window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med SAFIRA

16:54 | december 15, 2019

God Jul önskar Safira & Petty!

Nu är det dags för en julklappsspecial med smycken från min Safirakollektion. Delar av kollektionen är helt slutsåld, men kommer in igen någon gång under januari. Men än finns det några få godbitar kvar, även om lagersaldot på dessa börjar bli knapert.

Men i det här inlägget ville jag och Safira även passa på att säga God Jul och tacka för grymt år genom att tävla ut två soliga presentkort á 2000 kr till någon av er läsare att spendera hej vilt på min kollektion.

Hur du gör för att tävla?

Gå in på Safira och välj ut ditt favoritsmycke från min kollektion med en liten motivering till varför just det skulle passa så bra på dig. Lämna din mailadress i kommentarsfältet så publiceras vinnaren på tisdag 17/12, så presentkortet hinner nyttjas och anlända hem lagom till jul eller om man vill spara på det till påfyllningen i januari. (Vinnarna kontaktas och får sina presentkort via mail, tävlingen avslutas måndag 16/12 kl 00.00)

UPPDATERING:

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

GRATTIS TILL ELINA & NINA <3 Ni har blivit kontaktade på mail av Cube <3. 

Och tack till alla som var med och tävlade. 

Parlorhange

Men även jag får leka jultomte och posta iväg några soliga presenter till några gulliga kollegor.

Gold Plated Fancy Freshwater.

Pärlörhängena är slutsålda i silver, men finns några få kvar i guld. Dessa tycker jag är en klockrent present till min kära bloggkollega Emilia de Poret som alltid är sofistikerat chic med en rolig tvist. Anledningen till att jag valde en större och mindre sötvattenpärla är att jag tycker det blir ballare och inte lika tjusigt, utan mer coolt. Det får en att haja till. Tycker dessutom dessa blir ännu lite tuffare i kombinationen Delicate Ultra Earrings som på bilden.

Smycken parlor medaljong_-13

Gumman får även en chainring i mig, tycker den blir ett coolt komplement till resterande smycken.

petra-tungarden-smycken-safira_-56

Bling Blin Ring, Chainring.

Safira kollektion Petra Tungarnde

Älskar Delicate Ultra Earrings (längst ut) som kommer i ett 2-pack. De förgyller allt annat rassel i örat.

SAFIRA PETRA TUNGARDEN

Smycken parlor medaljong_-15 (kopia)

Den här ringtrion lämnar aldrig min hand. Tycker så mycket om signatursmycken som åker på dag ut och dag in, man behöver inte tänka.

SAFIRA PETRA

Nu vidare till en riktig vardagshjälte och helt klart min personliga favorit i smyckesgarderoben: Womanhood Freshwater Pearl Necklace. Det här halsbandet bär jag nästintill varje dag, det lirar dessutom så bra med allt. En favorit kombination är att kombinera den med pärlchookern Delicate Pearl Choker.

Den här duon ger jag bort till min kära bästis Forni som just nu har lite mindre tid än vanligt att göra sig iordning på morgonkvisten. Den här duon fungerar till precis allt och gör att en vit t-shirt känns festlig.

Smycken parlor medaljong_-25

Petra Tungarden Smycken Safira_-19

Eternity Chain Necklace, Eternity Rhinestone Necklace

Sist men inte minst vill jag ge två kedjor till min busigaste kompis Margaux. För det första har hon tjatat om just de kedjorna, haha och för de andra så tycker jag att det blir ett soligt komplement till hennes stil. Maggan är nämligen mästare på att vara pangsnygg i en tisha och ett par skinnbyxor. Och då blir ju verkligen dessa halsband pricken över i:et som fulländar looken. Tycker dessa kedjor verkligen gör sig bäst till en enkel baslook för att liva upp stämningen.


181 kommentarer



181 kommentarer om “God Jul önskar Safira & Petty!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh wow vilken fantastisk tävling!

    Jag var blixtsnabb på att klicka hem både den guldiga kedjan och de fina pärlörhängerna. Däremot har jag sedan dess gått in var och varannan dag för att jag så gärna vill matcha mina inköp med ”Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace” så galet snyggt tillsammans med den tjockare kedjan.

    Däremot är inte plånboken den fetaste efter julklappsshoppingen så vore helt underbart att få chans att vinna detta som en present till mig själv.

    Hoppas hoppas hoppas!

    E-mail:
    [email protected]

    Svara
  • Hej!
    Min favorit är
    Sterling Silver Womanhood Freshwater Necklace, jag tycker budskapet passar mig nu ”our Bodies our choice”.
    Har kämpat mig igenom en Ivf-behandling nu och väntar på att få ta graviditetstest…..behöver lite pepp😘
    [email protected]

    Svara
  • Min favorit är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet. Tycker det är ett otroligt tjusigt armband. Jag köpte det till mig själv och min mamma blev minst sagt avundsjuk när hon såg det. Därför hade jag med presentkortet köpt ett likadant till henne! Så varje gång jag använde mitt eller hon sitt, hade vi tänkt på varandra. Kram!

    Svara
  • Glömde min Mail! [email protected]

    Svara
  • Min favorit är utan tvekan ”24k Gold Plated Chain Ring” och har älskat den sen jag såg den! Jag använder alltid ringar och glömmer jag dom en dag springer jag runt och känner mig naken 😆 Denna ring hade gjort sig superfint tillsammans med mina andra och den hade gjort mig så glad att ha i samlingen!!
    Hoppas du och familjen får en härlig jul 😊

    [email protected]

    Svara
  • WOW vilken tävling! Jag har haft ögonen på dina guldörhängen med pärlor ett bra tag nu, de är mina absolua favoriter! (24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings) Helt fantasisk design och jag älskar att pärlorna inte är symetriska, det ser liksom mer äkta ut. Jag är ett stort fan av Safira över lag och hade skrikit av glädje om jag fick möjlighet att välja ett par julklappar till mig själv i år. Efter ett år av mycket jobb och engagemang hade det känts som en fantastisk belöning efter allt hårt arbete. Håller tummarna!
    Ha en underbar jul!
    Rebecca

    Svara
  • Och juste, min mail är [email protected]

    Svara
  • Hade varit så kul att köpa Delicate ultra ear rings till lillasyster som har spanat in dem 😍👍 hade varit fint att köpa lite smått och gott till sig själv också 😉

    [email protected]

    Svara
  • Bästa tävlingen!!
    Har så velat köpa något från denna fantastiska kollektion, men min plånbok ekar tomt.. Jag skulle så gärna vilja klicka hem ”Gold plated chain ring” samt den silvriga, dör för dem!!! Men även ”Gold plated eternity chain necklace”. Allt från kollektionen är dröm, hade velat ha aaaaaallt!!!! Mitt liv just nu är så fruktansvärt grått och trist, då det enda jag gör är att plugga ikapp gymnasiet, snark… Därför hade dessa smycken livat upp min vardag!! Hoppashoppashoppas!!!

    Email: [email protected]

    Svara
  • Vilken dröm!
    Jag har suktat efter ”24k gold plated eternity rhonestone necklace” sen kollektionen kom ut! Är gravid med mitt första barn och sjukskriven från jobbet pga ryggont så det passar inte så bra att köpa det just nu, men om jag vann skulle det bli en perfekt julklapp och födelsedagspresent till mig själv!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Jag skulle verkligen vilja vinna det här presentkortet och först sikta in mig på fancy freshwater earrings (fast i silver så skulle få vänta mig GALEN). De skulle passa mig och min ganska enkla och minimalistiska stil så fint, särskilt då jag nyss klippt lugg och känner att man bara vill ha fint bling i öronen!! Ett plus är att jag ÖNSKAR innerligt att kollektionen blir förnyad och att fler av artiklarna kommer ut i silver, jag menar eternity rhinestone necklace, bling bling earcuffs och delicato pearl choker i silver 🤤 Jag vill helst vinna detta presentkort då livet som lärarstudent inte är så fett, och för att jag 100% har spenderat mina pengar på julklappar till mina nära och kära.

    Svara
  • Min mail kom inte med…

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Dessa kan man använda till det mesta. men framförallt när man ska ut och festa.
    Till prydnad till vardag och till fest, glittrande saker gillar jag bäst.

    Älskar verkligen ringarna i denna kollektion och skulle älska bära dessa!

    [email protected]

    Svara
  • Jag älskar hela kollektionen men är sjukt sugen på gold-fancy-freshwater-earrings för pärlor är så läckert! Så sjukt snygga och coolt när de är olika 😃 jag tycker att jag ska vinna för de hade passat perfekt till min stil och hade använt de typ hela tiden!

    [email protected]

    Svara
  • Jag har suktat efter ”Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace”, sedan du släppte din kollektion! Halsbandet skulle passa perfekt med min nyårs outfit, blir ett perfekt komplement.

