window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | december 23, 2019

Ett riktigt maxat mars och april!

Att äta middag med min bästis Bosse hör till vanligheterna. Men minns den här kvällen på Trattoria Montanari en afton i februari lite extra.

Mars och April var en minst sagt två händelserika månader. Mars var kantad av middagar med diverse kompisgäng, tjejresor i festens tecken i form av Maggans möhippa och vår Åre-resa. Men den innehöll även träning i Adoores sportkollektion, mysiga dagsutflykter, roliga jobbuppdrag och plåtningar. I april kom vi äntligen iväg på vår efterlängtade smekmånad som var exakt sådär äckligt romantisk som man alltid drömt om med solnedgångar som skiftade från orange till rosa, kristallklart vatten så långt ögat kan nå och otaliga timmar babblandes med min man. Det bästa med april i Sverige var att solen äntligen vaknade upp ur sin dvala och av bilderna att döma var jag inte sen på att slänga av mig både byxor och vinterkappan och marschera med raska steg till närmsta uteservering. Något som jag ändå måste säga är något av min specialité.

Blir alldeles bubblig av att rinna genom månaderna som gått. Fan, vad kul jag haft. Älskar att alla ögonblick och stunder finns bevarade i bilder från alla dagar, månader och år. Tänk vilken skatt för ens framtida barn, för de ska ta mig tusan få veta att mamma levt livet.

Plåtade en hel del på nyöppnade The Sparrow på Birger Jarlsgatan.

Jag och Carro sportade en hel del Second Hand. Vill verkligen bli bättre på det nästa år, älskar att åka runt i antikbutiker och loppisar.

Jag, Carro och Linn var ju på Tony Robbins i New York förra hösten. Och bestämde att vi skulle ha inspirationskvällar a la tony robbins efter. Dessa resulterade såklart alltid bara i rödvinsmarinerade och skratt.

Linn hade precis flyttat in i sin nya lägenhet och var livrädd för spökena i trapphuset. Så hon hade tejpat igen nyckelhålet, haha. Och för ett vältränat spököga så ser ni att hon även blockat dåliga energier med en kristall där på dörrkarmen.

En solig utekväll på Frippes och Arnolds.

Söndagen bjöd på något så underbart som sol och underbart sällskap.

Peppade inför Dantes ankomst. Åh, minns när Forni fick den här gulliga lilla jackan. Och alla på kontoret skrek ”åhhhhh” i kör.

Mammas älskling, Puck. Kolla vad liten hon var. Detta var innan hennes frilla tog nya höjder.

AW med Her Hour och Forni.

Överraskade Markus med middag. Åh, kan sakna chark och rödvinskvällarna hemma nu som gravid. När man blir lite lulliga tillsammans så där på tu man hand. Finns det något mysigare?

Plåtade solglasögon på The Sparrow och längtade efter vår. Solen verkar ju skina på varenda bild.

ÄR DET VERKLIGEN MÖJLIGT? EXISTERAR DET EN SOL ENS?

Sprang rung och provade soffor på Nordiska Galleriet tillsammans med Sara och Danijel som precis köpt ny lägenhet.

Det här är min drömsoffa ALLA kategorier.

Summerade shoppingen med lunch på Milles.

Invigde Graanen och Idas lägenhet.

Blev upplockade av Carro och Oskar för att dra ut till Dany’s Home i Norsborg. Vi trodde att vi skulle på en loppis, men det visade sig vara en butik. Jag var sugen på att fynda tokbillig dekor, men istället fick jag hålla tillgodo med en kaffe och bulle.

Puck och bråke hade iallafall kul.

Woop, woop Dasha skulle gå ut första gången efter Atlas och hade bjudit in till bubbel.

Sedan avverkade vi middag på Bardot och helkväll på Fou.

Peppade inför SS kollektionen.

Hittade en ny favoritklänning från Ganni.

Plåtade content för Her Hour. 

Sedan hade vi livets härligaste helg i Åre.  Vi bodde i Petter Stordalen magiska monstervilla: ”The Villa” som ägs av Copperhill.  Vi hann med skidåkning, härliga luncher, roliga utflykter med Åreguiden.

 

Middag hos Bosse i hennes nyrenoverade lya. Alltså Magnus hennes kille har renoverat ett skatigt dödsbo till en riktigt pampig våning med sina bara händer. Det är ta mig fan helt otroligt.

Åt äntligen middag på Maggans berömanda: ”Den gamle och havet”. Och förstod storheten med deras pasta.

Joanna och Mathildas sena 30 års present från mig! En helkväll på Punk Royale!

Maggans möhippa i Köpenhamn var allt annat än lugn!

Vi lanserade Adoore Sport på Becore.

Plåtade Adoores sommarkollektion i en femgrader kall sandbank utanför stan och låtsades att vi var utomlands.

Världens bästa kompis Carro och stylist som hjälpt oss med alla våra Adooreplåtningar. De hade aldrig bivit lika bra utan det här geniet.

Har aldrig i hela mitt liv varit på ett härligare ställe än Maldiverna. De hotellen var de bästa hotellen jag bott på i hela mitt liv. Vi gled bara runt och var tipsy hela tiden, pussades, solade, gjorde roliga aktiviteter, träffade sköna människor.

Först var vi tre nätter på ett hotell som verkligen var honeymoon material: Halaveli. Och därefter åkte vi till Moo Fushi med båt som var mer mingligt. Där träffade vi massa sköna människor som vi hängde loss med. Så vi fick verkligen båda delarna.

Jag överraskade Markus med en vinprovning som jag bokat ute i en lagun.

Vä hemma var det vår och Dasha och Douglas hade bjudit in till påsklunch på Dalarö.

Vi bestämde oss för att sova över och hängde loss i Douglas föräldrars magiska växthus. Om vi någonsin blir med landställe ska jag lägga vantarna på ett sådant, så smart att man kan sitta ute nästan hela året.

Uteserveringshängen avlöste varandra och solen lyste med all sin kraft.

SNÄLLA GE MIG VÅR NU!!!! Tänk vad mycket härligt vi har att se framemot gänget, kämpa våren!!!!!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här