window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:55 | december 16, 2019

Weekly Plans

Petra Tungarden lagenhet julgran

Åh, kan den här naggande gravid huvudvärken ge mig sig. Har liksom molande ont i bollen. Det står att det kan bli bättre om man skär ner på socker – och det har ju blivit en hel del av den vanan senaste veckorna. Så kanske får hålla igen, troligt veckan innan julafton, haha. Försöker balja i mig vatten. Som ni vet spänner jag ju käkarna och har sprutat in botox mot det. Men det får man ju såklart inte göra när man är gravid, men nu hittade jag en liknande behandling fast med akupunktur som jag tänkte boka (ansiktsackupunktur). Så att käkmusklerna slappnar av, kanske blir lite bättre då.

Sista veckan innan jul, hur kunde december gå så snabbt? Den här veckan ska bli riktigt mysig. Jag ska peta i mig två julbord ett på Ulla Winbladh, ett på Grand Hotell, en liten juldrink på Diplomat och så ska vi preppa inför julafton. Vi har ju skapat en ny tradition i vår familj där vi firar hemma hos mig och Markus. Men först äter vi alltid lunch hemma hos Markus familj.

Något jag kan tycka är lite trist med att ens föräldrar inte bor utanför stan är att man inte sover över och har hela myset i mellandagarna. När man ligger med ens syskon i drivor i pyjamaskläder, kollar på julfilmer och äter rester av julbordet. Det är så mycket lättare att vila upp sig och pilla sig i naveln när man inte är hemma. För är jag i min egna lägenhet så vill man ju hitta på saker eller fixa med något. Men ska försöka varva ner.

Hur firar ni jul? Har ni samma traditioner som alltid eller har ni skapat era egna? Längtar tills Harry fattar vad jul är. Då kommer julen bli ännu festligare.

Efter mellandagarna drar vi iväg på ett tredagars långt nyårsfirande. Så förbannat trevligt intiativ. Det blir en jorden runt resa på tre dagar. Först ut: Italiensk afton därefter Mexikansk fiesta och slutligen nyår med smoking tema.

Petra Tungarden lagenhet julgran-2

Igår klädde vi ÄNTLIGEN vår julgran. Smålandsgranar kom och lämnade den redan för en vecka sedan, men vi fick tummen ur först nu. Dock insåg jag att vi har på tok för lite julkulor och pynt. Den ser lite kal ut. Så får investera i lite nytt julpynt den här veckan.


14 kommentarer



14 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vi var på Grands Veranda förra veckan. Liten besvikelse både vad gäller utbudet av maten och servicen. Trist.

    Svara
  • Men vad tråkigt!

    Mamma har bokat någon julshow med Måns Zelmerlöv så vet inte om det är samma. Haha, men håller tummarna för att det inte är det då.

    Svara
  • Nej, då är ni nog i Vinterträdgården (visst heter det väl så?) och där har vi varit mycket nöjda tidigare. Det blir nog kanoners!!

    Svara
  • Gå till Marina på MJ Studio i Vasastan och gör en käkledsbehandling, hon kan hjälpa dig! Jag vet inte hur många hon har fått att sluta gnissla och nöta på käkarna. Lycka till!

    Svara
  • Oj, vad är det? BERÄTTA MER!

    Svara
  • Jag har gjort det själv, fick sinnessjuka problem med nacken efter andra barnet och det berodde på att jag låg och gnuggade käkarna så pga dålig upphackad sömn. Och det spred sig till nacken. Marina gör liksom en behandling där hon trycker och löser upp spänningar, vissa moment är lite obehagligt men du känns inte som den känsliga. Tänk dig en tuffare massage eller så. Hon samarbetar med någon tandklinik på Ömalm då de hade såna problem med att så många behöver bettskena och det har varit mycket bra!

    Svara
  • Men gud låter som en dröm. Vilket värdefullt tips, ska ringa henne på momangen. Tack snälla låter precis som det jag behöver ju. Kramar!

    Svara
  • Min naprapat lyckades luckra upp mina käkar. Oftast sitter det i nacken också så kan vara bra att lossa på de lösningarna med.
    Min naprapat jobbar på joylife, Adrian. Dem har mottagning på lite olika ställen men vet att han är på city mottagningen

    Svara
  • Okej, tack snälla! Har precis en grym naprapat jag börjat gå till så han kanske löser det. Annars ska jag ha Adrian i åtanke. Magiskt tips, skriver ner det. TACK!!! <3 <3

    Svara
  • Förlåååååt, jag MÅSTE…det heter inte balja i sig utan bälja i sig 🙈🙈🙈

    Svara
  • Och när vi ändå rättar, det heter bälga och inte bälja 😄🙈🙈

    Svara
  • Haha, tack snälla <3 Är mästare på att kasta om ord. Kalas så ska jag börja skriva rätt, haha! Kram på er båda.

    Svara
  • Woho, granen!🎄👌 (och paketen, blir übernyfiken fastän de inte ens är till mig, haha😊)

    Svara
  • Visst blev den fin? Om än lite kal – men det tar sig! Kramar!

    Svara