    Mejl: [email protected]

    Svara
  • Trots att det finns så många men
    Fastnade jag så fort du släppte kollektionen
    Plated Eternity Rhinestone Braclet
    Det är ju på tok för hett
    Att få äran att den på handleden skulle glimma
    Gör att jag äntligen denna jul kan sluta rimma
    Den är allt jag någonsin skulle drömma
    Trots att plånboken helst vill att jag ska den glömma
    God Jul 🤶🎄
    [email protected]

    Svara
  • Jag har precis tagit ut mina hairtalks och alla som nån gång gått från ett svall av löshår till sin egen trötta tunna page vet hur man känner sig då. Ett par av dina Gold Plated Fancy Freshwater Earrings skulle dock göra ett megalyft åt både min kortare frisyr och åt mitt självförtroende just nu.
    God jul
    Önskar
    Hanna
    [email protected]

    Svara
  • Hej Petra!
    Underbar tävling. Det är inte första gången jag trånat efter pärlörhängen som liknar dina. Jag köpte ett par från hm som var det närmaste jag kunde komma i likhet och som plånboken tillät men dom är inte i närheten så fina som dina 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings. Ren kärlek till dessa örhängen. Jag är student och nybliven singel från mitt livskärlek med dubbelhyra just nu så finns det inte ett öre över att kunna ha råd med nått så fint som dessa örhängen men man kan alltid drömma.
    Tack för en fantastiskt blogg, du ger mig daglig inspiration. Kram Elsa
    [email protected]

    Svara
  • Sjukt svårt att välja då det finns flera riktigt fina smycken men mina absoluta favoriter är både 24 Golden plated fancy freshwater earrings och 24 Golden plated womanhood freshwater necklace. Varför ska jag vinna? Jo, just nu studerar jag på heltid och arbetar heltid för att utbilda mig till mitt drömyrke, fastighetsmäklare. Jag betalar halva min lön varje månad för att studera och skulle SÅ gärna vilja fira att det faktiskt hittills har gått riktigt bra att plugga 100% och arbeta 100%. Jag är en riktigt social person och har ”offrat” mitt härliga sociala liv för att kamma hem en utbildning i slutet. Det är 1 år kvar på utbildningen och jag skulle så gärna vilja bära upp dina smycken men har helt ärligt inte råd att unna mig. Om ni väljer mig så skulle jag bli så himla glad att få en present för att fira tsm med er att det lönar sig att inte ligga på latsidan. Heja oss!
    Mailadress: [email protected]

    Svara
  • Min favorit är ”Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace”! Jag har aldrig egentligen använt smycken men är sjukt sugen på att börja bygga upp en smyckesgarderob. På grund av byte av jobb och studentekonomi så är min budget inte den största just nu, och skulle därför bli överlycklig av att vinna ett presentkort!

    Min mailadress är [email protected]

    Svara
  • Min favorit är ”Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace” älskar symbolen av kvinnan som påminner mig om hur fantastisk kvinnokroppen är och hur stark jag är som genomgått två fullbordade graviditeter på mindre än två år. Jag är mamma till två, en änglastorebror och en liten lillasyster <3

    Email: [email protected]

    Svara
  • I torsdags hade jag jobbat på drömjobbet i ett år och det hade varit kul att få fira och skämma bort sig själv med 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace, ett halsband som jag har spanat in ett tag nu. Ett power-smycke från en power-kvinna till en annan. [email protected]

    Svara
  • Åh wow vilken mysig tävling!!!

    Hade varit helt magiskt att få gå loss på din kollektion, eftersom den verkligen är magisk! Mina favoriter är ”Gold Plated Chain Ring” och dem (tyvärr slutsålda) ”Gold Plated Bling Bling Earcuffs”.

    Jag är sämst på att hitta ”signatursmycken” utan hamnar alltid på HM:s smyckesavdelning och blir alltid lika trött varje gång man blir blå om fingrarna efter en timmes användning. Köpte mitt ”J-halsband” ifrån Safira efter du visat upp ditt halsband och berättat att du både tränat, badat och gjort allt möjligt med ditt 🙂 och jag kan bara instämma!! Så bra kvalite.
    Är nybliven singel sen ett tag tillbaka och tycker väl inte att livet alltid är skithärligt, och inte för att smycken kanske gör en lycklig, eller jo det gör det faktiskt! Det hade iallafall varit sjukt kul att vinna 🙂

    God jul!

    Svara
  • Mail: [email protected]

    Svara
  • Dessa har jag dromt om sen kollektionen slapptes – sa snygga!!
    https://safira.com/collections/safira-x-petra-tungarden-vip/18k-gold-plated-delicate-ultra-earrings

    Svara
  • Grym tävling! Din kollektion är fantastisk Petra! Min absoluta favorit är ”gold plated womanhood freshwater necklake”.
    Önskar så vinna detta underbara halsband då det passar till allt och tycker det är ett riktigt statement halsband! Har inte funnit ett halsband som har allt i ett innan.
    [email protected]

    Svara
  • Jag fullkomligt älskar din beskrivning och förklaring till tanken bakom ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings”, kändes som att du designat ett par örhängen till mig! När jag var yngre hade jag ofta pärlörhängen och hamnade nog lite i ”präktighets facket” när de kom till kläder och smycken. Idag är jag äldre och vet bättre 😛 (med bra inspo på instagram och bloggar) idag har ett intresse för mode väckts och idag skulle jag säga att jag har en klassisk stil men ändå vågar utmana – det är jag idag och det är exakt vad jag tycker dessa örhängen är! Jag var hos frissan här om dagen och såg en bild på din instagram med örhängen och sa till min frisör ”jättefina slingor, men kör ett till hål i örat också!”

    Tack för att du visar vägen Petra och en stor stilinspiration för många tjejer och kvinnor! Jag hoppas så att jag vinner tävlingen och skulle då beställa dessa örhängen och känna mig extra fin på nyår.
    Kram
    [email protected]

    Svara
  • Jag skulle så vilja vinna presentkort på Safira för att köpa dessa godingarna!
    18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings

    Jag skulle verkligen behöva unna mig något fint inför jul då jag under 3 månaders tid genomgått en tuff utredning på sjukhuset för någon form utav cancer som kanske sprider sig i min kropp! Just nu är den under paus för att jag ska få fira jul ordentligt!
    Men varje morgon vaknar man ledsen och undrar vart livet tar en sedan! Men med detta kan jag gå upp lite ljus i vardagen! ❤️

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Mitt år i smycken har varit riktigt crappy! För det första köpte jag diadem från Zara som var för stora, ramlade sönder och gjorde sinnessjukt ont bakom öronen. Sedan köpte jag ett sånt där ”scarf”-halsband som faktiskt ramlade ihop alldeles nyligen pang-bom på en middag… Köpte en snygg fejk-ring i Italien som färgade typ hela mitt finger blått. Sedan ska vi inte ens tala om hur jag råkade färga mina silversmycken SVARTA när jag badade i en varm källa i somras. Som kronan på verket gick jag in på den där lilla smyckesbutiken vid biblioteksgatan, där två eleganta gay-män stirrar på en bakom disken och köpte ett par lila strass-örhängen formade som droppar. Tror du inte de gick sönder innan jag ens satte på mig dem!! HJÄLP. Jag skulle dö för 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings, på riktigt.

    Mejl: [email protected]

    Svara
  • Sneglat för länge på eternity chain necklace och pärlörhängena – båda i guld. Älskar, ja men ge mig!! Denna skata behöver minsann en ordentlig uppiffning inför nya året.

    Svara
  • Sneglat för länge på eternity chain necklace och pärlörhängena – båda i guld. 😍❣️ Älskar, ja men ge mig!! Denna skata behöver minsann en ordentlig uppiffning inför nya året.

    [email protected]

    Svara
  • Älskar kollektionen och speciellt 18k Gold Plated Delicate Pearl Choker – så elegant som passar perfekt till alla stilar. Vore helt gudomligt fantastisk om jag vann det här 😍
    [email protected]

    Svara
  • Halsbandet Womanhood Freshwater Necklace för att den skulle komplettera men nyårsoutfit som pärlan i urringningen! Tack och hej! /Ingrid ([email protected])

    Svara
  • Jag är BESATT av dina Delicate Ultra Earrings. Kan se mig själv ha dem prick när som helst egentligen, men drömmer om dem på mina örsnibbar till härliga vintermiddagar. Så satans ljuvligt att få piffa upp sig själv både utifrån och in med dessa solar.
    Älskar örhängen med ett så medvetet uttryck som just dessa!
    Tack för otrolig tävling och god jul!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Claw ring utan tvekan! Elegant och fräck på samma sätt, perfekt sätt att visa sin personlighet även om man behöver bära kostym på jobbet.

    Svara
  • Åh jag älskar gold plated fancy freshwater earrings. Hemma med mina två små kids och har inte tid med så mkt piff. Mitt knep är att köra riktigt snygga örhängen så ser man genast härligare ut. Så dessa skulle om jag vann få pigga upp min vardagslook!
    [email protected]

    Svara
  • Efter ett tufft år både psykiskt och fysiskt då min dotter har en ätstörning och addera en massa andra tråkigheter och en sargad ekonomi så hade detta varit världens julklapp 🎄 🙏🏼
    Gold Delicate Pearl Choke
    Gold Plated Delicate Ultra Earrings
    [email protected]

    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja pryda mina öron med 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings. Har klarat av 2,5/3 på högskolan och är riktigt skoltrött. Är helt kär i dessa örhängen och de skulle verkligen pigga upp mitt sista halvår i skolan att få bära dessa! 😍

    Svara
  • Glömde publicera mejl!😊
    [email protected]

    Svara
  • Jag börjar ett nytt jobb i januari och skulle behöva en självförtroende-boost, 18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings är exakt vad jag skulle behöva för att rocka på nya jobbet!😍⭐️
    [email protected]

    Svara
  • Wow! Jag dör! Vilken tävling. Jag bara älskar hela din smyckes kollektion 👏🏻 Överst på min önskelista står ”Fancy Freshwater earrings” följt av ”Delicate Ultra earrings” dom är så otroligt vackra båda två och jag älskar ditt sätt att bära örhängen. Det gör det lilla extra and i love it! Sen älskar jag även så klart ”womenhood freshwater nacklace” som har ett så viktigt budskap! Det hade jag dagligen burit upp med stolthet. [email protected]

    Svara
  • Jag önskar mig Sterlingsilver Triple Freshwater örhängen, då det skulle passa bra nästa år som nybliven mamma <3
    E-Mail: [email protected]

    Svara
  • Vilken dröm!!
    Den som fick mina ögon att tindra var Eternity Rhinestone Necklace. Sedan jag var lite har jag gjort egna smycken med min mamma, men nu på senare åren blir det allt mer sällan. Jag hittar sällan de perfekta smyckena, utan brukar försöka skapa de själv utifrån ideér. Vilket är svårt, speciellt när man är ung, mellan studier och begränsad med pengar. Det som jag förundrades över var att din kollektion är i mina ögon perfektion.
    Din stil och modekänsla inspirerar mig dagligen!

