window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med KICKS

13:22 | december 11, 2019

Bästa beautyjulklapparna från Kicks.

Kicks julklappar-19

KICKS Beauty Large Eye & Face palette

Såhär i vuxen ålder blir det svårare och svårare för varje år att drämma till med en julklapp som slår huvudet på spiken till varje person. Därför har jag en tendens att skjuta på julklapparna in i sista sekund – tills jag står där på dan före dopparedan utan någon som helst idé om vad som skulle gå hem hos mina nära och kära. Där tycker jag skönhetsprodukter kommer in i bilden, det är ju faktiskt något som precis alla behöver på ett eller annat sätt. Det är väl ingen som inte uppskattar en go ansiktskräm eller nya sminkborstar i badrumsskåpet?

KICKS OGONSKUGGA

KICKS Beauty Large Eye & Face palette hade jag prackat på min kära Forni då den har allt i ett. Hon, tillskillnad från mig, är en vän av ordning och reda. Och vad passar då bättre än en palett som innehåller alla ögonskuggsfärger man kan önska PLUS en contouringpalett i de perfekta kalla skuggfärgerna snyggt och prydligt paketerat i en ask?

Kicks julklappar-23

KICKS Beauty Makeup Face brush kit hade jag faktiskt varit så fräck och gett mig själv i julklapp. Som tidigare nämnt är jag ju en slarver av rang vilket resulterar i att varje morgon börjar med ett lättare träningspass när jag springer runt och letar efter något att applicera sminket med i ren frustration. Face brush kit från Kicks innehåller allt jag behöver i form av den stora borsten som jag använder till att applicera brun utan sol mousse. Sen så drämmer jag alltid på concealer med Blending Sponge och avslutar med highlighter och contouring med hjälp av Double Ended Brush.

sara biderman

KICKS Beauty Mascara Kit är det ingen tvekan om att jag ska ge Sara Biderman. Hon är nämligen queen av cat eye looken och har alltid en perfekt vinge över ögonlocket och ett tjockt lager mascara på hennes välsvarvade ögonfransar. Mascara och eyeliner känns ju som något man är i konstant behov av – så varför inte fylla på i garderoben redan innan mascaran torkat ut. 

Kicks julklappar-10

Kicks julklappar-26_pp

Besatt av den här matta plommonfärgen. Duttar bara på lite och smetar sedan ut med fingret, så att det blir en naturlig läpp. 

KICKS Beauty Liquid Lipstick Kit hade jag gett min soliga mamma som inte är feg för en schysst, målad läpp. Just detta kit från Kicks är den perfekta blandningen av två nyanser av plommon, en i matt och en i glansigt.

Ni vet en sån läppfärg som gör att det händer något i ansiktet, men samtidigt smälter in perfekt med resten av ens drag.

Kicks julklappar-25_pp

Kicks julklappar-27_pp

KICKS Beauty Sheet mask Collection är nog den mest gångbara julklappen för precis alla. Det finns nog inte någon som inte behöver ge lite extra kärlek och fukt till huden under årets kallare månader. Sheetmasksen är bombarderade med vitaminer och ämnen för olika ändamål så att den ska passar alla hudtyper. Personligen hade jag gett bort denna till min syster Lollo som ständigt klagar på att hon är torr. Tror nog en go spakväll med ansiktsmask i facet och ett vinglas i handen hade gjort henne väldigt glad.

Sheetmask

Jag vill få ut maximalt av min sheetmask och drar alltid på dem innan jag går till sängs. Sedan dunar jag med dem och vaknar ofta några timmar senare av att jag drar av masken, nästan likt ett plåster. Då vet jag att huden ätit upp allt götta – och så vaknar jag upp som en bebisstjärt dagen efter.

Kicks julklappar-6

Detta var ju bara ett litet urval av alla Kicks presentförpackningar. Så in och spatsera på webben eller sväng förbi närmsta Kicksbutik för att se hela utbudet.

En annan personlig favorit är deras återfuktande mask Kicks Ultra-Plumping Hyaluronic Acid Treatment 50 ml. Den känns som en géle. Gegga på den innan ni går till sängs och vips så vaknar ni upp mjuka som en bättre bebisstjärt. Hett tips till alla torrisar därute.

Hoppas ni fått lite inspo till beautyklappar.


5 kommentarer



5 kommentarer om “Bästa beautyjulklapparna från Kicks.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Köpte paletten DIREKT!! Helt under bar ju!

    Svara
  • Alltså Pucken med sitt fjunhår som står upp på huvudet, jag dör så söt 🙂

    Svara
  • Älskar när du gör såna här inlägg – typ som när du stylade några av dina närmaste kompisar också!! Så mycket roligare att läsa än liknande inlägg hos andra bloggar som ”dör för denna produkt” osv!!

    Svara
  • Finns din adoore paris klänning (blå) kvar någonstans?
    Jag har en i medium men den är lite liten :((( ska på bröllop på Hawaii om 15 dagar och den hade varit så fin!!
    Kram!

    Svara
  • Hej! Vart kommer den underbara regnbågsfärgade klänningen från? 😍

    Svara