window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:36 | december 25, 2019

Dan för dan och Julafton i bilder.

Dan före doppardagen bar det av hem till Markus familj för uppesittarbingo. Det finns en första gång för allt. Ville kamma hem resan till Seychellerna, men åkte därifrån med en ny bingolott, haha. Alltid något.

Petra Tungarden julafton-19

Petra Tungarden julafton-16

Julafton började med brasa, grötfrukost och presentöppning. Jag och Lorpan skulle egentligen inte ge varandra något, men båda hade köpt en liten grej till varandra. Jag vet dock inte vad jag fått än, haha. Jag fick ett rim, som jag ej kunde lista ut. Men min klapp ska tydligen dimpa ner nu när som helst. Det är något jag kan ha på dagen likväl natten, som kommer resultera i mindre bråk. Kan ni hjälpa mig att lista ut vad det är? Haha, först trodde jag att det var Iphoneladdare, men bunkrade upp med den förnödenheten i Kina.

Petra Tungarden julafton

Sedan gjorde Lorpan köttbullar och jag städade för glatta livet.

Medan jag sminkade mig chillade Markus och Puck i soffan. Blir Puck sötare och sötare för varje dag? Vet inte hur många pussar jag ger det här lilla lurviga fyrbenta glädjeämnet varje dag.

Därefter drog vi hem på jullunch till Markus familj. Jag hade på mig vårt första Adooresample från festkollektionen.  Samplet är lite kortare i modellen, vi förlängde den med 3 cm.

Om ni beställer idag eller imorgon hinner ni fortfarande få klänningarna innan nyår!

Varför ha en klänning när man kan ha två? Väl hemma igen svidade jag om till en ny Adoorestass som kommer i vår. Dock är det några småändringar kvar som ska göras, men DEN ÄR SÅ FESTLIG! Tyget är alldeles underbart, för att inte tala om ärmen.

Rupert, min löslugg hade en av sina sämre dagar. Min lilla tupé måste få sig en dusch tror jag bestämt. Alltså herregud vad skönt det är att ha en mössa att täcka sin flottiga hårbotten med. Avskyr att tvätta håret eller egentligen känner jag bara väldigt stark motvilja gentemot själva torkningen. Finns inget tråkigare än att fixa barret. Vet inte om min löslugg är det bästa eller sämsta som hänt mig, haha. Kommer jag sluta tvätta håret helt? Kanske.

<3

 

Sedan kom mina älskade syskon och började hjälpa till med julbordet. Är så glad och tacksam att mamma och pappa lyckades ploppa ut tre fantastiska skapelser efter mig. Tänk att jag kommer ha med mig dessa dårar genom hela livet.

Lollo, moí, Ludde och Millo. Man undrar ju hur de tänkte med namnen. För Louise, Ludvig och Millo känns ju ändå som en rimlig syskonskara – men Petra passar inte lika bra in i den högen.

Så tråkigt att pappa och Annika inte kunde komma. Men det fick bli en ungdomlig julafton.

Sedan var det dags för kvällens höjdpunkt, julklappsspelet. Som i år efter propaganda från Markus fick en nya spelregler. Innan har man kunnat sno åt sig hur många paket som helst men i år fick alla varsitt så istället blev själva tävlingen en byteshandel sinsemellan.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Dan för dan och Julafton i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Airpods👌🏻

    Svara
  • vart kommer din söta systers kavaj ifrån;)

    Svara
  • Coy vendita maglia squadre calcio 2020 2020 poco prezzo, maglie di calcio personalizzate – acquista ufocalcio
    Maglie Calcio 2020. Mckin

    Svara