    Kram, Ella
    [email protected]

    Svara
  • Alla dina smycken är så himla fin. Jag fastnade lite extra för 18k Gold Plated Delicate Pearl Choker halsbandet, de är magiskt. Har spanat in de länge men har inte den fetaste plånboken nu inför jul… Jag har länge letat efter de enkla, lagom långa halsbandet. Detta kommer jag matcha med stickade tröjor i vinter för jag älskar kontrasten mellan stickat och nätta smycken. Så snyggt! Håller tummarna. God jul! Kram Petra Persson
    Email: [email protected]

    Svara
  • Jag bara TOK-älskar ditt halsband ”Sterling Silver Eternity Chain Necklace”. Det är så snyggt, trendigt, kaxigt med en kul design, verkligen unikt. I år blir det inga julklappar, och det känns svårmotiverat att köpa någon så fint till sig själv, speciellt när man behöver hushålla med stålarna. Så därför hoppas på ett presentkort så jag kan unna mig 🤗
    Mejl:
    [email protected]

    Svara
  • Vilken dröm-tävling! Min favorit i kollektionen är ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings” och tror att de skulle passa så bra med min kvinnliga men också trendiga stil och som handen i handsken i min smyckesgarderob. Fingers crossed!

    Min mail är [email protected]. Kram!

    Svara
  • Smycken smycken smycken! Kan väl det vara det finaste vi har?! Dessvärre har jag inte alls mycket av de? Riktigt fina smycken kostar ofta en slant för mycket och har då behövt prioritera annat när man är student. Jag vill skapa mig en riktigt fin ring- samling och är ju också kär i 24k Gold Plated Chain Ring som skulle passa mig så bra. Tack för att du har gjort en så fantastisk kollektion Petra, allt du tar i blir verkligen till guld 😉 håller tummarna!!!!!!
    Email:
    [email protected]

    Svara
  • Dina örhängen, 18k-gold-plated-bling-bling-earcuffs är magiska tillsammans med resten av kollektionen. Allt är så chic, stilfullt – hårt blandat med sött. Och dessa örhängen skulle blinga upp mina öron perfekt som inte kan använda vanliga örhängen. Kram

    [email protected]

    Svara
  • Mina favoriter är de fabulösa 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings. Jag är en kvinna som alltid har varit ganska basic i mina klädval, men när det kommer till smycken väljer jag dem med kärlek. Jag har alltid älskat smycken i alla dess former och lägger mer än gärna (lite för mycket) pengar på det hehe. Dock är jag en så kallad fattig student så kan inte leva ut mitt fulla smyckesliv. Jag skulle mer än gärna vilja klicka hem hela din fantastiska kollektion och med detta presentkort kan jag iaf klicka hem en del ur den. Jag älskar att piffa upp en krispig vit skjorta och ett par jeans med fina smycken och dessa örhängen (hela din kollektion) skulle göra susen till min mineraliska stil.

    En annan sak, grattis till baby Harry. Harry är mitt all time favourite pojknamn!

    Min e-post: [email protected]

    Svara
  • Skulle köpa favoriten Bling Bling Earcuff både till mig & lillesyrran som så gärna vill men ännu inte får ta hål i öronen. kram, [email protected]

    Ps. Vem behöver inte lite bling i form av safira x Petty !!!

    Svara
  • Jeg drømmer om Fancy Freshwater Øredobber i gull! Har hatt de på ønskelisten i en evighet, og det hadde vært helt fantastisk å vinne de. Perfekt til jul og nyttårsfesten. Love love love! ⭐️ PS. ELSKER bloggen din!!! Hilsen fra Norge

    Svara
  • Hej!

    Min favorit är Sterling Silver Womanhood Freshwater Necklace. Det är ett gudomligt vackert halsband och det kommer med det viktigaste budskapet som kan tänkas. Our bodies, our choice. För mig är det ett fundamentalt budskap som bör anammas och främjas av alla, för alla. Jag är en stark förespråkare för detta och det ingår även i mitt jobb. I mitt yrke så jobbar jag för att kvinnor ska ha rätt till sin frihet, sina kroppar och först och främst att det ska vara deras val. Vad dem än väljer, så ska man få välja. Detta gäller mig, dig och allt kvinnor som finns!

    Vi lever i en värld där kvinnor dagligen förminskas, förvanskas, förvandlas och förintas. Detta är något som jag brinner för att motverka. Jag viger min passion och mina dagar till detta och för mig är det en självklarhet i både tanke, handling och tycke. Så att få bära detta vackra smycke runt min hals för ännu en proklamering, statement och påminnelse skulle vara en ära! Jag älskar safiras smycken och tycker att dem är så vackra! Våra kvinnor i världen är en rikedom, därmed ska vi också värna om dem. Jag vill bära smycket för världens ögon, för att dem ska förstå att jag står stark för alla systrar därute! Det finns så mycket att jobba för och är det något jag tror på, så är det att stå stark och vara en röst för dem som inte kan eller får ha någon. Jag tror på att vi ska få välja att våra val är det viktigaste som finns! Vi har rätt att välja allt det vi själva vill! Vi kan, vi ska och vi måste! Heja oss kvinnor!

    Skulle bli så innerligt glad för denna vinsten! Jag älskar mode och vill alltid hålla mig fräsch och uppdaterad. Dessa smycken skulle bli några av nyckelspelarna i min garderob och dem går att använda med allt. Så vackra och så fantastiska vartenda ett av dem! En vacker julklapp till mig i den mörkaste av årstider, när man behöver det som mest!

    Mvh Anna

    Svara
  • Jag älskar hela den här kollektionen och fastande för allt direkt (likaså min mamma). Det hade varit underbart att få ge min mamma en fin julklapp då hon sällan unnar sig något för sig själv. Då jag är stunden och bor i Paris har jag inte möjlighet att köpa någon ”ordentlig” julklapp till henne, även om jag så gärna vill.

    Jag vet att hon älskade armbandet 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet. Det hade varit en dröm att få visa min uppskattning och kärlek till henne genom att vinna presentkortet och köpa det!

    Mailadress: [email protected]

    Svara
  • Student*

    Svara
  • åÅ vilket gyllene tillfälle! Och på tal om gyllene så skulle jag gärna matcha min klocka i guld med gold plated chain ring och 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings :)))) god jul!!

    [email protected]

    Svara
  • Hej Petra!

    Måste börja med att säga att hela kollektionen är ON POINT! Men om jag måste välja är nog min favorit är Gold Plated Fancy Freshwater.

    Jag har helt ärligt haft en riktig skithöst pga. diverse saker. Har trots detta krigat på i den mest hektiska perioden jobbmässigt parallellt med jobbsök och har nu fått ett nytt jobb som jag ser riktigt mycket fram emot! Jag börjar i januari och det skulle vara sjukt härligt att få uppdatera smyckesgarderoben tills dess 🙂

    Med vänlig hälsning,
    Sanna Andersson
    [email protected]

    Svara
  • Seriöst, vad ska man välja? Älskar allt och har typ önskat mig allt jag inte redan har köpt själv. Önskar mig ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings”. Så sjukt snygga!
    Hoppas 🙏🏼
    [email protected]

    Svara
  • Oj vilket generöst presentkort, då kan det faktiskt bli mer än en favorit. Men om jag bara får välja en så blir det pearl choker! Så snygg att ha med andra halsband. Och om man jobbar på kontor som jag blir den också så snygg att bara låta skymta fram under en skjorta eller blus! En vinst skulle verkligen förgylla kontorsmörkret!

    [email protected]

    Svara
  • Nästan hela din kollektion ligger i min varukorg hos Safira. Vill ha ALLT. Du är verkligen begåvad.
    Favoriten jag suktar mest efter är absolut ”24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace” tillsammans med ”24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet”.

    Jag skulle använda setet varje dag. Älskar designen som är lyxig, modern, feminin och edgy. Setet skulle lätt lyfta både smycken och kläder som jag redan har. Sist men inte minst; älskar att smyckena både syns och hörs.

    Hoppas på att få bära både halskedjan och armbandet nu när jag kommer tillbaka till vårt Arkitektkontor, efter en härlig föräldraledighet.

    Email:[email protected]

    Svara
  • Hej!

    Jag skulle vilja ge 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet i julklapp till min bästa kompis som har haft ett riktigt tufft år med släktingar och relationer. Då jag är student har jag tyvärr inte plånboken för att köpa något så fint själv till henne, men jag önskar verkligen att jag kunde eftersom hon förtjänar det så mycket.

    Min mail är [email protected]

    Svara
  • Jag suktade länge efter ”Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace” och när jag äntligen landade ett nytt jobb tyckte jag att det grymt snygga halsbandet var en PERFEKT grattis-till-nya-jobbet present till mig själv 🙂

    Vad som står näst på tur när ekonomin väl tillåter är ”24k Gold Plated Chain Ring” och ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings” först och främst, örhängena hade jag isåfall velat bära på nyårsafton! Om turen skulle falla på just mig att vinna ett presentkort hade jag även velat slå till på ”18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings”, dom är i mina ögon ren perfektion. Håller tummar och tår!

