window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Royal Design

18:16 | december 26, 2019

Designklassiker till en snällare prislapp – Missa inte Royal Designs rea.

Jag älskar Georg Jensen allt på bilden som skimrar är signerade dem: karaff, ljushållare 3-pack, ljusstakar, vas.

Mellandagsrean är i full gång och vad passar bättre än att införskaffa kommande årets nödvändigheter och tidlösa klassiker till ett rabatterat pris? Det låter som ljuv musik för mina öron som ofta är inne och drömmer mig bort inne hos Royal Design. Under åren har jag även haft lyckan att införskaffa ett par riktiga designklassiker som kommer att få bo i alla mina kommande lägenheter.

Vaser och karaffer är en stor last i livet som jag aldrig får nog av. Det är ju faktiskt dekoren som gör ett hem till just ditt och det kan ta flera år att få till den känslan man är ute efter. Jag älskar att blanda gammalt med nytt. Antik- och loppisfynd med tidlösa klassiker. Min dekor från Georg Jensen är riktiga klassiker som kommer kunna leva kvar i generationer tack vare dess tidlösa design som funkar i alla hem.

Just nu är det 25% rabatt på allt från Georg Jensen!

Min mixer från Smeg är en kär kompanjon som har agerat vapendragare under diverse middagar, bruncher och fikastunder. Man kan slänga i nästan vad som helst i denna rackare vilket underlättar väldigt mycket för mig som älskar röror, smoothies och drinkar av alla slag.

Även juicepressen från Smeg är perfekt för alla er som precis som jag har som nyårslöfte att leva mer hälsosamt. Eller iallafall få i mig mer grönt för Harrys skull. Årets hetaste trend kan ha varit ”cellerijuicen” som man häller i sig på morgonkvisten och blir pigg, får bättre hy och minde magproblem av. Ja tack på alla tre! Där kommer denna snygga juicepress från Smeg in som jag mer än gärna även har framme här hemma.

Älskar Smegs retrochica känsla på vitvaror som just nu är på hela 25% rabatt, vissa saker är på 32 %.

NEW YEARS

Snoopy, Flos.

Flos (20% off) och Gubi (15% off) har varit storfavoriter hos mig ända sedan mitt inredningsintresse startade för snart ett decennium sedan. Min första lampa från Flos har jag fortfarande kvar hängandes i min garderob och nu har den ju kommit i ny tappning i mattsvart och miniformat. En annan favorit som jag kommer hålla ihop med genom livet är deras Snoopylampa, som fått flytta runt lite här lyan.

 Gubi fatoljer

Dessa godis bitar från Gubi spår jag också bli en livslång partner. De nya formerna på deras fåtöljer är helt magiska, älskar de mjuka bulliga formerna. Tycker dessa nyheter från Gubi är så tjusiga.

Stay, Lounge, Gubi.

Deras Stay Loungefåtölj har ju exakt samma form, fast med ett par ben. Den perfekta ”ligga med benen som ett S” fåtöljen.

Gubi rabatt

Gubi, Beetle, Royaldesign. Lampa, Snoopy, Flos, Royal Design.

Den här gröna drömmen var bara på en snabbvisit hemma hos mig. Men får mer än gärna svänga förbi inom snar framtid för en kaffe eller för all framtid. Den här fåtöljen bidrar verkligen med go stämning i ett rum. Älskar färgen på sammeten, dessutom är den löjligt skön med sin fluffiga sittyta – här var det vaddering. Här sitt lilla stjärten gott, inte som på ett flygplan. Hade verkligen velat ha Gubi stolarna som matsalsstolar. Tycker de i särklass är de skönaste på marknaden.

Gubi Beetle Chair

Hur fint hade det varit runt vårt matbord?

Gubi-Beetle

Gubi rabatt

Gubi Mirror

Spegel, Gubi, Royal Design.

Något som jag själv är sugen på att slå till på under rean är Gubis rundade speglel till vår hall.

Reaprodukter på Royal Design: 

Rörstrand 30%
Tom Dixon 20 %
Royal Copenhagen 25%
Broste Copenhagen 20%
Decotique 20%
Department 20%
Gubi 15%

Stelton 20%
Aida 25%
Villeroy Boch 20%
Smeg 25%
Georg Jensen 25%
House Doctor 20%
By on 20%
Hilke Collection 20%
Louis Poulsen 20%
Flos 20%
Textil & Mattor 20% (exkl Missoni NO, Pappelina)
Maze 15 %

tom-dixon-flash-table

Tom Dixon har 20 % rabatt. Där mina gamla vapendragare till bord huserar ifrån.


1 kommentarer1 kommentarer om “Designklassiker till en snällare prislapp – Missa inte Royal Designs rea.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kommer dina två fina tavlor ifrån bakom soffan?
    Kram Sandra

    Svara