window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:32 | december 24, 2019

God Jul

Petra Tungarden klanning-6

God Jul mina bästa!

Hoppas ni har en mysig morgon! Jag tassade upp runt sju tiden för att hinna piffa iordning det sista här hemma. Blev stressad över att jag beställt för lite mat, så tänkte springa iväg till ICA för att bunkra och sedan överraska Markus med en julfrukost framför brasan. Att känna oro över det inte ska räcka, är en gen jag helt klart ärvt från min mamma. Hon gjorde alltid för mycket mat som räckte i dagar efter. Medan pappa är raka motsatsen, han lagar alltid för lite mat, så det knappt räcker till alla, haha. Tur att de separerat så de båda kan laga mat på sitt vis.

Runt lunch bär det av ut till Markus familj. Då nalkas det nämligen traditionsenligt jullunch. I det huset finns det dessutom exalterade barn som är lite extra roliga att köpa julklappar till. Ska sätta mig och slå in deras paket med omsorg nu. Efter lunchen bär det av hem till oss igen. För vid 17 plingar alla syskon, Graanen och Ida och några kompisar på dörren för att fira jul. Min pappa och hans tjej har insjuknat i något vidrigt virus och ligger nerbäddade hemma och mamma jobbar. Så det blir en FF jul i år. Längtar tills Harry är stor nog att förstå vad jul är, då kommer det bli extra roligt att piffa och dona.

Krama om er nära och kära lite extra. Och befinner ni er utomlands, sippa lite extra sol åt mig. Och har ni en riktigt pissig jul med jobbiga familjemedlemmar eller sitter bänkad ensam, kom hem till mig! Eller tänk att det bara är kommersiellt jippo och vilken vanlig dag som helst!

Puss & Kram och God Jul,

Petty

Petra Tungarden klanning-5 Petra Tungarden klanning


4 kommentarer



4 kommentarer om “God Jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • En riktigt God Jul Petra. Nästa år kommer att vara magiskt. Ta hand om dig, kylan och dina nära. Tack för ett inspirerande år ❤️❤️❤️ kramar från MalmöKlara

    Svara
  • God Jul! 🎄😘

    Svara
  • Fina Petra, min favvobloggerska med största hjärtat, God Jul🎄💕Själv jobbar jag (vilket känns helt ok när man är inställd på det) och kikar in här under en liten fikastund.

    Svara
  • Julen är inte enbart ett kommersiellt jippo utan i grunden en kristen högtid.

    Svara