    [email protected]

    Svara
  • [email protected] ska det vara! 🙂

    Svara
  • Vilken tävling Petra, den har jag längtat efter! Jag skrev till dig när din kollektion släpptes för jag var absolut förälskad i dina pärlörhängen ”Freshwater Earrings”. Dock var jag lite osäker på om jag är så cool och kunde ha två olika storlekar och skulle kolla med dig om man kunde beställa samma storlek på dem. Men nu är det nog dags att bli cool eftersom dom är fantastiska och skulle piffa upp min vardag. Tänker att man även kunde ha två par så kan man mixa lite, vilken dröm! Dessa skulle bli mina absoluta favoriter och de hade varit svåra att få av mig.
    [email protected]

    Svara
  • Alltså min smyckesgarderob är lika med noll … äger typ något billigt bling från hm o några ärvda guldarmband och för närvarande bär jag endast vigselringar . Så Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace” hade suttit fint ..

    Svara
  • Skulle otroligt gärna vilja vinna! Älskar Safira och älskar din kollektion. En favorit är ”Gold plated fancy fresh water earrings” – verkligen pangsnygga som du skulle ha sagt! ☺️ Skulle matcha finfint till mina 3 ringar som jag redan har ifrån din kollektion.
    God Jul!
    /Malin
    [email protected]

    Svara
  • Drömtävling! Hela kollektionen står på min önskelista till jul 😍 om jag vann skulle jag köpa fancy freshwater pearl earrings, de skulle passa så bra till min annars ganska vardagliga look med jeans, t-shirt och kavaj samt att de skulle få ersätta mina redan inköpta örhängen till mitt bröllop nästa år 🙊 så fina men samtidigt coola!

    Email: [email protected]

    Svara
  • Efter en tuff graviditet passar inte mina gamla ringar längre och med en ring på fingret är det lätt att piffa till vardagen då man har en liten som drar i allt man har på sig. Min favorit är Sterling Silver Knockout Ring, den skulle verkligen förgylla min vardag och kompensera för ständigt nedkräkta kläder!

    Svara
  • Glömde mailen!
    [email protected]

    Svara
  • God jul!

    Vill såklart hugga in i julstämningen jag också, och min favorit är ”18k Gold Plated Bling Bling Earcuffs” av de enkla anledningarna att mina stackars öron inte tål örhängen och att de givetvis är SKITSNYGGA!

    Mail;
    [email protected]

    Ha en fin kväll!

    Svara
  • Mina favoriter är Gold Plated Bling Bling Earcuffs, och de skulle vara den perfekta presenten ”till mig själv” för att fira mitt nya jobb! 💕

    [email protected]

    Svara
  • Min absoluta favorit är 24k Gold plated eternity Rhinestone necklece, för mig skulle den symbolisera mitt levande barn hand i hand med mitt ängla barn ❤️ Skulle vara underbart att ha en glittrande symbol för det finaste och underbaraste i världen ❤️

    [email protected]

    Svara
  • Nämen ojojoj.. om detta gjorde mig glad! Har ju suktat efter Eternity Rhinestone bracelet sedan du visade kollektionen du skulle släppa. Passar min stil ohyggligt bra dessvärre passar det min plånbok sämre. En har ju inte så fett med pengar som student. Jag älskar att klä mig stilrent, klassiskt och sedan toppa allt med riktiga statement smycken i blingande guld. Hade även unnat mig en chainring att matcha med. God jul på dig!
    [email protected]

    Svara
  • Vilken tävling! ❤
    3barns morsa som jag är, hade jag velat ha 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace för att ta fram skatan i mig. Denna hade jag velat ge mig själv som present för att jag är världens bästa mamma till just mina barn, även om det vissa dagar inte känns så. En månad är det kvar på föräldrar ledigheten, sista någonsin. När jag har på mig denna hade jag kunnat påminna mig själv de dagar som allt känns lite tyngre. Hade ju lätt känt mig som snyggaste morsan på stan med denna skönhet❤ mail: [email protected]

    Svara
  • Min favorit är 24k Gold Plated Knockout Ring, maffig och mäktig med en stilren känsla! Jag har gjort ett stort beslut att ta farväl av mitt nuvarande arbete och börja tänka på mig som en person och inte ett jobb och vill då starta nya året med en självsäker vibe och guldsmycken är alltid en bra idé! God jul

    Svara
  • Jag skulle jättegärna vinna denna tävling och denna gobit ”24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace”. Varför just jag skulle vinna är för att ge mig en klapp på axeln för att jag tog mig igenom detta skit år. När ens livskärlek dumpade en på telefonen.. Ensam står stark idag och fasiken vad skönt det är att vara en ”powerwomen”.

    Svara
  • [email protected]

    Svara
  • Efter en höst av regn och rusk
    Har jag varje dag vaknat upp med glittertörst
    Att stilla denna skulle vara på sitt place
    Med Eternity Rhinestone Neck-lace
    Antigen till mohairtröja
    Eller bara vuxenblöja
    Höjer vilken outfit som helst
    Ja jag är verkligen frälst
    🙂
    [email protected]

    Svara
  • Exakt ALLA halsband i kollektionen är favoriter just nu. Köpt cuffsen, ”delicate ultra earings” och andra örhängen. ”Behöver” ju givetvis halsband till detta 😉

    Älskar kollektionen!
    [email protected]

    Svara
  • Drömtävling 😀 har spanat in womanhood freshwater necklace i silver ett bra tag och faktiskt tänkt unna mig själv det i julklapp, smycken gör liksom hela min ständigt svarta outfit under vintern och jag hade känt mig dösnygg i detta halsband VARJE DAG!! Har köpt klart julklappar till alla i min närhet nu, men vore helt underbart att själv få en julklapp med något som jag verkligen önskar mig <3
    [email protected]

    Svara
  • Har en förälskelse till silverringar, vi har haft en kärleksrelation nu i 29år och tro minst sagt att vi blivit nyförälskade igen! Din ring trio är det ju dreggelvarning!! på och det går ju inte pryda tassarna med för mkt silverbling. Så om jag skulle välja en av dem skulle det definitivt bli Sterling Silver Chain Ring, passa ju också oförskämt bra med mina Silver Fancy Freshwater Earrings här hemma.

    [email protected]

    Svara
  • Hela din kollektion är en dröm 😍 Men mina absoluta favoriter är 24K Gold Plated Fancy Freshwater Earrings. De är perfektion och har gjort att jag absolut måste ta fler hål i öronen. Jag letat nytt jobb och de skulle passa mig perfekt när jag ska på jobbintervju för att boosta mig själv 😁💪🏻

    Mail: [email protected]

    Svara
  • När julen lämnat varje vrå och vardagen knackar på, då önskar jag få piffa och fira, med vackert från Safira.
    Att välja favorit var lätt som en plätt, den knockade mig totalt, och är bara så rätt!
    24k Gold Plated Knockout Ring, måtte jag få möjligheten bära detta vackra ting.

    [email protected]

    Svara
  • I Stockholm bor det en kvinna
    Med leende som en gudinna
    De smycken hon gjort
    Gick åt riktigt fort
    Så är det med allt hon uppfinna

    Långt ifrån stan bor en kvinna
    Som Freshwater pearls önskar vinna
    De matchar adoore
    Som jag bär på nyår
    Om de inte hinner försvinna…

    Så nu min fjärran väninna
    Får jag dig bara påminna?
    Du är en Queen
    Gör mig lika fin
    /din största beundrarinna

    [email protected]

    Svara
  • Amen, jag kan ju inte välja ut 1 styck. Jag vill köpa allt i kollektionen! Eternati chain necklace, chain ring, örhängen! Allt!
    Jag har förlorat allt jag har, och ska skaffa nytt. Och få ta det lite och lite. Så det skulle vara bästa utgåva ever😊🌲 du är så inspirerande på allt du gör! Tack! Och glad jul till dig och din familj.

    Svara
  • Glömte mejl

    Svara
  • Jag går igenom en liten formsvacka där jag känner mig oduglig, otillräcklig och oomtyckt. Jag vet att det inte är nåt fel på mig, men det är ju så svårt att intala sig själv. Skulle bli jätteglad om jag vann, då skulle jag köp gold Womanhood freshwater pearl necklace för att ha en daglig påminnelse runt halsen att jag är en kickass kvinna, även fast det inte alltid känns så.
    ❤️ Kram, Kira
    [email protected]

    Svara
  • 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet
    Skulle vara drömmen att få ha till alla festligheter i vinter, som sjuksköterska är det extra roligt att få klä upp sig när man väl är ledig.

    Svara
  • 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet
    Skulle vara drömmen att få ha till alla festligheter i vinter, som sjuksköterska är det extra roligt att få klä upp sig när man väl är ledig.
    Mail; [email protected]

    Svara
  • 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings for sure!!!! Jag älskar pärlor, men har endast klassiska. Skulle behöva ”rocka upp” mitt utseende och mående. Hälsningar trött 3-barnsmamma (Say no more) [email protected]

    Svara
  • Bling Bling Earcuffs de silvriga, hittar dem inte nu och hann aldrig beställa innan de tog slut sist. de hade passat perfekt med mina andra örhängen och i ärlighetens namn tänker jag alltid på alla andra, fixar, styr och älskar att ge för det ger så mycket tillbaka. men nu är det min tur att få. 2020 blir mitt år ❤️ kollektionen gör en som att man tappat sitt tal, speechless! [email protected]

    Svara
  • Så fin tävling!
    Jag älskar smyckena ifrån Safira, har själv ett par örhängen som jag använder till vardags hela tiden som jag fick i present av min mamma. Och din kollektion är bara WOW! Stilren och så trendig. Har kikat på den väldigt länge nu och den är verkligen så fin. Jag hade blivit döglad om jag vann eftersom kontot inte är på min sida efter jag flyttade hemifrån, jag är en 19 årig tjej som bor själv som är så dålig på att unna mig fina smycken eftersom lönen & hyran osv hindrar. Har alltid köpt budget smycken som bara tappar färg, så nu har jag en väldigt liten samling av fina smycken. Hade varit helt underbart att få en uppdatering på sin smyckesamling och få lite riktiga och lyxiga smycken.
    Min favorit från din kollektion är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet, vad är detta för drömarmband?!
    Min Mail: [email protected]
    Nu håller jag verkligen tummarna!
    Kram!

