window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | december 26, 2019

HALVVÄGS BAKAD!

Kappa Stand, Örhängen Antikt Gammalt & Nytt. 

Hur kan halva graviditeten redan gått? Fattar ni att Harry gräddats där inne i 21 veckor! Tiden bara sprungit förbi. Nu börjar dock magen bli svår att dölja och vill jag vara lite extra på smällen kan jag bara släppa kulan lös i det fria och slappna av helt. Så ovanlig känsla att bara låta magen hänga lös. Tror jag automatiskt annars gått och spänt magen. Jag har fortfarande ett par jeans som jag kan pressa ner kulan i, dock gör det lite ont och spänner över kistan efter en måltid. Längtar till Kapstaden då jag kan springa runt i luftiga klänningar från vår sommarkollektion. Det känns som det är betydligt lättare att klä sig i värmen som gravid, då behöver man inte köpa nytt. Känns så onödigt när man ändå bara kommer ha plaggen så kort tid i livet men antar att gravidleggings och lite sådant krävs iallafall. Ska även smita in i Saras garderob och sno åt mig lite gosaker från hennes gravidtid.

Håller ju på att starta upp min Youtube, har hittat en grym klippare – och där kommer vi avverka en massa stylingtips.

Hade egentligen tänkt att göra ett maxat gravidinlägg till er nu. Men tjejen på vårt Adoore lager är sjuk, så måste springa dit och packa klänningar för glatta livet tillsammans med Freddie så ni hinner få allt innan nyår.

Så vi får höras lite senare igen!

NEW YEARS

Klänning, Seezona. 


3 kommentarer



3 kommentarer om “HALVVÄGS BAKAD!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag kommer vara jättegrandiost i sommar, men tvivlar på att jag tar mig i mina vanliga klänningar då 🙈 men jag tänker att det kan vara bra att köpa lite nytt i en större storlek, så kan jag ha dem även efter graviditeten (bebisen kommer i slutet av juli) då jag inte heller kommer ta mig i mina vanliga kläder 🙈🙈

    Svara
  • Så sjukt, tror dessvärre att de flesta tjejer springer runt och håller in magen, utan att knappt tänka på det. Inte bra för tarmar, inre organ – eller självkänslan för den delen. Släpp magarna fria! =)

    Svara
  • du vänjer dig trots allt
    ta hand om dig själv och ditt lilla barn

    Svara