window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:36 | december 22, 2019

Adventsmys, Sneak Peak på vårkollektionen, Häng på Sturebadet och Bebispraktik.

Nu frossar vi i dagar och stunder som runnit förbi senaste tiden. Det var en dag (!) som utmärkte sig lite extra i vårt grådassiga land, en helt vanlig onsdag sken solen med all sin kraft. Herregud, aldrig varit med om solfattigare höst eller vinter. Törstar efter ljus efter täcket av mörker som vilat över oss.

Något som har gjort dagarna lite mysigare är mitt kit från Andiata. Först och främst jackan som är WOW. Den är så tjusig och fungerar till precis allt.

För att inte tala om deras stickade polotröja eller kostymbyxor som är i världens skönaste material. Alltså dessa byxorna – livets liv.

Vi fick sista leveransen med samples. Nej, men vårkollektionen är så tjusig att jag vill vråla rakt ut. Längtar tills jag kan visa upp alla plagg som kommer. Fick precis ett riktigt spännande mail gällande Adoore. Tror 2020 kommer bli vårt år.

Jag hoppade i ett par glittrande klackar från Sania d’mina och sedan tvingade jag henne och Lisa att kolla på medan jag hade modevisning för dem.

ADOORE

På begäran: Två favoriter i repris. Vår älskade Parismodell kommer såklart in i nya färger och mönster.

Petra Tungarden blogg-23

Lisa hade på sig precis ett sådant skärp jag letat efter som hon fyndat på H&M Herravdelning, Måste nog springa och lägga vantarna på det.

En afton fick vi äntligen fingret ut röven och klädde vår julgran.

En kväll pallrade jag mig äntligen iväg till gymmet med Mathilda. En händelse som det varit på tok för lite av.

Efter träningen unnade vi oss varsin ansiktsmask och la oss i avslappningsstolarna på Sturebadet. Är besatt av de stolarna. Man trycker på en knapp och sedan blir man tyngdlös, den vaggar en fram och tillbaka, samtidigt som det kommer soliga toner med havsbris och fågelkvitter från kudden. Berättade jag att man även lindar in sig en skön filt. En gång somnade jag så djupt att jag vaknade till i panik vid 22.05 när Sturebadet stängt.

Jag och Lorpan har också hunnit med några besök. För högst upp ligger nämligen Turkiska badet, där du hittar bastu, ångbastu och kallbad. Som ska vara galet bra för cirkulationen.

Förra söndagen var vi förbi Sara och Danijel på adventsmys. Hittade min syrras gamla byxor i garderobens om jag levt i nu som preggo.

Gosets gos. Det är bra att jag kan öva på att bli mamma nu med alla kids runt omkring mig.

Hängt med min älskling. Visst blir man lycklig av Linns leende? Hela ansiktet glittrar och det smittar verkligen av sig.

Det är inte direkt så att Puck galopperar ut på mornarna den här tiden på året. Hon är verkligen inte en morgonperson.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Adventsmys, Sneak Peak på vårkollektionen, Häng på Sturebadet och Bebispraktik.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ohhhh den beiga väckte ett stort HA-BEGÄR i mig! Längtar!!! 👏🏼👏🏼

    Svara
  • Vad kul att du gillar den ; )

    Svara
  • Vad har du för storlek på byxorna från Andiata? Super snygga.

    Svara
  • Alltså de är dessutom så galet sköna. Jag har en storlek 38 ; ) Kramar!

    Svara
  • Den blåa koftan var hittar jag den? Besatt!! ❤️ ❤️ ❤️

    Svara
  • Den fyndade jag i Kina dessvärre <3

    Svara
  • Jag vill också veta vart koftan är ifrån? Så fin!

    /L

    Svara
  • Koftan köpte jag dessvärre i Kina <3

    Svara
  • Alltså WOW!! Den blå klänningen.. måste vara en av de finaste av skalan blå jag någonsin sett på ett klädesplagg, wow! Also, så vacker och fin du är Petra, insidan och ut! God jul! Kram och kärlek, Emma

    Svara