    Svara
  • Grattis! Du är utvald vinnare i tävlingen 🙂
    Du kommer att bli kontaktad på mail av CUBE där du får ditt presentkort!
    Kram

    Svara
  • Oj vilken trevlig tävling! Min absoluta favorit är 24 k gold plated eternity rhinestone necklace alla dar i veckan! Jag klär mig väldigt enkelt och min go-to outfit är ett par snygga blå jeans med en stickad tröja (eller vit t-shirt på domarn) och därför älskar jag accessoarer! More is more! Fyfan vad trevligt det hade varit med denna pangsnygga kedjan! Om det inte vore för juletider hade jag klickat hem det direkt, men nu prioriteras istället familj och pojkvän. Håller tummarna på att jag vinner! Hoppashoppas❤️
    Kram!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Shit vad fin du var i luggen! Klär dig verkligen! 🙂

    Svara
  • Wow. om jag satt Gold plated cuff rings och Slim knockout ring på min hand hade de aldrig tagits av. De hade blivit min signatur, en blandning av attityd och stil, som påmint mig om att tro på mig själv – varje dag, livet ut.

    Hoppas Hoppas Hoppas.
    [email protected]

    Svara
  • Ååh skulle så himla gärna vilja vinna de underbara sterling silver fancy freshwater earrings. Dem är helt otroligt vackra, kvinnliga och tuffa, allt detta på samma gång! De hade varit det perfekta komplimentet till min nyårsklänning belted ruffle dress silver från adoore! Åh hoppas hoppas hoppas att de kan lyfta min nyårsoutfit till ännu högre höjder, fingers crossed!
    [email protected]

    Svara
  • Jag använder aldrig smycken men har länge letat efter något signatursmycke att ha varje dag och som passar både till vardags och fest. Det är ärligt talat inte förrän jag sett dessa smycken på Safira som jag känner att jag verkligen har hittat rätt stil, men som jag tyvärr inte har haft möjlighet att kunna köpa. Det är säkert många som förtjänar att vinna detta, men skulle det trots allt bli jag så är mina favoriter ”18k Gold Plated Bling Bling Earcuffs”. Jag menar det är ju det perfekta smycket att både passa allt från en somrig klänning till en rockig outfit eller på kontoret, och jag skulle använda dem varje dag! Vem som än vinner denna tävling kommer få klicka hem extremt fina smycken (även om jag såklart hoppas att det blir jag)! /Kramar från Ellinor.
    Mail: [email protected]

    Svara
  • Min favorit är 24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace. Hade varit en perfekt pushpresent till mig själv. Ska ha en liten kille i mitten på januari och han är ett verkligt mirakel som kommit till efter 8 ivf-försök.

    Svara
  • Glömde min mejladress: [email protected]

    Svara
  • Fullkomligt älskar Gold Plated Eternity Chain Necklace. Tänk att vakna upp en tråkig regning måndag och man har noll inspo i sin garderob så man drar på sig en svart tshirt och svarta kavajbyxor så kommer man på att man har ditt halsband att dra på och POFF så är det världens glittrigaste och härligaste måndag och man kan studsa till jobbet och känna sig fab!
    Kram Sara
    [email protected]

    Svara
  • Kollektionen är en dröm för varje kvinna.
    18k Gold Plated Bling Bling Earcuffs kan vara årets accessoar.
    Tänk om man skulle vara den som får vinna??
    Och ha så vackra smycken som de stilsäkra har!

    Dålig på att unna mig och kass på trender.
    Önskar att jag tyckte styling var kul.
    Ett smycke från Petty gör att kvällen vänder.
    Det skulle göra mig snyggast i jul <3

    [email protected]

    Svara
  • En Knockout Ring i silver står högst upp på min önskelista! Ända sedan min man och jag gifte oss har jag burit enbart våra ringar. Det är dags för ett riktigt snyggt, men ändå klassiskt, komplement!
    [email protected]

    Svara
  • Min storasyster som gick bort i anorexi för två år sedan var jätteduktig på silversmide. Hon brukade ofta tillverka de finaste smyckena till nära och kära. Enda sedan hon gick bort har jag tänkt att jag och min mamma ska skaffa likadana silversmycken till minne av henne. Vi båda gillar lite chunky smycken och när jag såg ditt Sterling Silver Eternity Chain Necklace tänkte jag jag direkt, det där halsbandet är perfekt. Hade så gärna velat överraska min mamma med det i jul.

    Tack för en inspirerande blogg och en dundersnygg smyckeskollektion!

    [email protected]

    Svara
  • Kan du inte hitta ett annat adjektiv än ”soliga”? Så tröttsamt med överanvändningen.. inte minst när det används flera gånger i samma inlägg.

    Svara
  • Har gått igenom en extremt tuff tid då jag lämnat en väldigt farlig relation och är numera ensamstående mamma på heltid (och höggravid). Lyx finns inte just nu men jag har verkligen suktat efter dina smycken i över en månad och skulle fälla en tår av lycka om jag vann ett presentkort så jag kunde köpa -24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace.
    Då skulle jag titta ned på det och känna mig vassare, känna en stark confidence boost och tacksamhet för livet.
    Min dotter som snart fyller två år älskar smycken redan nu och skulle bli lika lycklig som mig över det

    Svara
  • Email; [email protected]

    Svara
  • Grattis! Du är utvald vinnare i tävlingen 🙂

    Du kommer att bli kontaktad på mail av CUBE där du får ditt presentkort!

    Kram

    Svara
  • Flög upp ur sängen imorse med ett lyckoskrik och gjorde en segerdans 😭❤️ Du anar inte vad lycklig jag är. Så rörd, Tack tack tack tack.
    -Har inte fått något Mail ännu men hoppas det trillar in 😍🙏🏼

    [email protected]

    Svara
  • Om jag fick välja ett smycke utav mitt egna tycke, från Safira x Petra Tungården kollektionen, så skulle jag, lätt, valt ett gold pleated eternity bracelet.

    Kram och god jul,
    [email protected]

    Svara
  • Din kollkektion är verkligen smycken i min smak. Den är en dröm med ett viktigt och fint budskap. När du skulle lansera den bestämde jag mig för att unna mig något i födelsedagspresent till mig själv. Så när den kom köpte jag mig womanhood freshwater necklace och dina earcuffs – jag Älskar dessa smyckena och Nu bär jag dom dagligen. Det piffar upp min typiskt svarta frisör-outfit.
    Men något Mer saknas runt min hals… Jag suktar fortfarande efter gold plated eternity rhinestone necklace som hade varit så snyggt ihop med mitt halsband jag redan har.
    I slutet på januari ska jag gå på en gala Som avslut på en kongress och det hade varit så kul att få bära det halsbandet till min långklänning. Det hade varit pricken över i:et.
    Tack för sådan härlig inspiration du alltid ger! ❤️
    Önskar dig en God jul med värme, kärlek och många glädjefyllda stunder,
    Från mig och min cavalier Sventon.🐶 mail: [email protected]

    Svara
  • Älskar alla smyckena och har länge kollat in dem, så att välja en favvo var svårt. Men det blir ”18k Gold Plated Bling Bling Earcuffs” just för att vem blir inte glad av lite bling, plus att jag tycker att det ser så himla stiligt och coolt ut på samma gång, och att matcha dem med pärlörhängena, wow säger jag bara.
    Hade ju varigt drömmarnas dröm att vinna detta.
    God jul och gott nytt år!
    Min Mail: [email protected]

    Svara
  • Circle earrings! De är så vaaaaaansinnigt eleganta…dem älskar jag lite mer än jag älskar allt det andra…för herregud vad det är svårt att välja! Men å andra sidan VÄLDIGT lätt att önska sig någonting : ). Tycker att det är väldigt fint att allt passar både till avklätt och påklätt, nedklätt och uppklätt…tidlöst alltsammans! Jag förtjänar inte örhängena/presentkortet mer än alla andra tjejer här… men jag skulle bli väldigt glad och också SJUKT snygg på nästa dejt! [email protected]

    Svara
  • Min absoluta favorit i kollektionen är 24k Gold Plated Full Circle Earrings. De skulle passa alldeles perfekt till min nya stil som ska anammas 2020 under min praktik på en PR-byrå.

    Jag tänker mig en hög svart kostymbyxa, en vit oversized skjorta och en snygg svart klack. OCH som pricken över i:et, grädden på moset, ett par magiska 24k Gold Plated Full Circle Earrings.

