window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:11 | december 15, 2019

Mackor i alla dess former, Vårkollektionen från Adoore och Övernatting på Diplomat!

Har precis baljat i mig en värmande havregrynstallrik med äppelmos och havremjölk. Och känner hur min kroppsuna precis blev 10 grader varmare vilket behövs i vår lägenhet som vi dyrt och heligt sagt att vi ska täta. Det drar nämligen något fruktansvärt från våra fönster. Det har bara tagit oss 365 dagar utan någon action eller intiativ till det.

Min axlar har precis sjunkit några centimeter. Den här hösten har verkligen varit hektiskt och igår var sista dagen med fullspäckat helgjobb. Skulle egentligen gått på en stor fest igår kväll men kände för att lyssna på kroppen, då jag haft en molnande huvudvärk i ett dygn. Så jag och Pucken intog raktlångt läge och rörde oss inte från sängen, förutom när det var dags att förse magen med kanel knäckemackor (har ni provat dem!?) med massa prästost till middag. Brände av en hel säsong av Absentia, säsong 2. Om ni gillar thriller så måste ni se den, finns på Viaplay.

Nu bloggen, nu blir det åka av! Äntligen lugnare dagar med tid för skrivande. Saknar att inte vara härinne och skriva av mig dagligen, för det här är mitt favorit krypin. Som mitt egna Narnia dit jag flyr med mina tankar.

Nu kikar på vi på vad som hänt senaste tiden. Jag har tränat på Kampsportslabbet med Fannie. I riktigt konstiga kläder, haha. Alla mina tights gjorde ont över magen så hittade några cykelbyxor utan resår i midjan som fick åka på.

Petra Tungarden blogg-53

Ätit så många mackor i olika former att min kropp måste undra om jag försöker förvandla den till en svamp. Ge mig havregrynsgröt och mackor så har ni en happy mama.

Fick lite ångest över att jag griljerat en skinka så bestämde mig för att om jag nu gjort det måste jag äta upp allt. Så har förätit mig på julskinkamackor, till och med tagit med det i matlåda till kontoret där julstämningen är på topp. Så fin gran på NO18.

En eftermiddag var jag inbjuden till Grand Hotell tillsammans med Clarins för att klämma och känna på deras nya produkter. Bland annat den här godbiten, Plant Gold. Livets kräm, som är en blandning av olja och kräm – perfekt i dessa torra tider. Ni måste gå in och dofta på den, den doftar verkligen lyxigt SPA och är gjord på 100 % växtextrakt.

Det var riktigt ruskigt väder ute som varje dag de senaste två månaderna, haha. Så det var riktigt härligt att hoppa ner i en baddräkt och SPA:a loss.

Därefter fortsatte supertisdagen rätt till Diplomat. Jag skulle fota lite grejer på morgonen i hotellrummet. Så jag och Lorpan kunde lika gärna göra en mysig kväll av det innan.

Så fort jag kliver innanför glasdörrarna till Diplomat blir jag typ lugn och mysig. Hela hotellet känns som en förlängning av en nära väns mammas vardagsrum. Jag känner mig verkligen hemma där.

Vi åt ostron och köttbullar. Kom på efter jag slurpat i mig ostronen att de kanske inte ska förtäras när man är gravid. Men tänker att det ändå var bra ostron. men ska inte äta fler.

Samtidigt ett stenkast bort höll pangsnygga Sofi Fahrman i ett event i vår Adoorestass.

Morgonen efter gick jag upp tidigt för att vara fotoklar när Angelica anlände vid nio. Upp över öronen förälskad i vår vårkollektion, kan vi inte bara spola fram januari, februari och mars så det blir vår någongång? Haha! Som ni vet är jag besatt av att midjan ska vara i fokus – och denna stassen riktar verkligen allt fokus mot kroppens mittpunkt. Denna kommer förlängas med 8 centimeter så man inte riskerar att visa lilla gulliga stjärten på stan.

Den är dessutom otroligt fin med ett bälte i midjan.

På kvällen firade jag mininyår med Royal Design på Nobis.

Och hamnade med panghärliga Elin Skoglund och Ellinor.

Skickade in de sista ändringarna till Adoores vårkollektion och de såg ut som någon sprängt pasteller över mitt vardagsrum.

Hann med en lunch på Eately med två favoriter, Jonas och Snarro. . Blev lite besviken på servicen och pastan som var hård. Men däremot var sällskapet 10 poäng.

Hörni vi frossar i mer bilder imorgon!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Mackor i alla dess former, Vårkollektionen från Adoore och Övernatting på Diplomat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du!
    Vad har hänt med ljudet i senaste poddavsnittet? Hade ljudet på max men det var jättelågt och bara sprakade. 🙁 Vill ju lyssna på er.. 😘

    Svara