Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:54 | januari 5, 2020

2020 dundrar jag in på youtube!

Snart kommer min första vlogg ut. 2020 är året jag dundrar in på Youtube! Jag är så taggad på att göra mer rörligt material. Jag har hittat en riktigt grym klippare som helt fattat vad jag vill ha. Han tycker nog redan att jag är som ett myggbett i röven, otroligt jobbig och irriterande, haha. Började nämligen med en V-logg som aldrig någonsin blir klar. Men imorgon jävlar så händer det. Har precis signat ett längre samarbete som kommer utspela sig på Youtube, där ett tjog avsnitt är spikade. Så det kommer bli en maxad vår med rörligt material.

Tänkte även att jag skulle filma förberedelserna inför vår Adoore SS20 (vår och sommar) plåtning imorgon och själva fotograferingen som äger rum i övermorgon. Kul att haka på bakom kulisserna och se hur förberedelserna egentligen går till och vad tusan man gör på en fotografering.

Tror detta kan bli Adoore’s finaste kampanj någonsin. Skulle nästan säga att valet av modell är ödet. Nathalie bara råkade vara i Sverige just när vi behövde henne. Hon är som klippt och skuren för vårt varumärke. Känner mig redan pirrig inför tisdag.

Och vet ni vad på torsdag morgon bär det äntligen av till Kapstaden! Som jag längtat, räknat ner dagarna till avfärd. Längtar till ljuset. Men innan dess ska jag hinna med en rad möten på onsdagen, men sedan är jag redo för semester.


10 kommentarer10 kommentarer om “2020 dundrar jag in på youtube!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad kul med rörligt material! Så enormt taggad på att se vad du har för dig. ❤️

  Svara
 • Kul!!! Men man skriver bara vlogg, inte v-logg 😉 Tror man skrev det när det var nytt för typ 10 år sedan.

  Svara
 • Orka.

  Svara
 • Uchenna som hag jobbar med sa också till mig att jag var gammal och fel på det, haha.

  Svara
 • Härligt! Kul med rörligt material! När kommer jag kunna köpa den nya kollektionen?

  Svara
 • I mitten på april ; )Kramar!

  Svara
 • JAAAA ÄNTLIGEN!!!! Wow vad roligt!

  Svara
 • Guuud vad kul att du ska vlogga! 😀

  Svara
 • Jaaa, har längtar efter denna dagen!

  Svara
 • Ja!! Du kommer göra succé på Youtube <3

  Svara