    Min mejl: [email protected]

    Svara
  • Åh, skulle bli ultraglad över att ha en ”Silver Sterling earcuff” i min ägo, letat så och där är den ju, cuffen jag vill ha!! Btw, din ljusblå drömklänning i detta inlägg, den bara måste vara vara från Adoore och komma i vår?? För jag bara MÅSTae ha den till ett bröllop i vår!👌😍

    Svara
  • Åh, skulle bli ultraglad över att ha en ”Silver Sterling earcuff” i min ägo, letat så och där är den ju, cuffen jag vill ha!! Btw, din ljusblå drömklänning i detta inlägg, den bara måste vara vara från Adoore och komma i vår?? För jag bara MÅSTE ha den till ett bröllop i vår!👌😍 Min mail: [email protected]

    Svara
  • ÄLSKAR HELA KOLLEKTIONEN!
    Så har redan sprängt plånboken och köpt några av dom… men på min önskelista är: fresch water earings i silver och delicate pearl choker i silver.
    KRAM
    [email protected]

    Svara
  • Min absoluta favorit är ”24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace”. Jag har sorgligt nog tappat bort min farmors guldhalsband som jag fick i konfirmationspresent, som min farmor i sin tur ärvt av sin moster. Det grämer mig något oerhört. Hade blivit hemskt glad om jag vann, så jag äntligen har något fint att pryda min hals med igen.

    [email protected]

    Svara
  • 18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings, de skulle passa mig väldigt bra! Min farmor och jag var helan och halvan fram tills i somras då hon gick bort, och hon hade örhängen som påminner väldigt mycket om delicate ultra earrings, och tyvärr har de försvunnit någonstans efter hennes bortgång. De är förutom väldigt vackra, även känslomässigt berörande för mig. Jag håller tummarna!

    [email protected]

    Svara
  • 18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings hade passat på mig mer än perfekt!
    Det är kul med örhängen som kan hinta om vem man är, när man i övrigt har på sig den otroligt opersonliga sjuksköterskeuniformen på jobbet hela dagarna!
    Email:[email protected]

    Svara
  • Vilken grym tävling!! Ända sen kollektionen kom ut har Chain ring i silver stått på min önskelista! Den hade passat mig perfekt då den känns så himla chic att bära till allt från en vit tisha till en festklänning. Samt att mina nakna fingrar skriker efter bling och frost… nu har jag låtit dem leva i nakenchock alldeles för länge!
    Kram!
    [email protected]

    Svara
  • Sterling Silver Cuff rings skulle jag vilja ha på handen, denna jul är det första på 32 år jag tillbringar utan mina föräldrar, behöver all extra julstämning jag kan få 🙂✨
    Email: [email protected]

    Svara
  • Sicken tävling 🙂
    då jag hoppas på att dina ultra örhängen ska ligga under granen när tomten kommer och hälsar på.

    Så skulle jag välja dina ”18k gold plated bling bling earcuffs” om jag vann presentkortet på safira.
    Då jag är supersingel och ofta går på dejter där man gärna vill visa sitt bästa jag även fast man känner sig som sju svåra år och hej kom å hjälp mig, så har jag kommit på att lite high lighter och en jävla massa bling i öronen kan få de tröttaste att super singel tjejen att se lite pigg ut. och att träffa han med stort H är ju något som jag minst sagt längtar efter då att va supersingel är fan utmattande.

    håller tummar och tår

    email: [email protected]

    Svara
  • Vilken jäkla pangtävling! Kedjan kommer för övrigt göra sig sjukt bra på Margaux!!

    Allt du lägger en hand på blir guld, sån himla talang! Så jag har i vanlig ordning även förälskat mig i denna smyckeskollektion! Favoriten är Delicate Ultra Earrings eftersom de är jag tycker det är pricken över i:et i ens smyckesgarderob. De är sofistikerade, men samtidigt statement! Jag gillar att de är unika och går att kombinera i massor av olika former! Har till och med övervägt ännu ett hål i örat speciellt dedikerat till dessa godbitar, haha..!

    Min mail är: [email protected]

    Svara
  • Tycker att ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings” är fantastiska! Fina både till vardag & fest, har lovat att hitta på lite mer spontant skoj nästa år och dessa får gärna hänga på!

    [email protected]

    Svara
  • KUL Petra! Jag har en förlossning runt hörnet inom två veckor och känner att 24K Gold Plated Fancy Freshwater Earrings skulle vara en fin pushpresent. Skulle känna mig så glammig och fräsch med lite bling i öronen. PUSS 💓

    [email protected]

    Svara
  • Jag skulle vilja vinna 24k Gold Plated Eternity Chain necklace med den enkla anledningen att den skulle passa mig så grymt bra. Jag skulle bli en BOSS BABE som du 😁😎
    [email protected]

    Svara
  • Min systers favorit är ”Delicate Ultra Earring”! Jag vill vara med och tävla för att ha chansen att ge detta i julklapp till henne, skulle bli ett väldigt LYXIGT paket då hon är van vid csn,

    Kram!

    Svara
  • Jag är sämst på smycken och har så svårt att välja ut vilka som passar mig, trots att jag på andra tycker att massa smycken är supercoolt.

    Därför skulle jag genast klicka hem flera ringar (fokus guld), halsbandet med små pärlor samt de osymmetriska pärlörhängena.

    Vore väldigt tacksam för hjälp med att skapa en smyckesgarderob!

    Kram och tack!
    [email protected]

    Svara
  • Först och främst vilken fantastisk kollektion!!! I love it!

    Till nyår ska jag ha på mig den perfekta lilla svarta och vad passar bättre än att göra outfiten komplett med ett par riktigt eleganta och festliga örhängen, 24K Gold Plated Fancy Freshwater Errings.

    Sedan skulle jag gärna vilja ge min kära syster, som fyller år strax efter jul, de vackra 24k Gold Plated Full Circle Errings. Hon skulle bära upp dem så bra!

    Mail: [email protected]

    Svara
  • Skatan i mig jublar!!! Skulle vilja göra entré inför 2020 i 24k Gold Plated Eternity Chain Necklace pga OTROLIGT jäkla smycke. Puss! [email protected]

    Svara
  • Vilken fantastisk tävling!!
    Hela din kollektion är magisk & många saker står på önskelistan, men något jag verkligen vill ha är ”Womanhood freshwater pearl necklace”Magiskt!
    Håller alla tummarna!
    Önskar dig en God Jul! 🙏🏼🎄🤶🏼

    Svara
  • Men alltså!

    Har suktat efter din kollektion hela hösten, men som student och med en budget som varit lite mer pressad än vanligt har jag fått nöja mig med att klicka in typ dagligen och drömma mig bort till tiden då jag kommer ha råd att frosta mig själv i glamour. Om jag skulle vinna skulle jag klicka hem Gold Plated Womanhood freshwater necklace – kombinationen med pärlan och berlocken är helt magisk! Jag skulle även vänta in januari och pärlarmbandet med samma berlock för en lagom lyxig kombo som passar till allt!

    Stor kram och God Jul till dig, du lyser upp vardagen med ditt flöde och bloggen!
    / Matilda [email protected]

    Svara
  • Jag älskar att få presenter och julklappar och de är inget som avtagit med åren.. Så detta hade vart perfekt för mig! Tänk att få dansa in de nya året i nya fina smycken i jakten på min framtida man!

    Min favorit är: Sterling Silver Womanhood Freshwater Necklace

    Kram och god jul, Josefin ([email protected])

    Svara
  • Den drömmigaste kollektionen! Jag önskar mig av tomten Sterling Silver Eternity Chain Necklace. Halsbandet skulle förgylla hela min garderob. Sitter med bebis och skrivandet av mitt examensarbete inom medicin. Pust. Behöver lite mer glamour i min vardag, särkilt det här halsbandet som skulle liva upp en enkel tischa när tiden är knapp.
    [email protected]

    Svara
  • Wow vilken otroligt fin kollektion.. vill ha allt men min absoluta favorit är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet. Jag har länge letat efter just ett sånt här armband som är en riktig statement accessoar som andas stil och flärd.. För dom dagar när ett rött läppstift helt enkelt inte hjälper..
    Jag skall ställa ut på CIFF under modeveckan i slutet på Januari, snacka om prestationsångest!! Detta armband skulle minst sagt dämpa min ångest och ge mig det självförtroendet jag behöver då ☺️🙏🏼
    Kram

    Min Mail är [email protected]

    Svara
  • 24k Golden plated Womanhood freshwater necklace skulle bli min lyckoamulett efter en lång tid med utmattning, depression och ångest som till följd gett mig en identitetskris. Halsbandet skulle vara en daglig påminnelse om att jag är en grym kvinna som kommer att klara mig. Även denna gång <3

    Svara
  • Av tomte-Petra önskar jag mig ett glittrigt, rasslande och hårt paket med ett riktigt statement smycke!
    I fredags blev jag klar med första terminen av en femårig civilingenjörsutbildning och som jag firade tillsammans med bubbel och mina kursare. Så mycket som tog emot med att börja ny skola med människor man inte känner och jag hade verkligen aldrig ens kunnat hoppas på att det skulle bli så bra som det blev. Vaknar med ett leende och ser fram emot att kämpa igenom kurser med mina matte-brudar varje dag!

    Att få en statement kedja runt halsen, inspirerad av den feminina-energin, med två figurer som håller händer på berlocken känns därför som en riktig tiopoängare!

    [email protected]

    Svara
  • Alltså åh skrek nästan rakt ut när jag såg det här inlägget, har varit inne på Safira och suktat efter varenda smyckesjävel från din kollektion.

    Min favorit är 18k Gold Plated Delicate Pearl Chocker som är i princip det finaste jag har sett och skulle matcha så bra med de halsband jag bär varje dag. Om jag vinner så skulle jag även se till att köpa ett likadant till min mamma, för hon skulle vara så fin i det. Plus att det finns inget bättre än att matcha med fölk man älskar.

    Tack för en underbar blogg, läser varje dag!! Kram

    Min mail: [email protected]

    Svara
  • Åh allt är ju så himla fint! Jag har suktat efter Sterling Silver Womanhood Freshwater Necklace men inte haft råd att unna mig det denna dyra julmånaden.

