window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | december 21, 2019

Äntligen JULLOV!

God morgon ligan!

Igår hade jag och Lorpan en riktig mysig fredagskväll hemma. Var så trött så jag såg i kors när jag kom hem och somnade efter en film och pizza i soffan. Beställde hem köttfärspizza med banan och curry toppat med två pizzasallader och ringlad vitlöksås över hela härligheten. Livets festmåltid. Kan ha varit den som sövde mig. Idag står lite fix och trix på schemat. Ska springa iväg och fixa naglarna nu strax, därefter inhandla det sista inför jul och kanske klämma in en mysig lunch på stan med Lorpan. Ikväll ska vi vara barnvakt åt mitt kusinbarn Tuva, dessutom tänkte vi ge oss på att baka massa soliga saker till dessertbordet på julafton.

Vad gör ni för mysigt? Har ni åkt hem till era familjer?

Imorgon bär det av till Eskilstuna för att gå på julmarknad och hälsa på hos Saras familj. Ska bli så mysigt.

Juste för alla er som frågade om vår graviditet var planerad och hur det gick till (haha, det kan man ju räkna ut) kan ni lyssna på första nya avsnittet av ”I Nöd och Lust”! Ni har väl inte missat att vi är tillbaka med buller och brak i en härlig julspecial?

Ett år på 55 minuter. 

Att kanalisera Bridget Jones.

Love really is all around 2.0

Kika in senare idag så kommer senaste tiden i bilder.

Puss på er!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Äntligen JULLOV!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här