vår kampanjplåtning och alla förberedelser innan avfärd har ätit upp all tid. Idag har jag hunnit med några riktigt roliga möten för 2020 års samarbeten. Jag har fortfarande inte börjat packa. Messade med Linn och Forni som packade redan i lördags. Jag packar alltid i sista sekund, trots att jag inför varje resa tänker att jag ska vara ute i god tid. Däremot har jag gått och marinerat lite plagg i mitt sinne. Ska springa ner i källaren nu och damma av sommargarderoben och se vad kulan får plats i. Magen växer i takt med en pormask man bara råkade pilla som helst plötsligt förvandlats till en böld – och snart är det enda man kan se.

Men först ska vi kika på vad som hänt senaste dagarna. Jag har varit en del på gymmet och det känns äntligen som jag hittat tillbaka lagom tills jag åka, haha.

Svullna fötter gravid

Slängde ut en fråga om era fötter ändrade storlek under graviditeten. Fick den här bilden från min favorit Angelica, haha. Visst ser det nästan ut som svullna små bebisfötter?

Ens kroppsuna har väl en högre temp när man är gravid, ska bli spännande och se om jag svettas som en deltagare i lyxfällan eller om jag är totalt oberörd nu i varmare breddgrader.

I lördags lunchade vi med ett gäng favoriter på Misshumasshu. Riktigt bra lunch om man gillar asiatiskt.

Deras efterrätt med gyoshasås, brynt smör och frusen färskost var magi. Därefter rullade vi vidare till Riche innan det bar av hemåt för mys. Perfekt aktivitet för mig, dagshäng med massa vänner och sedan mys.

Det blev tikka masala från Bollywood (vår favoritindier från Foodora) och någon ny serie, The Witcher. Jag somnade dock tio minuter in i serien som ett litet barn. Min sedvanliga rutin sedan jag blev befruktad.   

En gullig bästis Sara kom och provade igenom hela kollektionen för mig. Ville se hur vårt slutgiltiga sample satt på. Jag har ju nämligen beställt hem några klänningar i M och L som jag själv ska kunna bära, men inte alla.

Det här leomönstret är verkligen en favorit.

Kolla vilken pingla!

Älskar detta kittet som även kommer komma i leomönstret. Dock kommer kragen vara lite mer urringad och inte lika klädd.

Gick en långprommis med min älskade Bosse och August och tyckte att jag fick till årets bild på den briljanta duon. Kul att klockan är 13.00, men ser ut som en brännande solnedgång en sommarnatt.

Fick provköra lite vagn också ute i terrängen runt Djurgården.

Till alla moms out there – vilken vagn ska man egentligen ha? Vilken tycker ni är bäst? Jag är ju en riktigt badlady som kommer dränka Harry i all min skit så mycket utrymme uppskattas.


37 kommentarer37 kommentarer om “Svullna fötter, Lunch på Misshumasshu och Modellkompis!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stokke Trailz är bäst. Mer förvaring och stabilare vagn hittar du inte! 🙂

  Svara
 • Håller med! Haft både bugaboo och en joolz men stokke trailz är överlägsen. De hissar jag inte kommit in i har jag bara lyft upp liggdelen så sover bebis vidare. Stokke är även det mina bebisar gillar mest (har testat de andra pga att mina syskon haft dom). Mycket plats för bebis och mamma samt en grymt enkel o skön vagn att köra. Älskar stokke! Min syrras bugaboo är ranglig efter ett års användande medan jag nu använt min stokke till andra barnet o folk frågar om jag köpt ny vagn. Så hög kvalitet!

  Svara
 • Restaurangen heter misshumasshu…

  Svara
 • Bugaboo Fox!
  Så smidig och lätt samt har bra korg under.

  Svara
 • Så fin den nya kollektionen är! Åh jag tycker kragen var bra som den är nu på bilden med röda settet, för oss med lite mindre byst är det mer smickrande så 🙂

  Svara
 • Även för större byst tycker jag denna vore bättre så håller med 🙂

  Svara
 • Håller med

  Svara
 • Håller helt klart med! Urringningen är redan väldigt djup så den behöver verkligen inte bli varken bredare eller djupare. Blir för ”vulgärt” i alla fall för min smak med mer urringat än så när man redan visar hud vid magpartiet. Man behöver ju inte brassa på från alla håll och kanter! 🙂

  Svara
 • Håller helt med!
  För kort och gför urringat är inte min melodi!! Så himla fin som det är. Hade önskat den i hel klänning utan hålen vid magen!

 • Stokke utan tvekan, mkt förvaring och väldigt snygga men framförallt bästa alternativet om du är lång. Så skönt att slippa stå som en ostbåge när man ska greja med sin bebis😍

  Svara
 • Bugaboo donkey 2. Deras nya modell med väska bredvid istället för korg. Jäkligt snygg och rymlig👌

  Svara
 • Joolz Geo 2, älskar den, stabil och mycket förvaring!