    Email: [email protected]

    Svara
  • Jag skulle SÅ gärna vilja ge min mamma som precis har gått igenom en cancerbehandling ett par fina örhängen som påminner henne om hur stark och bra hon är. Hon har tappat nästan allt hår och jag tänker att hon med ett par fina örhängen kan känna sig fin i sitt ovana och korta hår. De jag tänker mig är dessa fina: 18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings. Hela kollektionen är så himla fin och jag hoppas verkligen att du gör flera liknande framöver. Det är fint att se att ni influensers (du) ger tillbaka till oss som följer dig! Kram <3
    Min mail är [email protected]

    Svara
  • Gold Plated Knockout Ring är min absolut favorit. Jag är en sån person som inte går utan mina ringar, de är en del av mig och känner mig naken utan de. Tycker den här ringen symboliserar kvinna med attityd och power. Letat länge efter en ring som är mer cool och kvinnlig istället för ”gullig”.
    Kram!
    [email protected]

    Svara
  • HEJ soliga Petra!
    Jag skulle vilja ha allt men framförallt 18k Gold Plated Delicate Ultra Earrings för att jag är läkarstudent och vi får inte ha smycken på sjukhuset MEN örhängen kan ingen säga något om, så då kan man ju blinga till det lite menar jag :))

    god jul och gott nytt år och grattis till bebislycka! // Elenor

    Email: [email protected]

    Svara
  • 24k Gold Plated Eternity Chain Necklace är mitt favorit smycke. Ett coolt halsband jag skulle bära dagligen både till fest och vardags!
    [email protected]

    Svara
  • Freshwater Fancy earrings skulle passa min stil, lika väl som vatten rinner genom en sil.
    Less is more och pärlor är det enda jag bär, till jobb eller fest håller jag dom kär.
    Om jag fick vinna dessa, skulle jag mitt pärlgame vässa!

    Svara
  • Freshwater Fancy earrings skulle passa min stil, lika väl som vatten rinner genom en sil.
    Less is more och pärlor är det enda jag bär, till jobb eller fest håller jag dom kär.
    Om jag fick vinna dessa, skulle jag mitt pärlgame vässa!

    [email protected]

    Svara
  • https://safira.com/se/collections/safira-x-petra-tungarden-vip/24k-gold-plated-fancy-freshwater-earrings

    Dessa magiska örhängen.
    Med vänlig hälsning, Julia
    💗💗💗💗💗💗💗

    Svara
  • Kommer krampaktigt hålla tummarna till imorgon! 😍
    Min favorit är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace, så snyggt och skulle hemskt gärna bära det både jul och nyår. Hela kollektionen är dock så snygg ☺️
    [email protected]

    Svara
  • Om jag vann skulle jag välja 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings, då dom känns tidlösa men ändå har det lilla extra med sina asymmetriska pärlor och strass. Passar perfekt till mig och min stil som konstant växlar mellan über-minimalistiskt eller alla färger som existerar på samma gång. Resten av presentkortet hade jag lagt på Delicate Ultra Earrings så jag kan mixa dem tillsammans när jag tar min nästa piercing i örat!

    Min mail är: [email protected]

    Svara
  • Älskar Safiras smycken!
    Så fina & prisvärda. Och allt i din kollektion med dom är 10/10! Vill ha allt. Men favoriten är ändå ”delicate ultra earrings”. Väldigt eleganta & ändå lite fräcka på samma gång. Känns som de hade kunnat klä upp vilken vardaglig outfit som helst! 💃🏼
    Håller tummarna att man kan få klicka hem dom & flera godbitar från din kollektion trots att julbudgeten redan är överskriden för länge sen.
    God jul!!!!
    [email protected]

    Svara
  • Jag har inte kunnat slita mig från 18k Gold Plated Bling Bling Ring sen jag såg den första gången. Det är den perfekta ringen med lagom mycket bling även till vardags!
    Jag har precis avslutat min första termin på universitet och tycker att jag förtjänar att unna mig något, men med en studentbudget är det lättare sagt än gjort. Därför är det här det ultimata tillfället att vinna en present till mig själv som klapp på axeln för allt slit under terminen. Håller tummarna! 🌟
    God jul!

    [email protected]

    Svara
  • Eternity rhinestone bracelet är min favorit, verkligen så fint! Innan jul har jag ännu kvar mina två sista tentor på juristprogrammet och efter en tung höst med många tentor och skrivande på min avhandling, kan jag inte tänka mig något härligare än att vinna ett smycke som för alltid kommer påminna mig om mina 5,5 år av tunga studier.

    E-post är [email protected]

    Svara
  • Wow Vilken passande tävling. Det kommer väl Lämpat till att jag tar min examen efter tre års studier och ska ut i arbetslivet nu när hela mitt CSN gått till julklappar. Presentkortet kommer användas för smycken som passar såväl min examenscermoni som på min nästkommande arbetsplats. Mitt favoritsmycke ur din kollektion är ”24k Gold Plated Eternity Chain Necklace” som är perfekt för att klä upp en vardaglig outfit och fungera som det lilla extra till ett mer uppklätt tillfälle.

    Svara
  • Min favorit är fancy freshwater earrings, så himla fina! Jag skulle vilja vinna för jag har varit mammaledig ett tag nu och ska påbörja mitt ex-jobb för att sedan komma ut i arbetslivet! Jag känner att jag förtjänar lite pepp för att jag har klarat av förlossning, sömnlösa nätter, mammaledighet med allt vad det innebär och även för att göra mig redo för arbetslivet! Den här mamman behöver lite uppfräschning 🙂
    [email protected]

    Svara
  • Jag tycker så mycket är fint och älskar verkligen ”18k Gold Plated Delicate Pearl Choker”.
    Jag ska börja nytt jobb till årsskiftet och skulle tycka det var så kul att få känna mig extra tjusig inför nya kollegor och kunder. Inför jul har jag inte råd med alla smycken jag önskar att uppdatera min smyckesgarderob med.

    Vilken lycka att få vinna presentkortet!!
    Mail: [email protected]

    Svara
  • Sicken lyx tävling! jag hade definitivt valt 24k Gold plated eternity rhinestonenecklace, har inget smycke ens i närheten så coolt som detta är! Halsbandet lyfter ju den enklaste outfiten!
    God Jul
    Email: [email protected]

    Svara
  • Hej!

    Vilken härlig tävling att ha chansen att vinna!

    Mitt favoritsmycke från din kollektion är: ”Sterling Silver Womanhood Freshwater Necklace”.

    Jag har länge varit ute efter ett vardagssmycke i silver med hög kvalité och tycker verkligen att detta vore helt perfekt. Som student med begränsad budget vore ett presentkort rena drömmen! 🥰

    [email protected]

    Svara
  • Jag älskar din chain ring, den är så vacker. Eftersom jag arbetar i uniform älskar jag att kunna piffa till mig med några ringar eller örhängen. Din kollektion är fantastisk och jag kan inte önska mig en bättre julklapp än ett presentkort!
    E-mail: [email protected]

    Svara
  • Dom klassiskt stiliga och sensuella 24 K gold plated Fancy freshwater earrings är precis vad jag behöver nu när jag ska göra comeback till det ”vanliga” livet igen efter att ha varit hemma med min son i ett år. Ska matchas både med jobbskjortan (som jag faktiskt längtat efter) och partystassen när man får möjlighet att göra stan! /Lisa

    [email protected]

    Svara
  • 24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace

    Jag unnar mig sällan smycken och skulle bli så himla glad av att få vinna ett ur just din kollektion då jag ständigt är inne och kollar på hur du matchar och använder dem och blir lika inspirerad varje gång. Men pengarna finns dessvärre inte där och skulle därför bli oerhört glad om jag skulle vinna.

    [email protected]

    Svara
  • Jag fullkomligt älskar Gold Plated Chain Ring,
    En riktig statement ring för att påminna mig själv (och alla andra brudar) om vilken power lady jag är!

    [email protected]

    Svara
  • Min absoluta favorit är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace. Efter fyra års studier kombinerat med jobb hade detta varit en underbar present att belöna mig själv med. Ett halsband som piggar upp alla outfits och som jag hade velat göra till mitt signaturhalsband.

    Hoppas hoppas hoppas!

    Email: [email protected]

    Svara
  • Min absoluta favorit är 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace. Efter fyra års studier kombinerat med jobb hade detta varit en underbar present att belöna mig själv med. Ett halsband som piggar upp alla outfits och som jag hade velat göra till mitt signaturhalsband.

    Hoppas hoppas hoppas!

    Email: [email protected]

    Svara
  • Allas vår Petra, vilken kvinna!!
    Och nu ger hos oss chansen att några av hennes smycken vinna.
    Innerst inne jag älskar glam och glitter,
    Men som student en sådan budget jag ej besitter.
    På mitt finger en 24K gold plated chain ring skulle passa bra,
    Även om jag egentligen allt från kollektionen vill ha.
    Ja denna jul jag föredrar hårda klappar framför en mjuk,
    För något från Safira skulle göra varenda kotte avundsjuk.
    Men dubbel är den glädje man dela,
    Därför skulle jag en likadan ring ge till min bästa vän Mikaela.
    Dessa smycken jag skulle bära både till vardags och till fest,
    Att vinna detta presentkort är det jag till jul önskar mig mest!
    Kram och god jul från en long-time follower
    [email protected]

    Svara
  • Hej! Gud vad kul tävling!

    Tycker Eternity Chain Necklace är ett pangsmycke. Vill använda den neddressad till t-shirt och jeans. Ska på ett antal avgörande kreativa jobbmöten i vår och vore otroligt kul att bära ett statementsmycke.

    God jul!

