window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:39 | december 17, 2019

Sista chansen för Harry att uppträda i strålkastarljuset.

Just nu befinner jag mig verkligen i en mellanperiod. Är jag gravid eller har frossat i laktos? Jag får fortfarande på mig de mesta i garderoben, men det skär in i magen. Min armé av byxor består, som ni kanske vet mest av höga midjor som smiter åt mitt på kistan. Det känns ju mindre optimalt, då det är just där omfånget vidgas dagligen. Kistan sväller som en deg under jäsning. Precis så känns magen, ni vet när man lyfter på handduken för att kika till den svällande saffransdegen och liksom puffar till den med fingret. Den är inte hård än, utan känns precis som en halvdassig ballong som sjunger på sista versen fem dagar efter festen. Jag vill att min mage ska vara som ballongen på den stora dagen, piffad och uppblåst till tänderna, haha. Men det kommer nog snart. Mamma sa att hon kunde glassa runt i sin vanliga kläder till vecka 24, sedan sa det PANG! Så det kanske är det som väntar.

IDAG EFTER LUNCH SKA VI GÖRA DET STORA ULTRALJUDET. Sista chansen för Harry att uppträda i strålkastarljuset för publik. Jag ska preppa huvudrollsinnehavaren med socker så han presterar på topp framför kameran och kanske gör en piruett eller två och bjussar på något mer än sin gulliga lilla rygg. Sist vägrade han ju vända sig och låg bara med sin lilla söta stjärt mot kameran, trots desperata försök med kalldusch (drack iskallt vatten) och upphopp på toaletten.

Vi får också reda på om Harry tänker dansa ut lagom till att uteserveringarna öppnar i början på maj eller om han tänker låsa in sig i kistan och ruva för att snuva mamma på konfekten (haha, skoja). Hans entrédatum i världen är just nu 12 maj, men detta kan alltså ändras idag. Markus födelsedag är 9:onde maj så han är livrädd att Harry ska sno all hans uppmärksamhet.

Tänkte att jag skulle samla ihop lite gravidinspo klädmässigt för oss gravida här inne. Har sparat ner massa bilder. Ska bli kul att få glida runt i Adoores vårkollektion i Kapstaden med lilla kulan. Vissa klänningar är kalas med en boll på kroppens mittpunkt.

Följer ni mig @petratungarden på Pinterest förresten? Jag älskar Pinterest – om ni har det kan inte ni tipsa om era konton i kommentarsfältet? Roligt med ny inspiration och konton att följa.

Nu till något helt annat, HUR STÖRIGT ÄR DET ATT COM HEM fortfarande inte har TV4? Det går inte att ladda ner appen på vår TV. Måste gå och köpa en chromecast. Mina mornar är så deppiga numera, älskar ju att ha Nyhetsmorgon i bakgrunden. SVT är bra på mycket annat, men deras morgonprogram är inget att hänga i granen.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Sista chansen för Harry att uppträda i strålkastarljuset.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kan du inte göra lite youtube nu, typ vecka för vecka?😍 och gärna gravidinspo på kläder! Tycker de är så svårt! Kan inte ha något roligt. Är typ i samma vecka som du!

    Svara
  • Min Mage började helt ”synas” och bli fin först i vecka 30, vecka 32 var jag fortfarande inte så stor, det small till vecka 35 på mig! Egentligen ganska tacksam för det men ändå tråkigt! Så mysigt med en bebis, vi fick vår Elton den 17 maj iår, var beräknad 14 maj, men var beredd att gå över tiden, hur tråkigt det än är..

    Stor kram!

    Svara
  • Ja, gravidinspo vore dröm! Jag hade så gärna velat ha er gröna safari-klänning som gravid, såg ju så snygg ut på Forni mfl. Ni kan inte ruska fram några sånna för oss preggos?

    Kände precis samma sak inför RUL som vi hade i fredags, kändes som att jag hade hittat på att jag var gravid. Så det var så skönt att få se lilla bebisen som visade sig vara en flicka!!!

    Lycka till!

    Svara
  • Vill bara påpeka att det inte är ComHems fel att det blivit så här utan Telia/TV4👎🏼

    Svara
  • Du har nog inte läst allt Martina. 🙂 Det är inte ens fel att två inte kommer överens. Däremot är det lätt att för Comhem att skylla på Bonnier Broadcasting nu efter uppköpet men det var redan innan dess en dialog som de inte kom överens om då Comhem vill ha sändningsrätter för det digitala formatet via playtjänster och Bonnier Broadcasting inte vill ge det förrän de har haft en officiell öppen budgivning i januari. Så enkelt är det.
    En part har en sak som den andra vill ha, och den part som inte får det vad de vill ha skyller på annat. 🙂

    Svara
  • Åh gärna lite tips och inspiration på gravidkläder!!! 😊😍

    Svara
  • Pinterest kan ju vara lite av de roligaste som finns! Hoppas du hittar lite ny inspo hos mig https://www.pinterest.se/martinamejermo/

    Svara
  • Jag är gravid med mitt andra barn och är planerad till 10maj, ser dock ut att ska föda imorgon, vet inte hur detta ska sluta 😂 så var de inte förra gången, hur liten som helst🤷🏽‍♀️

    Svara
  • Hur gick det med sockerkicken? Lekte Harry för fullt? Jag mår betydligt bättre än tidigare men måste fortfarande äta Lergigan, går in i v17 nu om någon dag så jag hoppas att jag inom kort ska få slippa medicinen. Vi ska oxå få en pojk och det blir vårt första barn! ❤️
    Det är så kul att läsa din blogg, du har en fin kombo med inlägg!

    Svara