  Svara
 • Stokke Trailz!! Finns ingen stabilare vagn! Upplever att många vagnar är rangliga efter att ha kört en Stokke! Fördelen med den är att ligg//sittdel är högre upp så att bebisen kommer närmare dig. Ställ den och t.ex. en bugaboo bredvid varandra så förstår du skillnaden. Den enda minus jag har om Stokke Trailz är att det är en rätt så stor vagn som tar mycket plats i bilen. Men annars lätt den bästa och snyggaste vagnen!!

  Svara
 • Uppababy vista! Superstor varukorg, smidig och hög 😃

  Svara
 • Läste ”uppavista baby” och tänkte att det var en ordlek med ”hastalavista baby” och tyckte företaget var himla roligt….. 🙈😂

  Svara
 • Britax smile eller go big!!

  Svara
 • Tack för tipset om Bollywood! Vi har saknat en bra indier i kvarteren och just Bollywood har vi inte testat ännu.

  Svara
 • Supernöjd med våran Joolz Day3 🙂

  Svara
 • Samma här! Joolz day är en grymt bra vagn!

  Svara
 • Vad intressant! Vi har också en sådan och den är KATASTROF 🙈🤣 Går inte att svänga med utan att ta i med all kraft, gnisslar så dottern vaknar och är bara så jäkla urkass!! Försökt reklamera den men dom vägrar 😭 sååå missnöjd!

  Svara
 • Jag har alltid haft Bugaboo, nu senaste donkey2 och tycker den är så bra och mycket förvaring. Lätt att köra både i skog och i city, allt beror på vad ni är ute efter men den har även mkt förvaring och definitivt ett måste om man vill ha fler barn inom en snar framtid.

  Svara
 • Fina, vackra Sara!

  Svara
 • Finns bara en vagn om du är ute efter en stor varukorg och det är UppaBaby Vista. Varukorgen är beyond gigantisk och alla andra vagnars varukorgar ser skrattretande små ut i jämförelse!

  Svara
 • Uppababy Vista! Superstor varukorg 😍

  Svara
 • Britax smile 3!!

  Svara
 • Haft Stokke Trailz i ett år och det bästa med den är definitivt den gigantiska varukorgen, så värt! Dock tröttnade jag på vagnens utseende ganska fort och suktar nu efter en Bugaboo istället 😁

  Svara
 • Bugaboo donkey! Korgen på sidan är drömmen för en packåsna som en ju är!

  Svara
 • Stokke Trailz är the shit! 😃

  Svara
 • Stokke Trailz!

  Svara
 • Bugaboo Fox! Superbra med förvaringsutrymme i korgen under, ibland undrar jag om jag tar vagnen för min eller bebis skull hehe.

  Stokke som många tipsat om är en knepig vagn i stan… vet att flera kompisar inte kommer in i hissar i bostadshus som Bugaboon kommer in i, och den är allmänt klumpig. Nu är ju jag partisk… 😉

  Ni får åka till tex Babyland i Sickla och testa er fram vad som passar just er. Och vad som är bästa vagnen för boende i stan.

  Svara
 • Alltså Bugaboo är absolut bäst när man är mest i stan och på grusvägar. Och bland Bugaboos vagnar skulle jag säga att Fox och Donkey är bäst. För din del kanske en Donkey mono är idealvagnen, då får du TVÅ(!!!!) varukorgar att proppa med påsar. Jag är 172 cm och mannen är 184 cm, vi kör båda Donkeyn utan problem!

  Svara
 • ÄLSKAR vagnar och haft flera stycken! Om man vill packa mycket är store trailz och uppababy vista (den Dasha har!) absolut bäst! Bugaboo donkey har en sidokorg men korgen under är inte speciellt stor alls tyvärr!

  Svara
 • Stokke Trailz har bäst varukorg av de fem vagnar vi haft! Nu har vi bugaboo donkey och visst är det härligt med sidokorgen men varukorgen under vagnen är ju helt värdelöst liten och konstigt utformad. Har flera vagnar från bugaboo och gillar ej varukorgarna! Stokke och bugaboo donkey är dessutom exakt lika breda, men stokken upplevs nog stor pga höjden tror jag, men man får in allt under stokken! Körde hem julgranen i den t ex!

  Svara
 • Cybex priam lux👌 tips är att innan vagnköp läsa på vad fysioterapeuterna anser om ”ergonomiska” vagnar vilket tex går att läsa om på https://www.learntomove.se/sv/kunskapsbasen/barnvagnar

  Svara
 • Uppbaby vist jätte stor varukorg under där kan du verkligen lasta ingen annan vagn har så stort utrymme som den. Den är smidig & lättkörd både i stan & terräng.

  Svara
 • Bugaboo fox är bäst! Lätt att köra, väger nästan ingenting och enkelt att montera ihop för bil tex. Tycker att man får plats med en hel del i korgen.

  Svara
 • Britax smile 3! Hög vagn så ni slipper luta er ned som med bugaboo.

  Svara