    [email protected]

    Svara
  • Jag avguuuuudar 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Necklace, är nog inne varannan dag för att sukta efter det.
    Ska till London över nyår för att fira in tolvslaget vid big ben & temat vi tjejer har är ”less is more”. Halsbandet hade passat så himla fint till denna kväll och många fler framöver. Hoppas att just JAG får känna mig som en riktig pangbrud på nyår!!

    [email protected]

    Svara
  • Åh. Jag är en tjej som väldigt sällan har toppar, klänningar eller blusar med särskilt mycket urringning utan jag är ett stort fan av högre halsar helt enkelt. Det gör att mina smycken sällan visar sig i sitt esse mot solbränd hud till exempel så därför tror jag att 18k Gold Plated Delicate Pearl Choker skulle passa perfekt för mig. Ett vackert halsband som skulle ligga alldeles fint runt halsen, mot huden och förstärka min look. Jag älskar smycken och det här halsbandet var så stilrent och livligt på samma gång. Hela kollektionen är fantastisk men denna var min favorit! 🌟🌟

    //[email protected]

    Svara
  • Min favorit är de chunky guldringarna ! Är inget fan av nätta smycken men gärna klassiskt, därför är dessa perfekta!

    [email protected]

    Svara
  • Knockout-ringen!!! Snygg och cool och perfekt på långfingret. För några veckor sedan var jag med om en patetisk olyckshändelse… Jag hade handlat en fryspizza och skulle värma den i ugnen. Kände mig förväntansfull när pizzadoften spreds i köket. Tyvärr råkade klantiga och ivriga jag smacka in min hand i det brännheta gallret när jag skulle ta ut pizzan ur ugnen… ONT som fan!! Och ännu värre, jag fick en brännblåsa på långfingret som blev ett otroligt oklädsamt rött ärr som verkar vara här för att stanna. Jag har nu ljugit om mitt skadade långfinger i en månad eftersom jag tycker det är fööör patetiskt att berätta sanningen. Därför vill jag låta en snygg men tjock knockoutring i guld pryda mitt vanställda finger och dölja pizzaskadan på ett sofistikerat sätt 🙂

    Puss o kram!!! Min mail är: [email protected]

    Svara
  • Jag skulle ju helt klart välja 24k Gold Plated Eternity Rhinestone Bracelet då detta armband är ett startmenyn armband. Är en silver person men detta tilltalade mig verkligen i gult guld och skulle förgylla min armbands garderob med ett riktigt systemet armband som jag kan ha på julafton med min fina nyinköpta gravidklänning
    [email protected]

    Svara
  • Du har verkligen åstadkommit en helt fantastisk kollektion, men det är ett smycke som sticker ut ur mängden: 24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace.

    I slutet av november startade jag en 1-årig yogautbildning, dels med målet att kunna införliva även det i min yrkesroll som massör, PT och coach, men framför allt av personliga skäl: att få påbörja en djupare inre resa som förhoppningsvis kommer få mig att lära känna mig själv bättre & djupare, för att förstå vad jag själv vill och behöver.

    För snart 2,5 år sedan blev jag utbränd, jag gick helt enkelt rakt in i väggen efter ett halvår fyllt av ett fullständigt kaos.. endast 23 år gammal. Jag är en person med stark moral, ambitiös & driven, ställer väldigt höga krav på mig själv men har fruktansvärt svårt att be om hjälp.. prestationsprinsessa borde vara synonymt med mig..
    Orkeslös, matt, skör, att inte känna igen sig själv.. det är något jag än idag jobbar mot, och som tyvärr på flera sätt fått chans att börja gro på nytt efter flera tuffa bakslag under hösten. Jag har äntligen, sedan ca 2 månader tillbaka, tagit professionell hjälp av en psykolog, där jag sakta men säkert börjat simma upp mot ytan igen.
    Så..
    Hur hör allt det här ihop då? Ditt smycke med min utbrändhet och min pågående yogautbildning – Jo, för att så fort jag la ögonen på Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace kände jag att det där säger allt. Den där kvinnan är JAG. En kvinna som för första gången börjat landa i sig själv, vågar visa sig sårbar och skör, vågar ”böja sig” och be om hjälp, och den vita pärlan symboliserar att jag äntligen börjat hitta tillbaka till min gnista igen. Därför skulle det här halsbandet betyda så mycket mer för mig än bara ett vanligt halsband.

    Önskar dig en God Jul, ett fantastiskt nyår och att bebben därinne håller sig frisk och kry!
    /Kram

    Mail:
    [email protected]

    Svara
  • Många galet fina smycken, men två som jag fastnat extra mycket för är chainringen i silver. Har trånat efter den sedan jag såg den för första gången på bloggen. Det andra är Gold Plated Delicate Ultra Earrings, känns som att oavsett outfit så blir den lite mer trendig och edgy med dem på. Men om jag måste välja så får det bli chainringen då jag inte har kunnat släppa den ur mina tankar…Tror det skulle passa mig ypperligt då jag har en dresscode på jobbet och mitt sätt att sticka ut är genom smycken och ibland färg/mönster. Tycker det är tråkigt att behöva smälta in bland alla kostymnissar på jobbet…don’t get me wrong, det kan vara riktigt stiligt men jag älskar färg, mönster och bling. Med ringen (och örhängena) på så kan jag i alla fall vissa delar av min personlighet och hålla dresscoden! [email protected]

    Svara
  • Wow så lyxig tävling.
    Så svårt att välja bara en favorit men det måste ändå bli ett gold plated Womanhood freshwater halsband.
    Jag skulle köpa två stycken, ett till mig själv och ett till min lillasyster som precis flyttat hem till Norrland efter 6 år i Australien. Jag förstod inte hur mycket jag saknat henne..nu kan jag inte tänka mig att INTE ses varje dag ❤️ En syster är de bästa man kan ha.
    Jag är mammaledig så vi har bestämt att vi inte skulle ge varandra någon julklapp därför skulle jag vilja överraska henne med detta. Mail: [email protected]

    Svara
  • Jag skulle önska mig Freshwater Earrings i silver, föll direkt! Jag står på scen och showar mycket och skulle behöva ett par riktigt blingiga, coola örhängen som syns! Älskar pärlor, men tycker ofta att jag känner mig för proper. Men inte med de här! Håller tummar och tår!

    [email protected]

    Svara
  • Vilken härlig tävling!!

    Om två-tre veckor är jag äntligen klar med 3,5 års lååånga och ganska kämpiga studier. Det är äntligen dags att börja jobba! Jag känner att jag har uppdaterat min klädesgarderob till en ”jobbgarderob” någorlunda.. Men däremot har jag inget ha-på-sig-varje-dag-smycke så därför skulle jag älska att vinna ett smycke som jag kan bära varje dag!
    Min favorit är nog 24k Gold Plated Slim Knockout Ring.. eller 24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace!

    Håller tummarna!! kram
    [email protected]

    Svara
  • ”24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings”, dessa EXTRAORDINÄRT snygga örhängen hade lyft min nyårsklänning till skyarna!!
    Kör lite återanvändning på plaggen i år och för att liva upp även den enklaste ”lilla svarta” känns dessa som en ljuvlig accessoar till det nya 2020.
    Chain ring, cuffsen och halsbandet ligger också i kundkorgen sekunden jag för chansen att shoppa loss om jag vann detta legendariska presentkort!

    [email protected]

    Btw Petra, när kommer din vlogg?! 👏🏼👏🏼😊😊

    Svara
  • Hej Petra,
    Min favorit är Womanhood Freshwater Necklace i silver och guld. Jag har just flyttat till en ny stad men min kille och håller på att lära känna hans 12-åring dotter. Jag skulle vilja ge henne en fin present och tänkte att matchande halsband skulle bli ett fint tecken åt henne som julklapp. Eftersom vi har just flyttat blir det påfrestande ekonomisk men vill ändå ge henne något som representerar att hon är en liten tjej som börjar vuxenlivet, då blir det womanhood den perfekta halsbandet för tillfället!
    Hoppas hoppas 🙂
    God jul!!!
    [email protected]

    Svara
  • 24k Gold Plated Fancy Freshwater Earrings,
    dessa ljuvliga little things.
    Gud vad jag önskar att de vore mina,
    men tyvärr börjar pengarna redan att sina.
    Än finns dock hoppet,
    när du nu Petra dragit igång värsta loppet.
    Oooh vad jag hoppas att jag kommer vinna.
    Så jag denna jul kan få känna mig
    som den mest faboulus kvinna.

    God jul och Gott nytt år🎁
    /Pernilla
    [email protected]

    Svara
  • Mitt favoritsmycke från kollektionen är Eternity Rhinestone Necklace. Älskar ett bra statement-smycke! Jag skulle bli jätteglad om jag vann då jag varit en trogen bloggläsare sedan shecity utan att ha vunnit en enda av dina tävlingar hittills. Jag har även jobbat väldigt hårt senaste 2 åren för att bli befordrad, vilket gick igenom 🙂

    [email protected]

    Svara
  • Gud vad jag hade älskat att klicka hem ”24k Gold Plated Womanhood Freshwater Necklace” tycker det är ett så fint och tidlöst smycket. Tycker verkligen det halsbandet skulle komplettera många outfits helt perfekt. Och det skulle vara kul att kunna ge ”18k Gold Plated Delicate Pearl Choker” till en av mina bästa kompisar och jag vet att hon verkligen skulle uppskatta det.
    God jul 🙂
    [email protected]

    Svara
  • Womanhood-halsbandet hade jag velat boosta mig själv med inför kommande förlossning i början på maj! ❤️

    [email protected]

    Svara
  • Älskarrrr!! Har någon hört talas om http://www.minxx.se tidigare? De verkar ha ett riktigt intressant smyckesortiment! Har någon köpt av dem tidigare?

    Svara