window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | januari 2, 2020

Gott nytt år!!!

Petra Tungarden gravid

GOTT NYTT ÅR GÄNGET! 

Hur mår ni? Har ni återhämtat er från nyårsfesten? Jäklar, vad skönt det var att inte vara överkörd på nyårsdagen för en gångs skull. Och helskotta vad fräscht det känns med ett nytt vitt blad. Tror 2020 kommer att bli mitt häftigaste år någonsin. Visst känns det som att allt är möjligt så här på årets första dagar? Som att att alla vanor och det förflutna är som bortblåst. Känslan av måndag och ny vecka gånger en miljon.

Imorse flög jag upp ur sängen för att springa till jobbet. Vi har så mycket att stå i med Adoore innan jag drar till Kapstaden. Vi ska plåta hela vårkampanjen, göra en lookbook och produktbilder samt planera och boka in möten för vår monter på Revolver på Köpenhamns modevecka. Jag är så löjligt taggad på att vi ska dit så jag smäller av.

Så nu ska jag gå bort till Sturebadet för ett planeringsmöte och därefter kikar vi på de senaste dagarna i bilder!

Puss på er och god fortsättning! Nu jävlar gör vi 2020 guapas!

Klänning Seezona, Manuri. Skor Jimmy Choo, Väska Vanina World, Örhängen Antikt Gammalt och Nytt.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här