window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:52 | december 30, 2019

Tjusiga stassar, Julmiddagar, Bebisövning och Världsmästerskap i Plump!

Vi rafsar av lite mer snapshots från senaste tiden va? Så jag kommer ikapp tiden någon gång. Freddie som jag har Adoore med, har även grundat LXLS. Nu har LXLS släppt en ny pangsnygg kollektion med Ida Sjunnesson i vegan leather. Den här klänningen är helt klart en favorit. Men även de höga skinnbyxorna som jag hade lagt vantarna på om jag inte var på tjocken.

Skorna är från Sania D’mina såklart. Hon delar ju kontor med oss på MeliMeli.

Skulle iväg på julbord men fastnade i garderoben och provade klänningar med nya kompisen Harry.

Är så kär i vår paljettstass. Jag ska på smokingfest imorgon på nyår och tänkte först ha på mig denna. Dock ska värdinnan ha på sig vår Adooreklänning så jag tror jag dyker ner i något annat.

Vi hade julfest med kontoret och startade med fördrinkar på Nobis innan vi rullade vidare till Vassa Eggen för en maxad afton med Benjamin Ingrosso.

Hann pilla i mig några julbord i år. Vårt årliga julbord med Her Hour och Team Forni var ett av favoriterna, som denna gång firades av på Ulla Winbladh.

Harry fick en gullig present från Forni och Damon. En leojacka. Tror Harry kommer se ut som en korsning mellan en discokula och leohagga, haha. Precis som sin kära mor. Puck kollade avundsjukt på gåvan och undrade vart hennes leojacka var. Puckens frilla har helt ballat ur, haha. Om jag inte plattar ner barret står det rakt upp. Är det någon annan som har en Cavalier med liknande frisyr?

Var förbi Patriksson PR, ett presskontor där man kan spana på kommande kollektioner och låna till plåtningar och dylikt bland annat. Klämde och kände på ATP Ateliers nyheter. Och föll såklart för dessa sandaler i zebra. Våren 2020 är rändernas år, zebramönstret kommer dundra in som en tsunami i butikerna.

Var och fixade naglarna som aldrig varit så här tjusiga under min livstid. Tack Harry. Blev kär i den här kappan som jag fick låna av Seezona.

Fotade några samarbeten med Angelica som istället slutade med att hon provade igenom vår vårkollektion från Adoore.

Älskar den här klänningen från Seezona från Manuri. Den var så fin med kulan.

Bad mamma skicka lite bilder på mig som barn, men eftersom hon precis flyttat hittade hon bara denna. Eller nej först skickade hon en bild på min syrra istället. Tills vi kom fram till att det var Lollo. Är fortfarande lite osäker på om det är jag på bilden eller inte, haha.

En kväll var vi barnvakter åt mitt kusinbarn Tuva. Som fick pussar hela kvällen av Pucken. Tuva kan vara Sveriges mest chillade unge så det gick exemplariskt.

Vi har varit på massa mysiga dejter på tu man hand. En kväll lurade jag med Lorpan på nya Tomas Ledin filmen, men först grundade vi med mat i kistan från Zink Grill. ”En del av mitt hjärta” var aningen töntig, men ack så mysig. Man satt och log genom hela filmen. Så är ni sugna på en riktig feelgood film? Gå och se den. Lurade Lorpan att det var sing along bio, han höll på att avlida och frågade vad tusan jag hade bokat det för, haha.

I fredags hade vi Carro och Oskar över på middag och världsmästerskap i plump. Vi åt en av mina favoritpreggo rätter lax i ugn med kokt potatis med romsås.

Lorpan vann över mig i sista avgörande slaget. Sjukt mysig kväll. Så glad att jag och Carro är på smällen samtidigt <3


4 kommentarer



4 kommentarer om “Tjusiga stassar, Julmiddagar, Bebisövning och Världsmästerskap i Plump!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bilden där du har glitter klänningen – Hunden på pallen! Så gulligt! 😍

    Svara
  • Sing a Long bio 😂

    Svara
  • Hej fina du! Ett stort grattis till din graviditet, det bara lyser om dig ⭐️ nu till min fråga, vi ska döpa min son nu den 25 januari och hittar inget jag kan ha på mig förutom din FANTASTISKA blå klänning från sommarkollektionen 2019 från Adoore som hade varit perfekt! Det är inte så att du har någon 36:a liggande på lager någonstans som jag skulle kunna få köpa/låna till denna dagen? Eller om du kan lägga ut här och fråga om någon säljer?🤩 fortsätt med det du gör och gott nytt år ❤️

    Svara
  • Hej Snyggo!

    Amen, gud vad glad jag blir. Den är dessvärre helt slutsåld. Jag ska se om jag har en extra hemma : ) Isåfall kan du låna den. Kramar!

    Svara