Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:23 | januari 6, 2020

Prepp inför Adoores SS20 kampanj!

Inspiration

Sov så dåligt inatt. Vaknade flera gånger av att det kändes som jag hade sandpapper i munnen, var så orimligt törstig. Sänkte tre stora vattenglas under natten. Harry gick någon form av kickboxningsmatch i kistan och drämde till med det ena vinnande slaget efter det andra. Vilket tryck får ta och signa upp honom på Kampsportslabbet direkt tror jag bestämt.

Om en timme kommer Uchenna och ringer på dörren för att gå igenom alla looks inför morgondagens plåtning. Vi ska spika accessoarer och pjucks till alla klänningar, samt gå igenom vad vi mer behöver inför plåtningen. För sedan bär det av ner på stan för en liten rajd. Vi behöver komplettera med några huvudbonader, smycken och eventuellt skor samt gå och låna möbler som rekvisita till kampanjbilderna.

Njut av sista lediga dagen gänget! Så hörs vi lite senare idag!

PUSS!


2 kommentarer2 kommentarer om “Prepp inför Adoores SS20 kampanj!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra! Usch, du har också drabbats av muntorrhet. Jag är gravid i vecka 36 och haft det under flera veckor. Man vaknar upp och det känns som en öken i munnen, som en redig bakfylla. Ett tips, ha en vattenflaska bredvid sängen och köp munspray Proxident som du kan har redo när du vaknar. Finns på alla apoteket. Funkar för mig iaf. Lycka till!

    Svara
  • Såg lite bilder på instagram, såg så snyggt ut!

    Svara